Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Oto Template (PSD)

Sadece yol göstermesi açısından hazırladığım geliştirilmeye açık bir psd dosyası umarım faydalı olur saygılarımla... Download: http://rapidshare.com/files/299532165/Desktop.rar.html
  2. Hasan Güner

Dj template (PSD)

paylaşım için hazırlanmış bir template isteyen inceleyebilir isteyen düzenleyip kullanabilir umarım faydalı olur Download: http://rapidshare.com/files/299445994/dj_temp.rar.html
  3. Hasan Güner

İstanbul Silüetleri Vektörel

mouse'unuz dert görmesin güzel paylaşımlar
  4. Hasan Güner

Resimlerle - Giydirilmiş Araçtaki Folyoyu Sökme

biraz reklam kokusu aldım :) ben aracı birkaç saat güneşte bekletmeyi tercih ediyorum gerçi ben antalyadayım güneşin az göründüğü yerlerde güzel icad :D
  5. Hasan Güner

sema çiçek / Lalezar Koleji İlan

tüm photoshop bilginizi bize sunmuşsunuz maşallah(!) ama denemeler pek başarı elde edememiş bence kolay gelsin
  6. Hasan Güner

B.EMRE ÖZEL LALEZAR KOLEJİ LOGO ve GAZ. İLANI

logo çizme mantığı bu olmasa gerek google yerine hayal gücünüzü kullanmayı deneyin kolay gelsin
  7. Hasan Güner

metni şekle uydurmak

Yaşar Bey'in anlattığı yöntem ile harf kayıpları veriyorum benim aradığım bu değil diyorsan pen tool ile şekli çiz - yazı aracını tıkla - çizdiğin şeklin üzerine geldiğinde yuvarlak içinde I simgesi çıkacak bir kez tıkla şeklin içine dilediğini yaz - bu sayede şeklin dış sınırları senin yazı...
  8. Hasan Güner

Emlak Afişi

9. Hasan Güner

lalezar koleji

en alttaki reklam çalışmanı çok beğendim (her ne kadar alakasız malzemeler olsa da yine de güzel) :D eline sağlık başarılar ;)
  10. Hasan Güner

Grafikerler.Org Üyelerinin Blog ve Web Siteleri

güzel konu teşekkürler http://www.hasanguner.com bu da benim mekanım içindeki beni ben yapan herşey mevcut köşe yazılarım remix çalışmalarım resimlerim özgeçmişim iletişim bilgilerim grafik ve web tasarım örneklerim yaptığım tasarımların psd hallerini sunduğum download bölümü vs.vs.
  11. Hasan Güner

Rapliya (Albüm Kapağı)

alttaki konsept çok şık eline sağlık
  12. Hasan Güner

cv ve mülâkat

bugüne kadar gazete - matbaa - ajans çok iş değiştirdim hiçbirinde sınava tabi tutulmadım sanırım buna neden olan şey sürekli bir önceki iş yerinde elde ettiğim referanslar kendini iyi ifade eden kısa bir cv ve yapılmış çalışmalardan örnek sunulması yeterli diye düşünüyorum iyi bir cv nasıl olur...
  13. Hasan Güner

b.emre Özel Lalezar Koleji

@angela belki de bu firma arkadaşımızdan esinlenmiştir :D
  14. Hasan Güner

Görünüşe Aldanmayın!

bugün dükkana giren bir arıdan esinlenerek yaptığım afiş konseptim :D bakış açısına göre üzerine birçok anlam yüklemeye açık bir çalışma
  15. Hasan Güner

tipografi yardım

bu tip şeyler vektörel tabanlı programlarda daha kolay olur ama yine de sana kullanabileceğin en basit yöntemi anlatayım kolay gelsin
  16. Hasan Güner

hülya.K-lalezar

amblem çok büyük olmamış mı :S başarılar
  17. Hasan Güner

Grafikerler.Org Üyeleri ve Yöneticileri Ne Kullanıyor? Mac mi yoksa PC mi ?

bugüne kadar her ortamda pc kullandım mac hakkında hiçbir bilgim yok dolayısı ile PC diyorum
  18. Hasan Güner

Cansu UTKULU (Lalezar Koleji Logotype & Gazate İlanı)

düşüncen farklı ve güzel eline sağlık başarılar
  19. Hasan Güner

insan figürü vektörel

pes etmek yok çalışmaya devam gayet iyi gidiyor
Yukarı Alt