Arama sonuçları

1. Hasan Güner

TOKOSAN Katalog

sağlam çalışma eline sağlık ;)
  2. Hasan Güner

Flash öğrenmek istiyorum.

tek bir flash dosyası içinde sayfalar arası geçiş yapmak için bu dersi incele https://www.grafikerler.org/flash/15232-link-verme-sorunu.html değişken hareketli nesneler yapmak istiyorsan bu dersi incele https://www.grafikerler.org/flash/15131-flash-banner-yapimi-resimli-anlatim.html buton...
  3. Hasan Güner

@angela ehh peki ben yine de yineleyeyim yardım edebileceğimi saygılarımla kolay gelsin ;)
  4. Hasan Güner

@angela birincisi forum bünyesinde flash'ı yeni kurmuş bir insanın dahi yapabileceği tarzda dersler mevcut ikinci de yapmak istediğinizi - yapmak isteyip de yapamadığınız şeyleri yazın anında yanıtlayalım ;)
  5. Hasan Güner

blue internet kurumsal

teşekkürler ;)
  6. Hasan Güner

Esen Rüzgar Seni Bana Savurdu

teşekkür ediyorum ;)
  7. Hasan Güner

Krize teğet geçme oyunu

teşekkürler :D
  8. Hasan Güner

Flashlarin on/of olmasi

@alibuyuk66 güncelleştirme ile alakası olması güç bir ihtimaldi zaten bir swf dosyası bir tarayıcıda çalışıp başka tarayıcıda çalışmamazlık yapmaz en azından ben bugüne kadar hiç rastlamadım duymadım sorun flashı hazırladığın program ile alakalı olabilir o nedenle video şeklinde bize...
  9. Hasan Güner

Emlak Afişi

@mürsel16 o maketi benim yapmam mümkün değil zaten resim google ürünü orijinal hali bu şekilde teşekkürler eleştiriler için...
  10. Hasan Güner

Firma Logolarında Kullanılan Gizli Semboller

@nuriQocca :D aslında ona da benziyor ama yola daha çok benziyor hemen aras'a mail atayım sorayım hangisi doğru bakalım :p
  11. Hasan Güner

Flashlarin on/of olmasi

@alibuyuk66 ali bey explorer'da da sorun yok zaten bir tarayıcıda sorunsuz çalışıp başkasında sorunlu çalışması şaşırtıcı olurdu ben de tüm tarayıcılarda sorunsuz mozilla - crome - safari - explorer
  12. Hasan Güner

Firma Logolarında Kullanılan Gizli Semboller

aras cargo ambleminde A harfine benzeyen bir yol çizilmiş ben de az önce sitesini gezerken fark ettim :)
  13. Hasan Güner

Flashlarin on/of olmasi

@alibuyuk66 bahsettiğin sorun ben de yok :eek: ben mi yanlış anladım acaba :confused: ayrıca site tasarımın olmamış birsürü alakasız done mevcut
  14. Hasan Güner

arkadaşlar bu efekti ders olarak anlatacak biri ?

sorulan uygulamayı yapmak için resmin üzerine farklı layerler oluşturup çeşitli leke fırçaları ile renk vermek ve layer ayarını aşağıdaki resimdeki yerden dilediğiniz gibi değiştirmek yeterlidir hangi seçenek nasıl bir etki yapıyor tek tek deneyerek bulabilirsiniz kolay gelsin...
  15. Hasan Güner

Emlak Afişi

@ferdidemircan afişde slogan hariç herşey sınırlı olumsuz bilerek yapılan bir uygulama
  16. Hasan Güner

Photoshop'ta Shape kullanımı.

@Gacco rica ederim :) dersin işe yaramış olmasına sevindim kolay gelsin efendim
  17. Hasan Güner

Photoshop'ta Shape kullanımı.

sana bunu yapabileceğin en basit yolu resimli olarak anlatacağım umarım az da olsa photoshop biliyorsundur kolay gelsin
  18. Hasan Güner

resim indirme siteleri

www.sxc.hu - sadece üyelik istiyor paralı hizmetleri de var onların harici hepsi bedava
  19. Hasan Güner

Dj template (PSD)

teşekkürler umarım bazı arkadaşlar için faydalı olur ;)
  20. Hasan Güner

Oto Template (PSD)

umarım bazı arkadaşlar için faydalı olur ;)
Yukarı Alt