Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

Kelime Oyunu

atıyorum ama olmuyo Hatice hanım çok zorlamayım bari
  2. Dilek Doğrusöz

Kelime Oyunu

vektör olabilir mi?
  3. Dilek Doğrusöz

Kelime Oyunu

bordür olsa gerek özellikle belediye işlerinde çok kullanılırdı ve diplomalar da filan
  4. Dilek Doğrusöz

Kelime Oyunu

Sık duyduğum Emprime mi
  5. Dilek Doğrusöz

tek kırım mönü çalışması

@Tahir Dönmez Teşekkür ederim Tahir bey ancak bende sadelikten yanayım öyle olduğunu umuyordum ama.... @Ömer Çokbilen Teşekkür ederim Ömer bey önerileriniz içinde ayrıca teşekkürler... @ismail koc Aslında net okunuyor ama burada küçük yayınlandı belki ondandır. Teşekkür ederim İsmail bey...
  6. Dilek Doğrusöz

Kelime Oyunu

harf lütfen :)
  7. Dilek Doğrusöz

Website logo çalışmaları ...!

Ahnet bey tebrik ederim ancak kazanılan logo görünmüyor tekrar gözden geçirirmisiniz...
  8. Dilek Doğrusöz

zeytin yağı 6 jpeg 300 dpi

Teşekkürler Bahtınur hanım çok güzel görünüyorlar :)
  9. Dilek Doğrusöz

ateşli fotolar (fiery) 12 jpeg 300 dpi

Paylaşım için teşekkürler Bahtınur hanım...
  10. Dilek Doğrusöz

sağlık - elma kişisel bir çalışma

@Hakan Dağdeviren Ben teşekkür ederim Hakan bey... @Bahtınur YILDIZ :) teşekkür ederim Bahtınur hanım @Fatih Coşkun Çok teşekürler Fatih bey...
  11. Dilek Doğrusöz

oda çizimi

@Hakan Dağdeviren teşekkürler Hakan bey... @asli karabudak evet bende ilginç bulduğum için çizmeye çalışmıştım böyle bir eve sahip olmanız dileğiyle... teşekkürler Aslı hanım.
  12. Dilek Doğrusöz

oda çizimi

Corel programında referans alınarak yapılmış bir oda çizimi... yine arşivlerimde gezinirken bulduğum çok eski ve proje ödevidir bilginize baskı yada iş amaçlı değildir.
  13. Dilek Doğrusöz

@Hakan Dağdeviren Teşekkür ederim. Corel kullanıyorum Hakan bey; örneklerime bakabilirsiniz https://www.grafikerler.org/kisisel-ve-genel-calismalariniz/9012-dis-macunu-ambalaj-tasarimi.html https://www.grafikerler.org/kapak-amp-dergi-amp-brosur-amp/8600-tek-kirim-monu-calismasi.html ancak...
  14. Dilek Doğrusöz

Efendimizin mübarek ismi şerifleri (Corel Draw ve PSD formatında)

çok güzel bir paylaşım ellerinize düşüncenize sağlık...
  15. Dilek Doğrusöz

Yapılış tarihi yeni değildir ama yakın tarihtir yine de arşivime bakarken buldum. Yeni öğrendiğim bir uygulamanın şevkine kapılıp, bir anda elimde bulunan materyalle ve yine bir anda çıkan bir uygulama. Sizlerle paylaşmak istedim. baskı yada iş amaçlı değildir anlık olan bir uygulamadır bilginize...
  16. Dilek Doğrusöz

Logo yardım

Hakan bey güzel bir dille açıklamasını yapmış. Sizde açıklama yapmışsınız ama istek belirtmişsiniz. Bu bir yardım anlamına gelmez bana göre. Forumda ki yardımlaşma ve paylaşım, sadece ve sadece kişinin yapmış olduğu çalışmasına yapıcı olmak kaydı ile eleştirel gözle bakmak, varsa hatasını...
  17. Dilek Doğrusöz

"Aklını Kullan!" Yeni 3DMax Ve PS Ortak Çalışma

bazende sinir harbi mi yaşatıyo ne Hakan bey beklemek uzun sürüyo galiba...
  18. Dilek Doğrusöz

@Burak Güzey ilahi Burak bey 3d max adamı değilim ama gönül verenlerden olma yolunda olabilirim :) ki bu gidişle öyle olcak galiba gerçekten hayran kalmamak elde değil bir isteğimde tridimax valla süperler...
  19. Dilek Doğrusöz

:D peki içimdeki sesi dinlemeyi ne çok istiyorum bi bilseniz... inşallah diyorum sağolun... valla doğru söylüyosunuz ama birazda yorum yaparken hoş sohbetler geçsin canım zarar gelmez...:)
  20. Dilek Doğrusöz

yaa inanırmısınız Hakan bey beni gerçekten bu programı öğrenmeye itiyosunuz dilek yapmalısın, bunuda öğrenmelisin, bak çok ii sonuçlar alıcaksın... diyen birileri var sanki. hiç sevmem ama muromuydu o adam lanet olsun içimdeki bu program aşkına demek geldi :) aman kötü manada söylemiyorum latife...
Yukarı Alt