Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

Alexandre Salgado Reklam çalışmaları (fikir amaçlı) 46 jpeg

paylaştığınız için teşekkürler Bahtınur hanım...
  2. Dilek Doğrusöz

Kasetler ile İlginç Tasarımlar...

ilginçmiş Erkin bey bunu da öğrenmiş olduk... paylaşım için teşekkürler Elif hanım
  3. Dilek Doğrusöz

mücevherler (Jewels Images Clipart) 38 JPG

ne güzel görünüyor teşekkürler Bahtınur hanım...
  4. Dilek Doğrusöz

Typographic Portraits (Muhteşemler)

Ne kadar güzel işler yapmışlar bizler içinde örnek olabilecek çalışmalar iyi seyirler herkese... (ALINTI)
  5. Dilek Doğrusöz

Güzel İzmirden Türkiye'nin En Seçkin Grafiker Forumuna Selamlar

hoşgeldiniz Hatice hanım ii forumlar dilerim...
  6. Dilek Doğrusöz

süslü bordurler banner 203 EPS,JPG Preview | 9.3 mb | RS&DF

paylaşım için teşekkürler Bahtınur hanım...müthiş görünüyorlar
  7. Dilek Doğrusöz

gökyüzü fotoları 2000*3000 px 350 dpi

Teşekkürler BAHTINUR Hanım :)
  8. Dilek Doğrusöz

Logo yarışması için hazırladığım logolar

ya bu jüriler bu kadar mükemmel işleri nasıl seçmekte zorlanmıyorlar anlamam Ahmed bey çalışmalarınızın hepsi birbirinden kaliteli duruyor açıkcası ben seçim yapamadım umarım emeğiniz karşılıksız kalmaz dereceye girersiniz. düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  9. Dilek Doğrusöz

Freehand de yazıyı şekile yerleştirme

Seda hanım ve Bahtınur hanım anlatımınız için teşekkürler... geniş vizyonu olan uygulamalar yapmak mümkün bu konuyla. hangi hallerde bu özellikler kullanılabilir bunun için basit şekilde, örnek e-kart hazırladım... şiir yazamadım çünkü kopyala yapıştırda font sorunu yaşadım kusura bakmayınız...
  10. Dilek Doğrusöz

Mükemmel vectorel resimler (arşivinizde mutlaka bulunmalı)

paylaşım için teşekkürler kanalga devamını bekleriz...
  11. Dilek Doğrusöz

Havayolu Firması Reklam-İlan.

Hakan bey ben çok beğendim çalışmanızı ama alttaki yazıları farklı bir renk zemine oturtsaydınız nasıl olurdu acaba renk eksiği var gibi geldi biraz nacizane fikrimdir düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  12. Dilek Doğrusöz

Köfte Kutusu

evet haklısınız keşke beğendiğiniz çalışmasınızı sunum yapsaydınız bu haliyle değilde...Eksik olan yanları çok fazla; mesela köfte resmi daha cazip bir fotoğraf olabilirdi domates biber olan renkli daha canlı bir fotoğraf ve klasik olacak ama kutunun yarısını kaplayacak şekilde yerleştirilseydi...
  13. Dilek Doğrusöz

Köfte Kutusu

tooche; yaptığıız çalışmayı çok küçük eklemişsiniz o nedenle ayrıntılı bakılamıyor tekrar büyük olarak yüklermisiniz
  14. Dilek Doğrusöz

Kaliteli bir Tasarımcı olmak için okulunu okumak mı gerekiyor

@farukcagla (Haklısınız hocam ancak taktir etmekte erdemliliktir diye düşünüyorum malesef oda unutulmuşlar arasında...) Bişeylerin farkına varıldığı an taktir edilir ve beraberinde katılım gerçekleşilir birlik olunur düşüncesindeyim
  15. Dilek Doğrusöz

Düşünceli - Üzgün İnsanlar

paylaşım için teşekkürler Erkin bey...
  16. Dilek Doğrusöz

Çatal - Kaşık Resimleri

17. Dilek Doğrusöz

Faruk hocam ben çok teşekkür ederim ilgi alakanız için... Bu mücadele bir gün herkes tarafından taktir edilecek öyle umuyor ve diliyorum. Sevgiler...
  18. Dilek Doğrusöz

CHAT KAYITLARI bana geçmişimi hatırlattı nedense hocam. Benimde parayla ödev yaptırdığım aklıma geldi.. Nasıl mı? Daha önceki sohbetlerimizde bahsetmiştim Resim öğretmenliği mezunuyum anabilimdalım Grafiker Bölümü... Ödevimiz: herkesin bulunduğu il ile ilgili Kurumsal Kimlik Oluşturmaktı. Eğitim...
  19. Dilek Doğrusöz

İnternet İconları (Vektörel)

Yukarı Alt