Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

Freehand'de Modify - Combine İşlemleri

arkadaşlar anlatım sizi bilgilendirmeye yeterlidir umarım güzel çalışmalar yapmanıza yardımcı olur örneğin çok güzel logolar yapılabilir sadece bu bilgiyle herkese kolay gelsin şimdide örnekle açıklamam olacak size... herkese bol ve hoş tasarımlı günler dilerim kolay gelsin ii işler...
  2. Dilek Doğrusöz

katalog çalışması - kapak tasarımı

arkadaşlar logosunu yaptığım müşterimize şimdide katalog çalışması yapıyorum fakat bir türlü istediğim şeyi yapamadım o kadar zorlandım ki başına oturmamak için başka şeylerle uğraştım hep. sonuçta dün akşam kendimi zorladım ve bu çıktı sade olmasını istedim ayrıca döküm sanayii ile ilgili...
  3. Dilek Doğrusöz

diş macunu ambalaj tasarımı

Tamamiyle vektör çalışmadır. Ayrıca çizimler ve logoda bana aittir. Eleştiri ve önerileriniz benim için çok değerlidir... İlginiz için şimdiden çok teşekkürler ediyorum.
  4. Dilek Doğrusöz

illustrator - mutfak eşyası çizimi

sadece mesh tool aracını kullanarak yapmış olduğum bir çalışmadır yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
  5. Dilek Doğrusöz

ambalaj tasarımı

yine proje ödevlerimden freehand mx programı ile yapmış olduğum bir çalışmadır tamamiyle vektörel bir çalışmadır ilginize sunulur...
  6. Dilek Doğrusöz

illustrator - mascot çizimi

illustrator'da yapmış olduğum bir proje çalışmasıydı sizlerle paylaşmak istedim...
  7. Dilek Doğrusöz

sözleşme örneği

konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum... Arkadaşlar ajansımız (sektörümüz) için hem bizlerin hemde müşterilerimizin mağdur olmaması için kapsamlı sözleşme örneği olan arkadaşlar varsa benimle paylaşabilirlermi çok acil lütfen yardımlarınızı esirgemeyin... (grafikerlik ve web tasarım için olacak)
  8. Dilek Doğrusöz

Kutu Mendil tasarımı

Arkadaşlar bu çalışma basıldı sarı renkli olanı... iki alternatif sunmuştum sarı olanı beğenildi. üzerindeki çekim ise tamamiyle müşteri isteği karanlık diyebilirsiniz ama dediğim gibi müşteri isteği idi. logo çalışması da yapıldı yine sizlerin oylamasında şuan müşterim içinden birini beğendi...
  9. Dilek Doğrusöz

Karabekir Döküm logo çalışması

Renkalternatifleriyle birlikte logo çalışması yaptım müşterime gösterdim kafasında bişey belirledi ama ikisi arasında kararsız kaldı. sizinlede paylaşmak istedim öneri ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar ii çalışmalar.
  10. Dilek Doğrusöz

gemici takvimi (ayna) çalışması

müşterimizn isteği özellikle manzara resimleri idi sizlere böyle bir çalışma sergiledim eleştiri ve önerilerinizi bekliyorum herkese ii çalışmalar
  11. Dilek Doğrusöz

kadın konulu kolaj çalışması

kadının tarifini nasıl yaparsınız dediğinde hocamız, bu aklıma geldi ve kompozisyon oluşturdum kendini beğenen, ön planda olmayı isteyen ben merkezli bir kadın tasfiri yaptım... (bu ben değilim) :)
  12. Dilek Doğrusöz

manüpilasyon çalışması "ducky"

proje ödevlerimden bir tanesiydi yine... photoshopta keyifle yapmış olduğum bir çalışma sizlerle paylaşmak istedim. yorumlar için teşekkürler
  13. Dilek Doğrusöz

tek kırım mönü çalışması

proje ödevimdi sizlerle paylaşmak istedim... şimdi mönü tasarımı siparişim var bunu kullanmayı düşünüyorum ufak tefek değişikliklerle sizlerinde değerli yorumlarınızı bekliyorum ii çalışmalar...
  14. Dilek Doğrusöz

3 kırımlı katalog çalışması

, un fabrikasına yapmış olduğum bir çalışma müşterim bu haliyle beğendi. tablolama olduğu için az resimle tasarladım. şirket profilinede binadana yada labratuardan detay konulacak ve en arka kapak kısmınada ablajlardan örnekler konulacak. değerli yorumlarınızı bekliyorum ii çalışmalar
  15. Dilek Doğrusöz

ambalaj + bıçak çizimi

1- matbaada çizgi çeşitlerivar ve hepsi ayrı anlam taşıyo bunu biliyorum ama hangi çizgi neyi ifade ediyo bunu bilmiyorum. 2- elimdeki ürünü açıp ölçülendirdim, taslak çizdim ve bunu illustratorda çizim haline dönüştürdüm. 3- sonuç bundan ibaret olcak. SORUM: sonucun bu şekili alması için dışa...
  16. Dilek Doğrusöz

afiş çalışmalarım " proje "

proje ödevi olarak yaptığım afiş tasarımları sizlerle paylaşmak istedim eleştiri ve önerilerinizi bekliyorum dip not: bu ödevi teslim edeli aylar oldu :( ilk korku filmi afişi photoshop - montaj - brush kullandım. ikincide, jazz festiveli afişinde; illustrator - photoshop kullandım. üçüncüde...
Yukarı Alt