Arama sonuçları

1. Serkan Baysal

Bu hafta hangi şehirdeyiz ? :d

Şehri açıklıyorum Van ;)
  2. Serkan Baysal

Açık Hava Reklamcılığı Hakkında..

AÇIKHAVA REKLAMCILIĞI Yazılı basındaki reklamı görmek için para verip gazete, dergi satın almanız, televizyondaki reklamı izlemek için en azından televizyonunuzun açmanız gerekir. Hiçbir güç harcamadan maruz kalınan tek reklam mecrası Açıkhava reklamcılığı bu yönüyle diğerlerinden...
  3. Serkan Baysal

Malesef hiç biri değil arkadaşlar. açıklayayım bari ;)
  4. Serkan Baysal

Display Sistemler Hakkında...

Display Sistemler Fuar, sergi, konferans ve benzeri aktivitelerde hem stand hemde ürünlerinizi sergilemek amacıyla kullanabileceğiniz kolay ve çabuk kurulabilen stand sistemleridir. Monte demonte sistemleri ile istediğiniz mekanlara rahatça taşıyabilir, kolayca kurabilirsiniz. Display...
  5. Serkan Baysal

Araç Giydirme Hakkında...

Araç Giydirme Ne demek? Araç Giydirme adı üstünde Araçların üzerine yapılan reklam uygulamasıdır. Araç Giydirme terimi halk arasında Araç Üstü Reklam veya Araba Giydirme olarakta kullanılır. Araç Giydirme; Cast Folyo diye isimlendirilen yapışkanlı PVC ile yapılır. Bu yapışkanlı PVC Cast...
  6. Serkan Baysal

Bazı Dijital Baskı Makineleri....

Bazı Dijital Baskı Makineleri DIŞ MEKAN DİJİTAL BASKI MAKİNELERİ Hp Scitex XL 1500 - 320 cm genişliğinde 4 renk baskı - Saatte 20-110 m2 baskı hızı - 720 dpi baskı kalitesi - vinil, mech, folyo vbg malzemelere baskı Hp Scitex XL 1500 - 500 cm genişliğinde 8 renk baskı - Saatte 20-160 m2...
  7. Serkan Baysal

Dijital Baskı Makineleri Hakkında...

DIŞ MEKAN DİJİTAL BASKI MAKİNELERİ ve ÖZELLİKLERİ Dış mekanlarda kullanım amacı ile tasarlanan bu baskı tipi tabela ve dış cepe kullanımına uygun, Solvent bazlı boya ile folyo, vinil, mech, kanvas kumaş, kağıt, one way wision, kumlu folyo, brandaya yapılan baskı sıcak, soğuk, nem ve suya...
  8. Serkan Baysal

85 Weather Icons

Güzel bir paylaşım. Teşekkürler.
  9. Serkan Baysal

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

eminecik arkadaşımın dediği gibi dekupe işlemini photoshop ile yapmanız daha iyi olacaktır. Fakat aşağıdaki dersin aynısını Corel 12de de uygulamanız mümkündür. https://www.grafikerler.org/corel-draw-dersleri/657-coreldraw-da-dekupe-yapmak.html
  10. Serkan Baysal

etiket çalışmam...

Takmaz ticaret yazınız çerçeveye ortalanmamış ve çerçeve bana göre kenarlara yakın duruyor. Diğer beyaz çerçevelerde tek bıçak kesimde sorun çıkartabilirler. Aynı şekilde alttaki çiçeklerde kesimde sıkıntı oluşturacaktır. genel olarak tasarım gayet güzel fakat mavi konusunda SuperTurkishMan'e...
  11. Serkan Baysal

Bunu nasıl çalışabilirim

Buna benzer bir etiket çalışmam vardı hatta daha işi teslim bile etmedim. Buna benzer desenlere sahip bir iş. Ben teker teker çizdim ne yazıkki. Sanırım sizde tek tek çizmek zorundasınız. Umarım daha basit bir yol bilen arkadaşımız çıkar. Saygılar.
  12. Serkan Baysal

Baklava Resimleri

Harika paylaşım. Elinize sağlık.
  13. Serkan Baysal

kürk, kürkler, PSD hazır dekübe edilmiş

Paylaşım için teşekkürler eminecik. Arşivlik bir paylaşım. Eline sağlık.
  14. Serkan Baysal

PHP ve Html ile form Yapalım...

Paylaşım için çook teşekkürler. Çok güzel bir konu ve güzel bir anlatım. Eline sağlık.
  15. Serkan Baysal

Php-MySQL Bağlamak

Anlatımın için teşekkürler. Yaralı bir bilgi. eline ve emeğine sağlık kendo.. Saygılar.
  16. Serkan Baysal

Radyo Reklamı

Kesinlikle lacivert şerit işi olumsuz yönde etklilemiş. Deniz ile gökyüzü ve bodrum kalesi arasında bir uçurum yaratmış. Görselliğide bir o kadar ber taraf etmiş. Onun haricinde pek bir sıkıntı göremedim. İnanıyorum lacivert şeritle ilgili değişiklik yaparsanız veya ortadan kaldırırsanız çok...
  17. Serkan Baysal

malesef değil arkadaşlar
  18. Serkan Baysal

Web 2.0 Vector Badges

Paylaşım için teşekkürler. Eline sağlık. Güzel bir paylaşım.
  19. Serkan Baysal

Badges and trophies EPS

Paylaşım için teşekkürler burak.
  20. Serkan Baysal

Vector Backgrounds

Paylaşım için teşekkürler burak. Çok güzel görünüyorlar ;)
Yukarı Alt