ya bu jüriler bu kadar mükemmel işleri nasıl seçmekte zorlanmıyorlar anlamam Ahmed bey çalışmalarınızın hepsi birbirinden kaliteli duruyor açıkcası ben seçim yapamadım umarım emeğiniz karşılıksız kalmaz dereceye girersiniz. düşüncenize ve ellerinize sağlık...
Seda hanım ve Bahtınur hanım anlatımınız için teşekkürler... geniş vizyonu olan uygulamalar yapmak mümkün bu konuyla.
hangi hallerde bu özellikler kullanılabilir bunun için basit şekilde, örnek e-kart hazırladım...
şiir yazamadım çünkü kopyala yapıştırda font sorunu yaşadım kusura bakmayınız...
Hakan bey ben çok beğendim çalışmanızı ama alttaki yazıları farklı bir renk zemine oturtsaydınız nasıl olurdu acaba renk eksiği var gibi geldi biraz nacizane fikrimdir düşüncenize ve ellerinize sağlık...
evet haklısınız keşke beğendiğiniz çalışmasınızı sunum yapsaydınız bu haliyle değilde...Eksik olan yanları çok fazla; mesela köfte resmi daha cazip bir fotoğraf olabilirdi domates biber olan renkli daha canlı bir fotoğraf ve klasik olacak ama kutunun yarısını kaplayacak şekilde yerleştirilseydi...
@farukcagla
(Haklısınız hocam ancak taktir etmekte erdemliliktir diye düşünüyorum malesef oda unutulmuşlar arasında...)
Bişeylerin farkına varıldığı an taktir edilir ve beraberinde katılım gerçekleşilir birlik olunur düşüncesindeyim
CHAT KAYITLARI bana geçmişimi hatırlattı nedense hocam. Benimde parayla ödev yaptırdığım aklıma geldi.. Nasıl mı? Daha önceki sohbetlerimizde bahsetmiştim Resim öğretmenliği mezunuyum anabilimdalım Grafiker Bölümü... Ödevimiz: herkesin bulunduğu il ile ilgili Kurumsal Kimlik Oluşturmaktı. Eğitim...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.