Arama sonuçları

1. danisman

An-la-şa-mı-yo-ruz...

Merhaba Melih bey, bahsi geçen tartışmalardan ve konulardan haberdar değilim, anlaşılabilmek adına yazdığınız yazınızın amacına ulaşmasını canı gönülden arzu ettiğimi bilmenizi istiyorum. İlginizden dolayı teşekkür ederim...
  2. danisman

An-la-şa-mı-yo-ruz...

Merhaba Ahmet bey, vermiş olduğunuz cevabı silmeyeceğim elbette ki fakat bu tür bir tartışma ortamında olmak istemiyorum, sizin de bahsettiğiniz gibi her zaman amacım, sahibi olduğum bilgileri paylaşmak, yardımcı olabileceğimiz konularda yardımlaşmak, bunun dışında bir amacım olmaz, olmasını da...
  3. danisman

An-la-şa-mı-yo-ruz...

Teşekkürler Erkan bey, teşekkür ederim Ahmet bey, o konulardan haberdar değilim elbette ama bu zaten toplumsal bir sorun, bir arkadaşımın dediği gibi, kulaklarimizi, yüregimizi acalim, ayni fikri paylasmasak da anlamaya calisalim, anlasalim :)
  4. danisman

An-la-şa-mı-yo-ruz...

Yollarda anlaşamıyoruz, cafe’lerde anlaşamıyoruz, televizyon programlarında anlaşamıyoruz, mahkemede anlaşamıyoruz, evleniyoruz anlaşamıyoruz, boşanıyoruz anlaşamıyoruz velhasıl an-la-şa-mı-yo-ruz… Anlaşılmaz ve anlaşamayan bir toplum olmaktan ne zaman kurtulacağız, bu bende büyük bir merak...
  5. danisman

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın, iyi haftalar...
  6. danisman

Kendi işim için kendi logomu yaptım

Geçenlerde bir gazeteye ilan- reklam tarzında bir yayın vermek istedim. Şöyle ulusal anlamda iyi tirajı olan bir gazeteye, arka sayfayı komple kaplayacak bir reklam olsun istedim. Baktım ki rakamlar oldukça yüksek, nasıl yapsam diye düşünürken, bir arkadaşım aradı, ne yapıyorsun muhabbetinden...
  7. danisman

Siyah-Beyaz Aşk - Transparan Vurgun - Hayallerin Ötesinde

Hakan bey çok başarılı bir çalışma çıkarmışsınız yine, stand fevkalade olmuş, logo da öyle, ellerinize sağlık, siyah ve beyaz büyüleyici ve bütünleyici, renk karmaşasında savrulan dünyada, siyah bezyazlığa fazlasıyla ihtiyaç var...
  8. danisman

Ben, sen, o...

Fulya hanım teşekkürler...
  9. danisman

Ben, sen, o...

Teşekkürler Şener bey...
  10. danisman

Gülümseyin...

Teşekkürler semira, senin de yüreğine sağlık...
  11. danisman

Gülümseyin...

Ben yazarım her zaman ama sen de hep gülümse, sevgili Fulya...
  12. danisman

Ben, sen, o...

Karanlık, Aydınlık, Ve.. Hüzün… Üç yürek taşır hayat… Karanlık, huzursuz, Aydınlık, mutlu, Hüzün, çaresiz… Sen karanlık, O, aydınlık, Ben hüzün… Ozan Muhammet Candan grafikerler.org
  13. danisman

Gülümseyin...

Geceleri karanlıktır sokaklar, görmesini bilirseniz, hüzün yağmaktadır yığınla, bazı evlerin de ışıkları yanar, aydınlıktır ama oralara da karanlık bir hüzün yağar. Yalnızlık ve hüzün kardeştir demişti bir büyüğüm, bundan yıllar önce, o zamanlar çok anlayamamış ve kavrayamamış olsam da...
  14. danisman

500 GB Taşınılabilir HDD Transcend 3D Max

Harika görünüyor Hakan bey, ellerinize sağlık...
  15. danisman

Dergi Nasıl Hazırlanır?

Sayın bybrt, lütfen forum kurallarına uymakta özen gösteriniz, büyük fontlarla yazılar yazmayınız, teşekkür ederiz...
  16. danisman

İpini koparan siyasetçi olmuş

Teşekkür ederim Süleyman bey, daha söylenecek çok şey var zamanla yazacağız ve paylaşacağız... İyi çalışmalar...
  17. danisman

İpini koparan siyasetçi olmuş

Farkında olmak ve görmek kadar kötü bir şey yok! Yani kral çıplak diye çıkıp ortalığa yaygara koparacağına, otur evinde giy bir deli gömleği, adın belli olsun! Sağa dönsen olmuyor, sola dönsen olmuyor. İnancımı yitirmiş bir durumdayım dersem, bilmem abartmış olur muyum? Yani dümdüz, dosdoğru...
  18. danisman

Unlu mamülleri

Öyle bir logoyu gören olmamış, siz bulursanız bir örnek yayınlayın lütfen .)
  19. danisman

Şubat Ayı Grafikerler.org Logo Yarışması Sonuçları

Sayın Altun, Sayın Nehir ve Dilek hanım, yaptığınız çalışmalardan dolayı sizleri tebrik eder, meslek hayatınızdaki başarılarınızın sürekli sizlerle olmasını temenni ederim... Yarışmaya katılarak, dereceye girememiş olan arkadaşlarımızın üzülmemesini, önlerinde daha uzun yıllar olduğunu...
  20. danisman

Suratsız komşu...

Kesinlikle var ekinoks, o yüzden hayatı ve çevremizi sürekli gözlemlemek gerek...
Yukarı Alt