a5 ölçüsünde çok sinirli bir haldeyken yapmış olduğum bir tasarım değerli yorumlarınızı ve önerilerinizi esirgemeyiniz...
indirim kısmı henüz beli değil bilginize
http://s8b.directupload.net/images/090202/5cfucbpp.swf
basit bişey oldu ama ancak bu kadar yapabiliyorum şimdilik yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar ii çalışmalar
merhaba arkadaşlar;
tombul ve uzun mutfak tüpleri resimleri lazım acil yardımlarınızı bekliyorum ilgi ve alakanızı esirgemeyiniz lütfen çok rica ediyorum...
merhaba arkadaşlar makina imalatı yapan bir firma için site arayüzü hazırlamaktayım banner alanı içinde güzel dişli - çark vs resimlere ihtiyacım vardır bu konuda yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi ümid ediyorum. ilgilenen arkadaşlar için şimdiden çok teşekkür ediyorum... ii çalışmalar diliyorum...
merhaba arkadaşlar makina imalatı yapan bir firma için logo çalışması yaptım sunumunu gerçekleştirdim ve beğenildi sizlerle paylaşmak istedim benim için önemli olan, değerli öneri ve eleştirilerinizi merak ediyorum esirgemeyiniz lütfen... ii çalışmalar diliyorum. bu arada mevcut bir logoları...
Güzel Sanatlar Fakültesi, Resim İş Öğretmenliği Eğitim fakültesi, Mesleki Eğitim Fakültesi... bu tür üniversitelere girebilmek için 1'den çok aşamalı yetenek sınavlarına tabi tutuluruz.
Örneğin: Ben;
Ankara Gazi Üniversitesi: 2 aşamalıydı Canlı model çizimi ve imgeselde, "iki çocuklu yemek...
Genel Çalışmalar kısmında yaptığım mutfak eşyası tasarımını sizlere sunmuştum ancak nasıl yaptığım konusunda fikir vermemiştim... merak konusu olan mutfak eşyası tasarımını nasıl yaptığımı ve aşamalarını anlatmaya çalıştım umarım yetrli bir bilgidir. :) ii çalışmalar dilerim herkese...
veeee sonuç...
tasarımlarınızda kullanabileceğiniz bir yazı efekti daha anlattım umarım bilgi açıklayıcı olmuştur. ben yine arkasına fon atarak sergiledim ii çalışmalar dilerim... ilgilenen arkadaşların dikkatine... :)
veeeeeee sonuç...
yine yazı efektlerinden bir tanesi şekermi şeker tasarımlarınızda kullanabileceğiniz bir efekt umarım bilgi açıklayıcı olmuştur ben arkasına fon atarak sergiledim ii çalışmalar dilerim...
farklı tasarımlarda kolaylıkla uygulanabilecek ve şık bir etki yaratacak bir efekt umarım sizleri bilgilendirmeye yeterlidir. ii çalışmalar dilerim herkese kolay gelsin ...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.