Arama sonuçları

1. Kürşad Çakır

CorelDRRAW copyala yapıştır yapınca ağırlaşma (Yardım)

Lisanslı ürün kullanırsanız bir çok sorununuz için destek bulabilirsiniz.
  2. Kürşad Çakır

CorelDRRAW copyala yapıştır yapınca ağırlaşma (Yardım)

@tdesigner84Makroyu yüklemeden önce de yazıyordur, büyük bir ihtimalle siz farketmemişsinizdir. Yasal olmayan bir kopya kullanıyor olabilirsiniz. NFR sürümleri özel olarak yayınlanır ve beta tester gibi özel kullanıcılara yazılımın orijinal sürümü çıkmadan önce dağıtılır. Lisanslı bir CorelDRAW...
  3. Kürşad Çakır

Freehand'de yardıma ihtiyacım var...!!!

@Cemal CanlıBahsettiğiniz programın adı nedir?
  4. Kürşad Çakır

siyah beyaz vektör

Find and Replace ile seçtiğiniz nesnelerin tüm renklerini grayscale'e çevirebilirsiniz.
  5. Kürşad Çakır

bir nesneyi bozmadan ölçüsünü nasıl değiştiririz..

Ben vinil kesimi örnek vermiştim. Şimdi tüm yazdıklarım içinden bunu cımbızla alıp da ön plana çıkarmanız ve diğer yazdıklarımın hiç biri hakkında yorum yapmamanız ya da göz ardı etmeniz de ilginç. Sonuca ulaştığınızı zaten önceki mesajlarımda da yazmıştım fakat konuya daha geniş bir açıdan...
  6. Kürşad Çakır

Tabi açıklayayım. Tüm çalışmayı büyüttünüz, diyelim ki 2 mm olan her bir dairenin çapı 2,5 mm oldu. Bu durumda her bir nesneye outline verdiniz. 2,5 mm olan daireleri 2 mm olarak göstermek için (göstermek için diyorum çünkü sadece gösteriyor) her bir dairenin outline'ının ölçüsünü 1 mm...
  7. Kürşad Çakır

@Erkan_NehirGrafik sadece görüntü olarak kullanılacaksa sizin bahsettiğiniz yöntem çok da hızlı tabi ama dairelerin gerçek anlamda ölçüsü değiştirilecekse bunu gerçekleştiremiyor.
  8. Kürşad Çakır

istem dışı kopyalama

3. parti insan arayüzü (fare, tablet, touchpat) sürücüleriyle ilgili bir sorun olabilir. Kopyalamaya başladığı zaman space tuşuna bir kez basın.
  9. Kürşad Çakır

@Erkan_NehirSizin kullandığınız yöntemle bu makroyu birleştirin. Tüm nesneleri seçip tasarımı tamamen büyütün, daha sonra da dairelerin her birini orijinal ölçüsüne getirmek için CT_Çoklu Ölçülendirme makrosunu kullanın. Bu yöntemle dairelerin arası gerçek anlamda açılmış olacak. Outline'a da...
  10. Kürşad Çakır

CorelDraw X4 Service Pack 1 yayınlandı

Merhaba Corel'ciler. Servis paketler tüm yazılımlar için gerçekten de önemlidir. Yazılım piyasaya sürüldükten sonra karşılaşılan hatları (bug) giderirler. CorelDRAW X4 için Servis paket 2 ve arkasından da bir Hotfix yayınlandı. CorelDRAW X3 ve X4 için gereken tüm güncelleme dosyalarına...
  11. Kürşad Çakır

@hotfixSorununuzu CT_Çoklu Ölçülendirme makrosu ile çok kolay bir şekilde çözebilirsiniz. CT_Çoklu Ölçülendirme makrosu ile nesnelerin tamamını seçin, gruplu ise tamamnının grubunu bozun (ungroup all ile yapabilirsiniz) sonra da makroyu çalıştırıp istediğiniz ölçüyü, sabit noktasını girip...
  12. Kürşad Çakır

paragraf

Paragraf nesnelerini seçip CTRL+L yapın. Burada önemli olan üstte olmasını istediğiniz paragrafı önce seçmek, sonra shift ile altta olmasını istediğiniz paragrafı seçmek.
  13. Kürşad Çakır

Corel Draw X3 Hızlandırıcı eklenti !

X4 için SP2 yüklediyseniz bu yamalara gerek yok. Zaten sorun yaşamayacaksınız.
  14. Kürşad Çakır

corel'de pratik nizami Türk bayrağı çizimi

Yıldızı neden 18 derece döndürülüyor? Bu kanunda belirtilmiş mi?
  15. Kürşad Çakır

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@Serkan BİLGİNKullandığınız yazı karakteri biçimi Type1 mi? @Süleyman IrklıGuide layeri (katmanı) nesnelerin olduğu katmanların üzerinde duruyor olabilir.
  16. Kürşad Çakır

Corel de taş kalıbı ve lazer kesim le ilgili herşey

Bezier ile çizimi yapmak daha mantıklı olacaktır.
  17. Kürşad Çakır

Corel X4 yazı sorunu

@Sedat, Tools>Options>Workspace>Text>quick correct bölümünden Change straight quotes to typographic quotes ve altındakinin işaretini kaldırman sorununu çözecektir.
  18. Kürşad Çakır

corel de basitçe 3 boyutlu kroki (GÜNCELLENDİ)

Fikir çok güzel, teşekkürler.
  19. Kürşad Çakır

12 Kullanıyordum Lakin X3 ve x4 te tolbar sorunum var

çok güzel bir paylaşım. elinize sağlık.
  20. Kürşad Çakır

3 boyut

extrude efektine ne oldu ? :)
Yukarı Alt