Arama sonuçları

1. Murat Vardar

Auto-Blend Layers Komutu bulamıyorum

Forum ve bundan sonraki dönemlerde bu konuya ihtiyaç duyacaklar adına da bir teşekkürde benden, emeğinize sağlık.
  2. Murat Vardar

ai de Powerclip

Teşekkürler Yaşar Bey Destek için.
  3. Murat Vardar

Edit / Düzen Menüsü (2)

@Hakan Dağdeviren Şu an için temellerini oluşturmaya çalışıyoruz, ilerleyen günlerde aktif derslere geçeceğiz, her güne bir anlatım olmasını istiyorum ama zaman ve imkan unsuru... @Funda Arıcı Rica ederim, Faydalı olabiliyorsak ne mutlu bana :) @Yaşar KARADENİZ :)
  4. Murat Vardar

Dil 'in Kemiği Yoktur, Kuralları Vardır !

@Funda Arıcı Ahhh ...1965 ne kadar hoş, ne kadar mahçup, ne kadar özenli, ne kadar ürkek (saygıdan dolayı) ... Değil mi?
  5. Murat Vardar

corel de color styles sorunu

@reborn CorelDRAW X5 versiyonu mu kullanıyorsunuz?
  6. Murat Vardar

@Nihatbaysal Kesinlikle çok ama, çok haklısınız. önce kendi evimizin önünü süpürmemiz gerekiyor, değişim buradan başlamalı.
  7. Murat Vardar

@Özgül Ahhh ...1965 ne kadar hoş, ne kadar mahçup, ne kadar özenli, ne kadar ürkek (saygıdan dolayı) ... tercih edebilirim :)
  8. Murat Vardar

Küçük bir Alıntı örnekle içinde bulunduğumuz acı durum; Yıl: 1965 "Karşıma âniden çıkınca ziyâdesiyle şaşakaldım.. Nasıl bir edâ takınacağıma dair hükûm veremedim, âdetâ vecde geldim. Buna mukâbil az bir müddet sonra kendime gelir gibi oldum, yüzünde beni fevkalâde rahatlatan bir tebessüm...
  9. Murat Vardar

ai de Powerclip

@ela aysen Aslında CorelDRAW kadar çok bir bilgim yok Aİ hakkında ihtiyaç oldukça kullanırım, bahse sorunuzu cevaplamak gerekirse; Resimin üzerine hangi şekil ise onu oluşturun (kare, dikdörtgen, elips vb. vs.).. ama üzerinde olmalı... yani üst katman olarak da, ikisini birden seçip mouse...
  10. Murat Vardar

@Özgül Senin bu duruma olan hassasiyetinin farkındayım, bunu tetikleyen unsurlardan bir tanesi de tv dizileri, kanalları gezerken bakıyorum çok abuk sabuk içeriği olmayan, benim paramla beş para etmez kurgu ve dialogların bulunduğu diziler oldukça, yeni nesilin de bu özentisiyle...
  11. Murat Vardar

Çiçek sözlüğü...

@htc_gny Paylaşım hoş, okuyup bilgi sahibi olmakta, adetler, miktar, oranlar burası bana biraz karmaşık geldi... Haylaz bir Çiçekcinin uydurması olmasın, Çiçek hediye ettiğiniz kişiye bir de " Gül adetlerinin anlamları!.." diye küçük bir not mu göndereceğiz ? :)
  12. Murat Vardar

Grafikerler.org artık dünya devleri arasında!

Başarıların daim olsun, Grafikerler.org !
  13. Murat Vardar

Edit / Düzen Menüsü (2)

@Yaşar KARADENİZ Şu an için temellerini oluşturmaya çalışıyoruz, ilerleyen günlerde aktif derslere geçeceğiz inşaallah, öğrenme isteğinizi takdir ediyorum, Faydalı Olması Dileğiyle..
  14. Murat Vardar

@Tuncer Özkan Teşekkür ederim Tuncer Bey; Kimliğimizi kaybetmeme adına, desteklerinizi bekliyorum.
  15. Murat Vardar

Edit / Düzen Menüsü (2)

CorelDRAW X4 versiyonu üzerinden anlatımla, CorelDRAW öğrenmeye giriş bölümünü oluşturma amaçlı bir küçük görsel anlatım. Bu derslerimizi oluştururken gözden kaçırdığımız veya ifadelerde bir takım eksik noktalar yada detaylar olabilir, lütfen konu hakkında gerçek bilgi ve tecrübesi olan...
  16. Murat Vardar

Kanayan bir yaraya dikkat çekmek istedim,
  17. Murat Vardar

üzücü ama, ne yazık ki gerçek! Son yıllarda Türkçe, maalesef yabancı kelimelerle kirletilmekte... Ayrıca yazım hataları da almış başını gidiyor, Türkçe katledilmekte, buna seyirci kalmayalım... Her Grafiker ve her Türk, Türkçeyi doğru kullanmalı... Türkçeyi düzgün kullanalım...
  18. Murat Vardar

Ajanda İçeriğindeki bilgiler

@sezeruludag * Önemli telefonlar * Resmi tatil günleri * Ülkelerin para birimleri * Özel servisler gibi bilgileri internetten çok kolaylıkla bulabilirsiniz, BURADA 2012 Mali tablo ile ilgili PDF ve Cdr. paylaşımını veriyorum, Faydalı Olması Dileğiyle...
  19. Murat Vardar

Kağıtçılık sektörü kurumsal kimlik çalışmam.

Amacına uygun başarılı, sunumda bir o kadar özenli.
Yukarı Alt