Arama sonuçları

1. Serkan Baysal

Harika Summer Floral Vektörler....

1 EPS Vector | RapidShare | Şifre : grafikerler.org
  2. Serkan Baysal

Tasarımlarınız için Oklar...

1 AI Files | RapidShare | Şifre : grafikerler.org
  3. Serkan Baysal

Tasarımlarınız için Harika Vektörel çizimler..

20 Ai Files | RapidShare | Şifre : grafikerler.org
  4. Serkan Baysal

Muhteşem Bayan Vektörleri...

47 AI Files | 40 MB | RapidShare
  5. Serkan Baysal

Vektörel Hacivat Karagöz..

Download RapidShare | Şifre : grafikerler.org
  6. Serkan Baysal

Tüm Araclarin Boyut Arsifi

Sanırım aşağıdaki link işinizi görecektir. Saygılar. https://www.grafikerler.org/vektor/2023-reklamcilar-icin-arac-cizimleri-2008-cc.html
  7. Serkan Baysal

strok ayarı acil yardım

Gerekli ayarlamanızı yaptıktan sonra Tools/Options açınız. Documents seçeneğinde "Save options as default...." seçeneğini tıklayınız. Sonrada OK tıklayınız. Sanırım sorununuzu çözecektir. Çözmezse tekrar yazarsınız. Saygılar.
  8. Serkan Baysal

selam arkadaşlar

Aramıza hoşgeldiniz. Lütfen forum kurallarını okumayı ihmal etmeyiniz. İyi forumlar dilerim. Umarım kalıcı ve aktif olursunuz. Saygılar.
  9. Serkan Baysal

Kapak Çalışması

Formet logosu çok büyük olmuş ve güzel durmamış. İnşaat yazı karakteride hoşuma gitmedi. 40. Yıldaki 40 ın siyah olmasıda daha iyi duracak gibi geliyor bana. Alttaki ağaoğlu bir..... yazısını düz bir karakterle yazmanızda iyi olabilirdir. Güzel bir çalışma görseli beğendim. Elinize sağlık...
  10. Serkan Baysal

Bir İlaç Firması Kataloğ Kapağı

Bence tasarımlarda çerçeve kullanımı baskı ve kesimde sıkıntı çıkartır. Bir işi sadece tasarlamış olmak için tasarlamak maharet değildir bana göre. Baskı ve baskı sonrası aşamalarını iyi düşünmek, analiz etmek ve ne gibi sorunlar çıkabileceğini tasarımcı en başta düşünmelidir. Bir düşünün...
  11. Serkan Baysal

Bir Ajans Kataloğu

Sağ taraftaki katalog çalışması sayfasının başlığı yukarıda ve solda sıfır olmuş. Bu bence bir sorundur. Onun haricinde gayet başarılı çalışmalar. Elinize sağlık. Saygılar.
  12. Serkan Baysal

Bir İlaç Firması Kataloğ Kapağı

Görsel size aitse gerçekten harika olmuş. Kapak çevresindeki kırmızı çerçeve hoşuma gitmedi. ayrıca yukarıdaki gri çizgilerde bana hiç birşeyi çağrıştırmadı. Onun yerine bir kutu resmi kullanılabilirdi. veya boş bırakılıp galenka ismi yukarıda ortalanabilirdi. Elinize ve emeğinize sağlık...
  13. Serkan Baysal

güzellik merkezi için iki kapak çalışması

1. Çalışmanızda sol tafta altta kullandığınız bayan görseli hoş olmamış bana göre. Diğer görselleride o kadar dar bir alana sıkıştırmak yerine sol tarafa alarak yazılar içinde daha geniş bir alan bırakmış olabilirdiniz. Ve düz olarak yazılmalarındada fayda var bana göre. 2. çalışmanız çok daha...
  14. Serkan Baysal

Etiket Tasarımı

Görsellerin yerleşimide standart değil. Buda göze farklı görünmelerine sebep oluyor. Genelde ortalı veya sol tarafı kullanmışsınız. Fakat Haşlanmış soya etiketinizde görsel sağda kalmış. Bence bu tazr etiketlerde kesinlik bir standart ve bütünlük olmalı. Arkadaşlarımında söylediklerini dikkate...
  15. Serkan Baysal

Adım Adım Tasarım... (F.ÇAĞLA)

İşte adım adım hazırlanmış bir tasarım örneği. Hem freehand, hem photoshop, hemde logo tasarımı için iyi bir örnek çalışma. Faruk ÇAĞLA farukcagla.com
  16. Serkan Baysal

sebzeler 3000x3000 350dpi 200 foto

Paylaşım için teşekkürler.
  17. Serkan Baysal

Son tasarıma adım adım nasıl ulaşıldı?

Adım adım anlatmış olduğunuz bu tasarım için çok teşekkürler hocam. Elinize ve emeğinize sağlık. Saygılar.
  18. Serkan Baysal

Merhaba

Sizede merhaba. aramıza hoşgeldiniz. Forum kurallarını okumayı ihmal etmeyiniz. Saygılar.
  19. Serkan Baysal

Bilgisayar Fotoğrafları (yüksek çözünürlük)

Güzel paylaşım kendo. Eline sağlık arkadaşım.
  20. Serkan Baysal

TEX-JET - Tekstil Dijital Baskı Makinası

iletişim bilgilerini özelden mesaj attım size. Pm nizi kontrol edebilirsiniz. Saygılar.
Yukarı Alt