@Hakan Dağdeviren
İlgi ve yorum için teşekkür ederim,
zaman ve fırsat buldukça bilgi paylaşımına devam edeceğim bazen görsel anlatım, bazen video ders olarak, tabiiki sizlerin desteği ile.
CorelDRAW X4 versiyonu üzerinden anlatımla,
CorelDRAW öğrenmeye giriş bölümünü oluşturma amaçlı bir küçük görsel anlatım.
Bu derslerimizi oluştururken gözden kaçırdığımız veya ifadelerde bir takım eksik noktalar yada detaylar olabilir,
lütfen konu hakkında gerçek bilgi ve tecrübesi olan...
@ynserg
@suatkapan
@seldaoz
Corel DRAW ‘da Tasarımı Yapıp, İşi Baskıya Gönderirken Dikkat Edilecek Noktalar bununla alakalı bir yazımızda neden ve çözüm önerileri üzerinde durmaya çalıştım,
Faydalı Olması Dileğiyle...
Corel DRAW ‘da Tasarımı Yapıp, İşi Baskıya Gönderirken Dikkat Edilecek Bir Kaç İpucu
Tasarımınızı yaptınız bitirdiniz artık baskıya göndereceksiniz. İlk önce yazıları kıracaksınız (körvleme/convertleme) bunun anlamı yazıları çizime çevirmedir. İşi yolladığınız yerde font sorunu yaşamama...
Türkiye’de ‘Akıl Hastalığı’ ile özdeşleşen “Düşünen Adam” heykelinin ardında renkli bir hikaye saklıdır.
Bu heykel hakkında türlü türlü hikayeler, uydurmalar yada yakıştırmalar mevcuttur.
Dünyaca ünlü Fransız heykeltraş Auguste Rodin’in meşhur heykelinin Bakırköy’deki akıl hastanesinin...
@crescentt
A5 kağıt ebatı dünya standardı olarak 148 mm. X 210 mm. dir
fakat siz kesim payları düştükten sonra 140 X 200 olarak değerlendirin.
Faydalı olması dileğiyle.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.