arkadaşlar anlatım sizi bilgilendirmeye yeterlidir umarım güzel çalışmalar yapmanıza yardımcı olur örneğin çok güzel logolar yapılabilir sadece bu bilgiyle herkese kolay gelsin şimdide örnekle açıklamam olacak size...
herkese bol ve hoş tasarımlı günler dilerim kolay gelsin ii işler...
arkadaşlar logosunu yaptığım müşterimize şimdide katalog çalışması yapıyorum fakat bir türlü istediğim şeyi yapamadım o kadar zorlandım ki başına oturmamak için başka şeylerle uğraştım hep. sonuçta dün akşam kendimi zorladım ve bu çıktı sade olmasını istedim ayrıca döküm sanayii ile ilgili...
Tamamiyle vektör çalışmadır. Ayrıca çizimler ve logoda bana aittir. Eleştiri ve önerileriniz benim için çok değerlidir... İlginiz için şimdiden çok teşekkürler ediyorum.
konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum...
Arkadaşlar ajansımız (sektörümüz) için hem bizlerin hemde müşterilerimizin mağdur olmaması için kapsamlı sözleşme örneği olan arkadaşlar varsa benimle paylaşabilirlermi çok acil lütfen yardımlarınızı esirgemeyin... (grafikerlik ve web tasarım için olacak)
Arkadaşlar bu çalışma basıldı sarı renkli olanı... iki alternatif sunmuştum sarı olanı beğenildi. üzerindeki çekim ise tamamiyle müşteri isteği karanlık diyebilirsiniz ama dediğim gibi müşteri isteği idi. logo çalışması da yapıldı yine sizlerin oylamasında şuan müşterim içinden birini beğendi...
Renkalternatifleriyle birlikte logo çalışması yaptım müşterime gösterdim kafasında bişey belirledi ama ikisi arasında kararsız kaldı. sizinlede paylaşmak istedim öneri ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar ii çalışmalar.
kadının tarifini nasıl yaparsınız dediğinde hocamız, bu aklıma geldi ve kompozisyon oluşturdum kendini beğenen, ön planda olmayı isteyen ben merkezli bir kadın tasfiri yaptım... (bu ben değilim) :)
proje ödevimdi sizlerle paylaşmak istedim... şimdi mönü tasarımı siparişim var bunu kullanmayı düşünüyorum ufak tefek değişikliklerle sizlerinde değerli yorumlarınızı bekliyorum ii çalışmalar...
,
un fabrikasına yapmış olduğum bir çalışma müşterim bu haliyle beğendi. tablolama olduğu için az resimle tasarladım. şirket profilinede binadana yada labratuardan detay konulacak ve en arka kapak kısmınada ablajlardan örnekler konulacak. değerli yorumlarınızı bekliyorum ii çalışmalar
1- matbaada çizgi çeşitlerivar ve hepsi ayrı anlam taşıyo bunu biliyorum ama hangi çizgi neyi ifade ediyo bunu bilmiyorum.
2- elimdeki ürünü açıp ölçülendirdim, taslak çizdim ve bunu illustratorda çizim haline dönüştürdüm.
3- sonuç bundan ibaret olcak.
SORUM: sonucun bu şekili alması için dışa...
proje ödevi olarak yaptığım afiş tasarımları sizlerle paylaşmak istedim eleştiri ve önerilerinizi bekliyorum dip not: bu ödevi teslim edeli aylar oldu :(
ilk korku filmi afişi photoshop - montaj - brush kullandım.
ikincide, jazz festiveli afişinde; illustrator - photoshop kullandım.
üçüncüde...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.