Arama sonuçları

1. İsmail ÇOBAN

Birke Yapı Kurumsal Kimlik

Teşekkürler Hasan bey sizede.
  2. İsmail ÇOBAN

İnceliyorumda onlar hazır actıons vs şeylerle yapılıyormuş bulamadığımdan kendim yapmaya çalıştım eğer sizde varsa linkini yollarmısınız indireyim. Şimdiden teşekkürler kolay gelsin.
  3. İsmail ÇOBAN

gazete reklam çalışması.

Tırın sağ tekeri havada sanki yolu devam ettirseymişsiniz güzel dururdu diye düşünüyorum. Başarılı fakat iletişim bilgilerini belirsiz yapın. kolay gelsin.
  4. İsmail ÇOBAN

Kız kulesi

Tebrikler bir Kız Kulesi aşığı olarak bunu Ai , EPS veya PDF olarak istiyorum :) kolay gelsin
  5. İsmail ÇOBAN

60 Adet PSD Web Template - DOWNLOAD - Grafikerler.org

Rapidsharenin yerine niceleri çıktı yaa.. Paylaşım için teşekkürler.
  6. İsmail ÇOBAN

Evet çok aradım ama bulamadım bende bu şekilde yaptım yardımcı olursanız sevinirim ;) Şerife hanım çok teşekkürler :) kolay gelsin
  7. İsmail ÇOBAN

Kapriss Organizasyon Logo

Fontu tamamen değiştirdim makas a uygun hale getirmek için aman kabul ettiler zaten kurumsallığıda tamamlandı ;) değerli yorumunuz için teşekkürler
  8. İsmail ÇOBAN

Umut Pastırma

Sağolasın bide kutusu var bunun yapım aşamasında :)
  9. İsmail ÇOBAN

Fontlar

etrafına çizgi ver yada film al daha sağlıklı. kolay gelsin
  10. İsmail ÇOBAN

İlk Kurumsal Kimlik Sunumum
  11. İsmail ÇOBAN

İlk Broşür Çalışmam

ilk olduğunu sanmıyorum ama neyse güzel çalışma kapaktaki otel resmi biraz karanlık duruyor özelliklemi o şekilde yaptınız? Kolay gelsin..
  12. İsmail ÇOBAN

Şiir Kitap Kapağı

Sayfa sayısı belli olmadından yani kalınlık belli değil daha ona göre sırt bölümü yapılacak dikişli olacak. sayfa kalınlığı belli olunca sırt bölümünüde yapacağım Altın yaldız baskı olacak. Saygılar..
  13. İsmail ÇOBAN

Küp Blok Tasarımı

Bu küp kalemlikli farklı bir tarz modellemeyi beceremedim resmini çekip atacağım teşekkürler.
  14. İsmail ÇOBAN

Kandil Simidi Kutusu

Taşmaları koydum kalıba verdiğim hali bu değil. Teşekkür ettim yorumun için ;)
Yukarı Alt