Arama sonuçları

1. Seda Başer

M.Kemal Atatürk Deneysel Fotografi Sergisi Bakırköy Yunusemre Kültür Merkezi

Bence de benim gebze'den gelip de sizin istanbul'dan gelmemeniz hiç ama hiç olmaz.:D
  2. Seda Başer

Benim için sorun yok arzu hanım. olur hem de çok güzel olur.
  3. Seda Başer

Arzu Hanım, Bence siz düzenleyin ve bir gün belirleyin biz size uyalım. Olur mu?
  4. Seda Başer

Hazırlamış olduğum site taslağı

İnsan kendi hatalarını göremiyor. Yorumlar için teşekkürler.
  5. Seda Başer

Hazırlamış olduğum site taslağı

Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
  6. Seda Başer

yine serbest olarak yaptigim bir afis calismasi

Ben de çok beğendim. Gerçekten çok başarılı bir çalışma. Fakat sadece bir öneri: Aynı iki resim yerine uyumlu ikinci farklı bir resim daha iyi mi olurdu?
  7. Seda Başer

Film Afişi Çalışmalarımız

2. çalışma 1. nden daha iyi olmuş. Ama genel olarak güzel. Başarılar...
  8. Seda Başer

Kaliteli SONBAHAR Resimleri

Umarım faydalı olur. Paylaşımlara devam...
  9. Seda Başer

Kaliteli SONBAHAR Resimleri

Arkadaşlar güzel sonbahar resimleri var. İşinize yarayacağını umuyorum. Sonbahar Resimleri Tıkla İndir Şifre: grafikerler.org
  10. Seda Başer

Sonsuz Aşk

haklısın. aykırılık demeyeyim de farklılık diyeyim ben.
  11. Seda Başer

Yeni Logo Çalışmam Bakınız!

org'un g sindeki uzatmada kayma var. hizzalayamışsın sanırım. onun dışında şimdiki "online grafikerler okulu" fontu daha iyi olmuş. bir de yuvarlaktaki G yi font olarak değil de değişik bir G çizip kullanırsan daha iyi duracaktır.
  12. Seda Başer

Sonsuz Aşk

Anlatım için teşekkürler, denemeli bence.
  13. Seda Başer

3 Kartvizitten Hangisi Güzel ?

Ben 2. ni beğendim. Hepsi güzel ama 2. ayrı bi güzel bence.
  14. Seda Başer

İnsan Clipart

@ekinoks Bunlar cdr formatında. Yani corel dosyası. Freehand de açamazsın. Ama illaki açmak istersen. Corel'den Ai'ye (cut&paste), Ai'den de Freehand'e (cut&paste)taşıyabilirsin. Böyle açar.
  15. Seda Başer

kozmetik vektörleri 5 EPS, JPG & 1 HQ JPG 4000x3906

yan yatmış ya da devrilmiş, içinden dökülmüş oje arıyorum. vektör olarak. var mı acaba bilen?
  16. Seda Başer

Slm grafikerler :)

Yaş 34 ve yaşlı beyin. Ben bir anlam vermedim. Daha beyin yeni çalışıyor. HOŞGELDİN. Burası doğru ADRES. :)
  17. Seda Başer

Hayvan besliyor musunuz?

Aslında beslemek istiyorum ama besleyemiyorum :(
  18. Seda Başer

Yeni Logo Çalışmam Bakınız!

Şimdiki logo ile çok uzak değil. Aslında güzel ama göze taklılan ilk şey ortadaki yuvarlaktaki G de sorun var ya da gradident'iyle oynamak gerekiyor ve bence online grafikerler okulu daha ciddi bir fontla yazılmalıydı. Oturmamış yani. Nacizane fikirlerim.
  19. Seda Başer

Böyle bi siteyi kaça yapabilirsiniz?

Serkan Bey son noktayı koydu bence :)
  20. Seda Başer

Böyle bi siteyi kaça yapabilirsiniz?

Abdullah Bey'e kesinlikle katılıyorum...
Yukarı Alt