Arama sonuçları

1. Serkan Baysal

nakış hakkında bilgiler

Forum içerisinde güzel ve anlamlı paylaşım yapan bütün arkadaşlarımıza rep veririz. Kesinlikle esirgemeyiz. Paylaştığınız konularınız ve paylaşımlarınız için rep verilmiştir size mutlaka. Saygılar.
  2. Serkan Baysal

nakıslı havlu desenlerı

Sayın grape; Aşağıdaki konu sanırım sorunuzu cevaplayacaktır. Saygılar. https://www.grafikerler.org/corel-amp-quark-diger/5663-nakis-sektoru-icin-corel-drawings-x3.html
  3. Serkan Baysal

Stüdyo Düğün Fonları Mükemmel

Paylaşımların alt taraflarında yazıyor. Dikkatli bakmanızı tavsiye ederim. Pass:team mamba
  4. Serkan Baysal

PES Formatında Karışık 189 Adet Dekor Nakış Deseni

Paylaşım için teşekkürler. elinize sağlık. + repiniz yolda.
  5. Serkan Baysal

Yüz fotoğrafları

Erdem paylaşım için teşekkürler. Eline sağlık.
  6. Serkan Baysal

Pide Ve Lahmacun Resimleri

Sayın kgokce; Lütfen forum kurallarını okuyunuz. Forum içerisinde web adresi vermek yasaktır. Eğer elinde istediğiniz tarzda resimleri olan arkadaşlar varsa zaten ekleyeceklerdir. Eğer yoksa satın almanız gerekebilir. saygılar.
  7. Serkan Baysal

Merhaba Ben Doğan abiniz

Aramıza hoşgeldiniz Doğan bey. Umarım kalıcı ve aktif olursunuz. İyi forumlar. Saygılarımla
  8. Serkan Baysal

Photoshop İçin Dev Efekt Paketi !!!!

Gevherhan yanlış yükleme yapmışsınız sanırım. aşağıdaki konuları inceleyerek tekrar deneyiniz. https://www.grafikerler.org/actions/629-istedigin-action-u-nasil-kullanirsin-resimli.html https://www.grafikerler.org/actions/533-actions-kullanimi.html
  9. Serkan Baysal

Photoshop İçin Dev Efekt Paketi !!!!

Eğer yanlış bir yükleme yapmadıysanız, Yüklediğiniz filtreleri Filter menüsünün altında bulmanız gerekiyor.
  10. Serkan Baysal

Hayata dair altın öğütler

Çok anlamlı ve güzel bir yazı eminecik. Emeğine sağlık.
  11. Serkan Baysal

tasarımlarınız için karışık objeler, süper kalite resimler.

Çok güzel paylaşım. emeğine sağlık eminecik.
  12. Serkan Baysal

izmiri savaş alanına çevirdiler, lanet olsun, kınıyorum...

Yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum.
  13. Serkan Baysal

kozmetik ürünler, ruj, kalem, rimel ...

Harika paylaşım. emeğine sağlık eminecik.
  14. Serkan Baysal

UYKU ZAMANI FOTOGRAFLARI 100 HQ image 362 mb

Paylaşım için teşekkürler. Emeğinize sağlık. +repiniz yolda
  15. Serkan Baysal

Kurumsal Logo Çalışmalarım-4-

İlk çalıştığınız logoyu bende beğenmedim. Bunun dışında bir kaç sorun var onların haricinde tasarımlar güzel. mkm logosunda ortalama problemi var. webix design logosunda g nin altına gelen dairede kayma olmuş. DDR SOFT logonuzda "O" harfinin içindeki html yazısı yok olmuş. Atom bilgisayar...
  16. Serkan Baysal

bardak, cam, şişe, kadeh ...

Güzel paylaşım. Eline sağlık eminecik.
  17. Serkan Baysal

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

Şöyle yapalım o zaman. Yazıcınızın kağıt haznesine zarfları koyduktan sonra kağıt tutacaklarını daraltın ve sıkıştırın. Zarflar yazıcıda tam olarak ortalandıysa Coreldeki A4 çalışma sayfanızın tam ortasına ve üstten sıfır blok olacak şekilde ayarlayınız. Eğer sağa veya sola yaslanıyorsa...
  18. Serkan Baysal

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

Sayın mafatu, Yazıcınızın zarf basma özelliği var ise; Corel draw daki sayfa ölçüsünü zarf ölçünüzle aynı olacak şekilde ayarladıktan sonra, yazıcı ayarlarından zarf ölçüsünü seçiniz. başka bir ayarlama yapmanıza gerek yoktur. Saygılar.
  19. Serkan Baysal

Hayata dair altın öğütler

Daha önce okumuştum ama yeniden okumak güzeldi. Çok güzel öğütler. Paylaştığın için teşekkürler.
  20. Serkan Baysal

Pes formatında karışık nakış desenleri

Paylaşım için teşekkürler. + rep..
Yukarı Alt