Arama sonuçları

1. Seda Başer

İçinizdeki Ünlüyü Bulun

Ben de denedim gerçekten benzer yüzler buluyor. İnsan biraz da ben bu kadar güzel miyim diye şımarıyor :)
  2. Seda Başer

26 Adet Websites Templates PSD

26 adet PSD dosyası Buyrun İNDİRİN Şifre: grafikerler.org
  3. Seda Başer

Unutmak O kadar kolay mı sandın? Photoshop çalışmam !!! (Hangisi daha güzel???)

Yani yazıyla resim arasında bir bağlantı kurmaya çalıştım en sonunda buldum. Ayrılık ve beraberinde gelen yalnızlık sanırım. Çok zor olmadı bulmak :) İkisini karşılaştrımak yerine yaptığınız işe bakmak lazım. Beğendim, güzel olmuş.
  4. Seda Başer

film şeritleri EPS

Teşekkürler Emine Hanım
  5. Seda Başer

Merhaba

Tabiki olabilirsiniz. Hoşgeldiniz. İyi forumlar...
  6. Seda Başer

deha reklam yorum

Elbette Emine Hanım, biz bu işin içinde olduğumuz için ilk bakışta anlıyoruz CMYK olduğunu ama buna bir avukat baksa anlamaz herhalde. Çok haklsınız.
  7. Seda Başer

Kitap Kapaklarım

Aşk şiirleri'nin dışındakiler gerçekten alkışa değer. Yanlış anlaşımlasın Aşk şiirleri de güzel lakin diğerleri daha bi güzel. Hele ki İntihar Eden Ünlüler gerçekten fevkalade olmuş ellerinize ve emeğinize sağlık. Ben de dergi hazırladığım için benim en ilgimi çeken çalışmalar bunlardır...
  8. Seda Başer

deha reklam yorum

Aslında fikir olarak güzel bir çalışma yani cmyk yı temsil etmesi hoş ama logo çalışırken önce en küçük baskıyı bile düşünerek çalışmak lazım. Bunu bir kartvizit e tasarladığınızda kötü duracaktır. Çünkü en ufak baskı hatasında logo özelliğini yitirecek ve dağılınca da kötü duracaktır. Dediğim...
  9. Seda Başer

Kuş ve Afrika Hayvanları Vektör

Ai - Eps - Jpeg Format Hem Mac hem Pc için Şifre: grafikerler.org TIKLA İNDİR
  10. Seda Başer

Vektör Parmak İzi

@Abdullah Şahin @Sait SANCAK Rica ederim. Ben teşekkür ederim teşekkürlerinize...
  11. Seda Başer

Vektör Parmak İzi

Teşekkürler Emine Hanım.
  12. Seda Başer

Merhabalar

Teveccünüz efendim :) :)
  13. Seda Başer

Merhabalar

Aaa Barış Bey sizi bir yerden gözüm ısırıyor ama nerden? :) Şaka şaka aramıza hoşgeldin. Gözlük tak da sitenin güzlelliklerini daha iyi gör. Ok? :)
  14. Seda Başer

Vektör Parmak İzi

Ai - Eps formatında PARMAK İZİ İNDİR Şifre: grafikerler.org
  15. Seda Başer

Düğün,Gelin,Damat,Pasta

Ekrem Bey'e teşekkürler paylaşım için...
  16. Seda Başer

Merhaba!!!

Hoşgeldiniz kocaman ailemize...
  17. Seda Başer

Boya kalemi, Boya kutusu, Spray

Rica ederim. Ben teşekkür ederim.
  18. Seda Başer

Restaurant Menü Vektör

Teşekkürler Sait Bey.
  19. Seda Başer

Kaliteli SONBAHAR Resimleri

ben de teşekkür ederim, iyi forumlar...