Arama sonuçları

1. danisman

Türk malı !

Konuyla ilgilenen, fikirlerini paylaşan, görüşlerime katılan veya katılmayan, Sayın Erkal'a, Ahmet Bey'e, Süleyman Köklü'ye, sevgili Ekinoks ve Fulya'ya teşekkür ederim...
  2. danisman

Türk malı !

İnanın televizyon seyretmek istemiyorum, izlemek istersem seyredecek doğru düzgün hiçbir şey bulamıyorum zaten. Yayınları izlemek veya izleyebilmek için ya zeka seviyemizin çok düşük veya ne olup bittiğini aldırmayan bir insan olmamız gerekiyor! Başlıktan da anlayacağınız üzere, yeni bir...
  3. danisman

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın Şener bey, herkese iyi çalışmalar...
  4. danisman

Günün sözü...

Ben ne yapabilirim demeyin, insanlara faydalı olabilmek için çok şey yapmaya gerek yok, sadece yapmayı isteyin... Ozan Muhammet Candan
  5. danisman

İmaj Çalışması...

Teşekkürler Fulya, o güzel düşünce ve duyguların için çok teşekkür ediyorum...
  6. danisman

İmaj Çalışması...

Teşekkür ederim Ahmet bey, elimizden geldiğince, dilimiz döndüğünce, sektörümüzü, sektörümüzde yaşananları, nelerin yapılabileceğini anlatmaya çalışıyorum, faydalı olabiliyorsak ne mutlu bize...
  7. danisman

İmaj Çalışması...

@ekinoks76 Teşekkürler Ekinoks, toplumda her birey ben ne yapabilirim sorularını kendisine sormalı, insanlara faydalı olabilmek için çok şey yapmaya gerek yok, sadece bunu yapmayı istemeliyiz...
  8. danisman

Günün Sözü...

Teşekkürler Fulya...
  9. danisman

Günün Sözü...

Teşekkür ederim Dilek hanım...
  10. danisman

İmaj Çalışması...

Teşekkürler Nurcihan...
  11. danisman

Seni seviyorum...

Teşekkür ederim sevgili Fulya...
  12. danisman

Günün Sözü...

Hakkını savunamayan, haksızlıklar karşısında yok olup gitmeye mahkûmdur! Ozan Muhammet Candan
  13. danisman

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın için geç oldu belki ama tüm camiamıza iyi çalışmalar diliyorum...
  14. danisman

Afiş çalışması, nasıl olmalıdır?

Teşekkür ederim arkadaşlar, hepinize çalışmalarınızda başarılar dilerim...
  15. danisman

Günün sözü...

Teşekkür ederim Ahmet bey...
  16. danisman

Günün sözü...

Teşekkürler Fulya...
  17. danisman

Günün sözü...

" ustalık düz yolda değil, manevra gereken yerlerde ortaya çıkar, otobanda herkes usta şofördür, önemli olan ralli'de ustalığını göstermektir" Ozan Muhammet Candan grafikerler.org
  18. danisman

Seni seviyorum...

Pek uyuyamazdı bu saatlerde, pencereyi araladı, gecenin serinliği yüzünü yaladı, sanki minik bir buse kondurdu yanağına, salona döndüğünde onunla göz göze geldi… Anneannesinden kalma bu eski plak çalara, uzun süredir dokunmamıştı. Sanki dokunsa incinecek, bir yerleri kırılacakmış gibi...
  19. danisman

Kendi işim için kendi logomu yaptım

Nergis hanım, günaydın... Sitemizde her türlü fikir alış verişi ve tartışma konuları, her gün bu sayfalarda yer almaktadır. Hakan beyin de, sizin de, sadece küçük bir anlaşmazlık veya yanlış anlama ile karşı karşıya olduğunuzu düşünüyorum. Yukarıda yer alan arkadaşımız, bu işin "günah...
  20. danisman

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın Şener bey ve tüm grafikerler ailesi...
Yukarı Alt