Arama sonuçları

1. Serkan Baysal

Nakış Sektörü için Corel DRAWings X3 PRO (Bu bir tanıtıcı bilgidir.)

Programın internetten demosunu bulabilirsiniz. Kullanarak size uygunluğunu kontrol edebilirsiniz. Umarım istediğiniz gibi bir programdır. Ben Corel Programlarından çok memnunum çünkü ;) Saygılar.
  2. Serkan Baysal

Corel Drawingsx3 İle Tom, Jerry, Slyvester , Tazmanya:) Batman nakış Desen Çizimlerim

Sayın GreenEyes; Aşağıdaki linkte sorunuza cevap bulabilirsiniz sanırım. https://www.grafikerler.org/corel-amp-quark-diger/5663-nakis-sektoru-icin-corel-drawings-x3.html
  3. Serkan Baysal

ilk kartvizit çalışmam babam için

Öncelikle yazı karakteri seçiminizi hiç beğenmedim. Kartvizitlerde daha düz ve daha okunaklı yazı karakterleri kullanmalısınız. Ayrıca puntolarınız çok büyük geldi bana. Yazılarınızda çerçeveye çok yakın olmuş. Buda kesimde problem çıkarır. Size bazı ölçüler ve fikirler vereyim. Sizde onun...
  4. Serkan Baysal

CS 3 İmport (yardım)

Zeten gerekli bilgiyi sayın adminim vermiş. Bu uygulama ile boyutları ile oynamanız mümkündür. Fakat taşıdığınız resimler taşıdığınız yerdeki renk özelliklerini ve çözünürlük özelliklerini alır. O yüzden çalışmalarınızın rengine ve çözünürlüğüne dikkat etmenizi tavsiye ederim. Saygılar.
  5. Serkan Baysal

CS 3 İmport (yardım)

Vektörel tabanlı çizim programlarıda sizin dediğiniz gibi tek bir düzlem üzerinde import ile bir çok dosyayı çağırarak çalışmanıza izin vermektedir. Fakat photoshop resim işleme programıdır ve belli bir düzlem üzerinde çalışmadığnız için resimleri veya diğer dosyaları bu şekilde import etmenize...
  6. Serkan Baysal

imsakiye şablonu yardım

Paylaşılmış olan dökümanları corele importlayarak istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
  7. Serkan Baysal

imsakiye yardım

Elimizde hazır şablonlar olmamakla beraber site içerisinde arama yaparak çalışmalarınızda kullanmak üzere bazı dökümanlara ulaşmanız mümkün. saygılar.
  8. Serkan Baysal

Merhaba

Merhabalar. Gerekli çalışmalar yönetimdeki arkadaşlar tarafından yapılmaktadır. İleriye yönelik araştırma ve geliştirme çalışmalarımız durmaksızın devam etmektedir. Bu süreçte sizlerinde vereceği destekler önemlidir. Umarım bütün üyelerimiz daha duyarlı ve daha dikkatli davranarak bizlere...
  9. Serkan Baysal

CS 3 İmport (yardım)

Sayın beyazın import seçeneği ile PDF dökümanlarını, veya bilgisayarınca takılı olan bir camera ile çekeceğiniz görüntüyü importlamanız mümkün. Fakat jpg dosyasını import seçeneği ile değil open seçeneği ile açmanız gerekmekte. Open ile dosyayı açtıktan sonra faklı bir çalışmaya taşımak için...
  10. Serkan Baysal

imsakiye yardım

Sayın kary; İmsakiye konusunda yardım edecek derken nasıl bir yardımdan bahsediyorsunuz? Konuyu biraz daha açıklarmısınız?
  11. Serkan Baysal

seLam bende geLdim!.

aramıza hoşgeldiniz. Forum kurallarını okumayı ihmal etmeyiniz. iyi forumlar.
  12. Serkan Baysal

Posta Kutusu ai

Paylaşım için teşekkürler.
  13. Serkan Baysal

Forklift Vector cdr

Güzel paylaşım. Eline sağlık burak.
  14. Serkan Baysal

En iyi Poster Tasarımları - Temmuz 08

Bütün tasarımlar harika fakat 2. tasarım süper olmuş ;) Paylaşım için teşekkürler.
  15. Serkan Baysal

Broşür çalışmam....

Henüz Fotoğraf çekimleri yapılmadı ürünün. Cep telefonu ile çekip müşteriye gönderildi sadece. O yüzden fotoğraf net değil. İkinci çalışmadaki çocuk dekupe edilmemiştir. Fon rengi hoşuma gittiği için hiç değiştirme gereği duymadım. Fakat bu kadar kusursuz dekupe yapmak tabiki mümkündür...
  16. Serkan Baysal

yeni etiket çalışmam...

sadece görselleri bir araya getirerek yapılmış bir çalışmadır diye tahmin ediyorum. Çünkü bildiğim kadarı ile bu penguen zaten sürekli karşılaştığımız bir çizim. Baby yazısı yazım hatası arkadaşlar. Eminim çünkü akşam bana sordu ilk bende yanlış yazdığını söyledim ;)
  17. Serkan Baysal

Broşür çalışmam....

Çalışmalar yapılırken Corel Draw ve Photoshop programları kullanılmıştır. Baskı için 250 gr Parlak kuşe kağıt düşünülmüş ve Üzerine parlak selefon uygulaması yapılacaktır. Saygılar.
  18. Serkan Baysal

yeni etiket çalışmam...

Bir yazım hatası diyebiliriz. Dünkü çalışmalarına göre daha iyi olmuşlar. Ama daha çok ilerlemen gerekiyor. Yavaş yavaş yetiştiriyoruz işte ;)
  19. Serkan Baysal

Harika Müzikle ilgili Vektörler...

8 EPS Vector Files | RapidShare | Şifre : grafikerler.org
  20. Serkan Baysal

Matbaa da grafiker, insan mi makine mi?

Elinize, kolunuza sağlık hocam. Tek kelimeyle harika bir açıklama, harika bir anlatım.
Yukarı Alt