Programın internetten demosunu bulabilirsiniz. Kullanarak size uygunluğunu kontrol edebilirsiniz. Umarım istediğiniz gibi bir programdır. Ben Corel Programlarından çok memnunum çünkü ;)
Saygılar.
Sayın GreenEyes; Aşağıdaki linkte sorunuza cevap bulabilirsiniz sanırım.
https://www.grafikerler.org/corel-amp-quark-diger/5663-nakis-sektoru-icin-corel-drawings-x3.html
Öncelikle yazı karakteri seçiminizi hiç beğenmedim. Kartvizitlerde daha düz ve daha okunaklı yazı karakterleri kullanmalısınız. Ayrıca puntolarınız çok büyük geldi bana. Yazılarınızda çerçeveye çok yakın olmuş. Buda kesimde problem çıkarır.
Size bazı ölçüler ve fikirler vereyim. Sizde onun...
Zeten gerekli bilgiyi sayın adminim vermiş. Bu uygulama ile boyutları ile oynamanız mümkündür. Fakat taşıdığınız resimler taşıdığınız yerdeki renk özelliklerini ve çözünürlük özelliklerini alır. O yüzden çalışmalarınızın rengine ve çözünürlüğüne dikkat etmenizi tavsiye ederim.
Saygılar.
Vektörel tabanlı çizim programlarıda sizin dediğiniz gibi tek bir düzlem üzerinde import ile bir çok dosyayı çağırarak çalışmanıza izin vermektedir. Fakat photoshop resim işleme programıdır ve belli bir düzlem üzerinde çalışmadığnız için resimleri veya diğer dosyaları bu şekilde import etmenize...
Merhabalar. Gerekli çalışmalar yönetimdeki arkadaşlar tarafından yapılmaktadır. İleriye yönelik araştırma ve geliştirme çalışmalarımız durmaksızın devam etmektedir. Bu süreçte sizlerinde vereceği destekler önemlidir. Umarım bütün üyelerimiz daha duyarlı ve daha dikkatli davranarak bizlere...
Sayın beyazın import seçeneği ile PDF dökümanlarını, veya bilgisayarınca takılı olan bir camera ile çekeceğiniz görüntüyü importlamanız mümkün. Fakat jpg dosyasını import seçeneği ile değil open seçeneği ile açmanız gerekmekte.
Open ile dosyayı açtıktan sonra faklı bir çalışmaya taşımak için...
Henüz Fotoğraf çekimleri yapılmadı ürünün. Cep telefonu ile çekip müşteriye gönderildi sadece. O yüzden fotoğraf net değil. İkinci çalışmadaki çocuk dekupe edilmemiştir. Fon rengi hoşuma gittiği için hiç değiştirme gereği duymadım. Fakat bu kadar kusursuz dekupe yapmak tabiki mümkündür...
sadece görselleri bir araya getirerek yapılmış bir çalışmadır diye tahmin ediyorum. Çünkü bildiğim kadarı ile bu penguen zaten sürekli karşılaştığımız bir çizim. Baby yazısı yazım hatası arkadaşlar. Eminim çünkü akşam bana sordu ilk bende yanlış yazdığını söyledim ;)
Çalışmalar yapılırken Corel Draw ve Photoshop programları kullanılmıştır.
Baskı için 250 gr Parlak kuşe kağıt düşünülmüş ve Üzerine parlak selefon uygulaması yapılacaktır.
Saygılar.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.