Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

Başka Bir Model Denemesi(Tahtrevalli Çizim)

ilahi Hakan bey ne güzel toparlamışsınız. siz öyle diyince film aklıma geldi gülümsedim gerçekten...
  2. Dilek Doğrusöz

jerry

muhteşem olmuş Aslı hanım hareket, ses süper... evet Tom'da gelsin lütfen :)
  3. Dilek Doğrusöz

3D Vazo Çizimi [Resimli Anlatım]

arkadaşlar not olarak eklemek isterim referans kullanabiliyorsunuz. Şöyleki bir şişe ele alalım sadece yarısı olacak şekilde dış hat çizebilir ve revolve uygulayabilirsiniz
  4. Dilek Doğrusöz

"Cam Görünümlü Yazı"

@Hakan Dağdeviren ben teşekkür ederim Hakan bey eksik olmayın...
  5. Dilek Doğrusöz

İlüstrasyon ve karikatürler im

Taylan Özgür; kompozisyon ve renk uyumuyla gayet başarılı bir çalışma yapmışsınız tebrik ederim sizi düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  6. Dilek Doğrusöz

3D Vazo Çizimi [Resimli Anlatım]

Güzel bir Revolve etkisi yapmışsınız anlatımınız için teşekkürler Yaşar bey...
  7. Dilek Doğrusöz

"Cam Görünümlü Yazı"

tebrik ederim Buse hanım süper olmuş uygulamanız teşekkür ederim...
  8. Dilek Doğrusöz

Harika Arka Plan Olur Bunlardan

resim görünmüyor
  9. Dilek Doğrusöz

Wonderful Lands

paylaşımiçin teşekkürler Yaşar bey...
  10. Dilek Doğrusöz

"Arı - Petekler"

16 Adet, Jpeg resimler download
  11. Dilek Doğrusöz

kartvizit çalışmam

aynından:) resimler görünmüyor
  12. Dilek Doğrusöz

İllustrator da Kompozisyon Oluşturma - 002

@Yaşar Karadeniz ben teşekkür ederim Yaşar bey umarım bizde uygulamanızı görme imkanı buluruz... @Alper Yediyıldız ben teşekkür ederim Alper bey kesinlikle doğru söylüyosunuz ne kadar çok uygulama yaparsanız o kadar çok farklı teknikler geliştirir pratik kazanırsınız... @Hatice Ceylan ben...
  13. Dilek Doğrusöz

Başka Bir Model Denemesi(Tahtrevalli Çizim)

çok güzel olmuş yaa çocuk olmak istedim bir anda :) düşüncenize ve ellerinize sağlık Hakan bey...
  14. Dilek Doğrusöz

Dergi ek'i çalışmam / insanvehayat

bence çok güzel olmuş sayfanın tamamı renkli ya da mat olması bi zaman sonra sıkar okuyucuyu ama farklılıklar monotonluktan kurtarır düşüncesindeyim gayet başarılı olmuş...
  15. Dilek Doğrusöz

İllustrator da Kompozisyon Oluşturma - 002

arkadaşlar sizler için yeni bir uygulama daha yaptım çeviri yaparak tabiki eminim çok hoşunuza gidecektir. Bu teknikle farklı ugulamalarda yapılabilir. FİNAL: dilerseniz backround olarak kullanabilirsiniz benim yaptığım uygulama ai dosyası...
  16. Dilek Doğrusöz

"Cellat Mezarlığı" (Pierre Loti)

Geçen sene kısa bir süre İsanbulda bulundum... Birgün arkadaşımın msn de sohbet anında bir link atmasıyla bu yazıyı okudum ve çok etkilendim İstanbul'u daha önce görmediğim için arkadaşımla birlikte Piyer loti'ye gitmeye karar verdik. Amacımız: benim bilmediğim bir yeri görmem ve cellat...
  17. Dilek Doğrusöz

Birinin yüzüyle oynama ( resimli anlatım )

Ömer bey güzel bir anlatım ve güzel bir uygulama örneği sergilemişsiniz anlatımınız için teşekkürler...
  18. Dilek Doğrusöz

Grunge Arkaplanlar

Fatih beyin de dediği gibi el ilanı, kartvizit, menü, vs tasarımlarda kullanıldığı gibi, vektör çalışmalar olduğundan isteğe göre renklerini de değiştirerek farklı bir görsel boyut katılabilir. Paylaşım için teşekkürler Erkin bey...
  19. Dilek Doğrusöz

Bu şekilde bir logo yapabilecek ?

siz kendi çabanızla yapmış olduğunuz çalışmaları burada yayınlarsanız bizde size eimizden geldiğince varsa eksiklerinizi söyler ve önerilerimizi belirtiriz yeterki sizin elinizden çıksın bu iş
  20. Dilek Doğrusöz

En sıra dışı reklam alanları - (Mutlaka Bakınız)

hepside birbirinden güzel ve etkileyici reklamlar olmuş tebrike etmek lazım onları tabi sizede teşekkür ederim Abdullah bey paylaştığınız için...
Yukarı Alt