Arkadaşlar elinde yüksek çözünürlüklü savaş topu resmi olanlar benimle paylaşırlarsa sevinirim. Şimdiden gösterdiğiniz ilgi ve alaka için teşekkür ederim.
Saygılarımla.
Elinize sağlık. Gayet güzel bir çalışma. Ben herhangi bir hata göremedim.
Fakat kullandığınız yeşil bantı girintili değilde düz olarak kullansaydınız sanırım daha hoş olabilirdi. Doğru yerdesin yazısını ikilemeniz yerine tek kullanmanız veya arkada kullandıklarınızın opacity sini azaltarak...
Sayın qse sabrederseniz mesajınızı okuyan bir arkadaşım size bilgi verecektir konuyla ilgili.
Denetim masasını açtığınız zaman yazı tipleri diye bir bölüm var orada. Onu açtığınız zaman dosya menüsünden Yeni yazı tipi yükle seçeneğini tıklayarak yüklemek istediğiniz yazı karakterlerini...
Rar Şifresi: gurselaykac
Eğer paylaşımda şifre varsa indirdiğiniz bölümde alt tarafta yazar mutlaka. Daha dikkatli bakarsanız görebilirsiniz.
Saygılar.
İsim olarak Lâl veya Büşra koyabilirsin.
LâL Dilsiz demek ama isim olarak çok beğenirim.
Büşra Bir çok anlamı var sanırım. Müjde,Cennet çiçeği olarak bilinir. Sözlük anlamıda İyi haber demek.
Saygılar.
@Arzu Uluırmak
Arzu Hanım gerçekten çok önemli bir konuya değinmiş. Fakat tam olarak o şekilde değildir. Bu işi faal olarak yürüten 2-3 firma var piyasada.
Bu firmalar toplu kartvizit,broşür,el ilanı,bloknot,matbu evraklar gibi bir çok işi çoklu basım tekniği ile ucuza ve kalitesiz mal...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.