arkadaşlar not olarak eklemek isterim referans kullanabiliyorsunuz. Şöyleki bir şişe ele alalım sadece yarısı olacak şekilde dış hat çizebilir ve revolve uygulayabilirsiniz
@Yaşar Karadeniz
ben teşekkür ederim Yaşar bey umarım bizde uygulamanızı görme imkanı buluruz...
@Alper Yediyıldız
ben teşekkür ederim Alper bey kesinlikle doğru söylüyosunuz ne kadar çok uygulama yaparsanız o kadar çok farklı teknikler geliştirir pratik kazanırsınız...
@Hatice Ceylan
ben...
bence çok güzel olmuş sayfanın tamamı renkli ya da mat olması bi zaman sonra sıkar okuyucuyu ama farklılıklar monotonluktan kurtarır düşüncesindeyim gayet başarılı olmuş...
arkadaşlar sizler için yeni bir uygulama daha yaptım çeviri yaparak tabiki eminim çok hoşunuza gidecektir. Bu teknikle farklı ugulamalarda yapılabilir.
FİNAL: dilerseniz backround olarak kullanabilirsiniz
benim yaptığım uygulama ai dosyası...
Geçen sene kısa bir süre İsanbulda bulundum... Birgün arkadaşımın msn de sohbet anında bir link atmasıyla bu yazıyı okudum ve çok etkilendim İstanbul'u daha önce görmediğim için arkadaşımla birlikte Piyer loti'ye gitmeye karar verdik. Amacımız: benim bilmediğim bir yeri görmem ve cellat...
Fatih beyin de dediği gibi el ilanı, kartvizit, menü, vs tasarımlarda kullanıldığı gibi, vektör çalışmalar olduğundan isteğe göre renklerini de değiştirerek farklı bir görsel boyut katılabilir. Paylaşım için teşekkürler Erkin bey...
siz kendi çabanızla yapmış olduğunuz çalışmaları burada yayınlarsanız bizde size eimizden geldiğince varsa eksiklerinizi söyler ve önerilerimizi belirtiriz yeterki sizin elinizden çıksın bu iş
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.