Arama sonuçları

1. Hasan Güner

frontpage eğitim videosu

@ERTUĞRUL GÜNAY frontpage kullanımı çok basit bir programdır az çok word kullanmış herkes kullanabilir dilerseniz bir göz atın takıldığınız yerleri sorun yanıtlayalım forumda hem sizin gibi başka üyelerde faydalanmış olur
  2. Hasan Güner

Bol Bol Görsel İncele

@gra'dlem'fik kusura bakma ama çok basit konuları kendine sorun etmişsin bizim forumdaki ilginç tasarımlar var daha olmazsa google'a sormayı dene
  3. Hasan Güner

link verme sorunu

@ERTUĞRUL GÜNAY rica ederim efendim iyi çalışmalar
  4. Hasan Güner

link verme sorunu

@ERTUĞRUL GÜNAY flash programını açın panelleriden scene panelini açıp karşınıza alın 1. sahneyi oluşturun koyacağınız içeriği ve butonları yerleştirin sonra scene penceresindeki + ya tıklayıp scene2 yi açın buna da birinci sahneden butonla geçmek istediğiniz 2. sahneyi hazırlayın...
  5. Hasan Güner

.Fla Düzenleme Hakkında Sorularım

@woswoswos açtığınız konuya ilgi gösterip yanıt veren üyelerin olması ve aynı konunun başka bir üye tarafından tekrar dile getirilme ihtimali söz konusu olduğundan konuyu tamamen silemiyoruz
  6. Hasan Güner

galeri yardım lütfen

@quep 1. soruna yanıt: buton yapmak için F8 e basıp butonu seç sonra butonu çift tıkla buradan up normal durumudur over ise fare üzerine geldiğindeki durumudur up bölümündekiyken f6 ya basıp over için bir keyframe oluştur sora over seçiliyken butonu seçerek f8 e basıp movie clip i seç...
  7. Hasan Güner

site yaptırmak istiyorum

iş teklifi olduğundan konu flash bölümünden buraya taşınmıştır
  8. Hasan Güner

Flash slide show builder sorunu

https://www.grafikerler.org/flash/6749-flash-site-editleme.html sorunuza bu linkten yanıt bulabilirsiniz kolay gelsin
  9. Hasan Güner

flash e-dergi

konu iş teklifi olduğundan flash bölümünden buraya taşınmıştır
  10. Hasan Güner

Flash kayan resim ?

@mess ÖRNEĞİ İNCELE daha önce yayınladığım ders kolay gelsin
  11. Hasan Güner

Dünyanın Bütün Çocukları (Serbest Çalışmam)

'dünyanın bütün çocukları' yazısında perspektif sorunu var genel olarak hoş olmuş elinize sağlık
  12. Hasan Güner

link verme sorunu

@ERTUĞRUL GÜNAY her sayfanın sonuna stop komutu koyup butonlara action menüsünden go to yu tıklayıp gitmesini istediğin scene adını ve framenin numarasını gir normal link mantığı ile çalışır ama flash içinde sayfa geçişi yapmanı sağlar umarım doğru anlayıp anlaşılır anlatmışımdır kolay gelsin
  13. Hasan Güner

ögretmen arıyorum

@Fatih Coşkun kesinlikle haklı önce bize ne aşamada olduğunu göster biz de seni eleştirelim yol gösterelim
  14. Hasan Güner

ögretmen arıyorum

@selas hoş geldin aramıza selam inşallah hayallerine ulaşırsın forumdaki herkes sana yardımcı olacaktır emin ol
  15. Hasan Güner

Web Tasarım Konusunda Hazırladığım Ajans Afişi

Web sitesi ile başlayıp Projedir diye son bulan orta kısımdaki metin topluluğu işi bozmuş bence afişin ana fikri orada olduğundan ne büyük olması gereken malzeme orası ama bakıyorum logo çok daha büyük tabi irtibat bilgileri de büyük (bu arada iletişim bilgileri vermek yasak) orta kısımdaki...
  16. Hasan Güner

Üçel Pres (Tanıtım Kartları)

@Sedat Gül Logonun ön plana çıkması gerektiğini savunmadım Sadece koyu mavi tonlardaki bir zemine okunması güç bir fontla kırmızı renkte yazılmış firma adı estetiksel ve tasarımsal açıdan bir eksikliktir o yüzden belirgin değil dedim kolay gelsin
  17. Hasan Güner

Mutlu Gençler

güzel paylaşım teşekkürler
  18. Hasan Güner

Arkadaşım için bi çalışma

birkaç gündür gördüğüm çalışmalarına ortak bir yorum getirmek istiyorum tasarımsal yönü zayıf efekte boğulmuş çalışmalar yapıyorsun bulduğun her malzemeyi öğrendiğin her efekti kullanmak çalışmanı güzel ya da profesyonel göstermez aksine bu sizi daha amatör gösteriyor son tavsiyem çalışmaya...
  19. Hasan Güner

Kuş Vector çalışmam :)

sevimli bir çalışma olmuş elinize sağlık :) ama bence artık referans çalışmalar olmaksızın herhangi bir amaca yönelik denemeler yapmayı deneyin çünkü zaten çizim olayını çözmüşsünüz sıra hayal gücünü ve tasarım tekniğini geliştirmekte kolay gelsin
  20. Hasan Güner

Üçel Pres (Tanıtım Kartları)

ben olsam zemini beyaz kullanırdım mavi zeminde kırmızı logo hiç belirgin değil
Yukarı Alt