Arama sonuçları

1. Serkan Baysal

sultan ahmet camii kes-yapıştır

Kendo bunu kendine kullanmayı düşünüyorsan dijital çıkış almanı tavsiye ederim. Oda piyasada standart 35x50 uygun ücrete var. Daha büyük ölçülerde var. Fakat kartona basmazlar. basanı bulursanda çoook para ister. ;)
  2. Serkan Baysal

Gestetner Makinesi Konusunda Yardım

xblack ağzına sağlık. ne güzel söylemişsin. ;) Sayın ozreklam bilgileri özelden mesaj olarak attım. Pm nizi kontrol ediniz. Saygılar.
  3. Serkan Baysal

Heidelberg Pompalı (46x64) Tek renk 14.000 Euro Heidelberg GTO Tek renkli, numaratörlü, perforajlı 12.000 Euro Gestetner 313 Zincir çıkış (32x44) 5.500 Euro Gestetner 311 Zincir Çıkış (25x35) 5.000 Euro Heidelberg Maşalı (25x35) 3.500 Euro 72 cm üstten sıkmalı polar 1.500 Euro Tel dikiş (Manuel)...
  4. Serkan Baysal

12/13 bin YTL derken sadece baskı ve numaratör içinmi yoksa tamamı içinmi?
  5. Serkan Baysal

Fiyat konusunda GRAFXX haklı. GTO fiyatları gestetner fiyatlarının 3-4 katı kadardır.
  6. Serkan Baysal

Heidelberg Pompalı önerebilirim size (46x64). Hem büyük ebat işlerinizi bassarsınız hemde küçük ebat işlerinizi. Baskı kalitesi ve hızı yönünden de oldukça iyidir. Fakat Anlaşmalı matbaa açacaksanız numaratör için Heidelberg tipo (Maşalı) veya Heidelberg Geto almalısınız. Yada tek başına bir...
  7. Serkan Baysal

oval buton uygulaması

Ders için teşekkürler eminecik. Çok güzel bir anlatım olmuş. Eline sağlık.
  8. Serkan Baysal

Photoshop'taki Bir Dosyayı Coreldraw'da Açmak

Document İnfoda eğer çalışma içerisinde text unuttuysanız onların convertlenmediğini görebilirsiniz. Ayrıca resimlerinizi RGB mi? yoksa CMYK mı? olduğunu görebilirsiniz. Bu kontrolleri yaptıktan sonra hatalarınız varsa düzenlemeniz mümkün. Eğer textler power clip içerisindeyse ve bulamıyorsanız...
  9. Serkan Baysal

Salon Tipi Klima Çalışmam... (PhotoshopCS3)

Türkmak yazısını okumakta gerçekten zorlandım. Daha düz ve efectsiz bir yazı ile yazmanız mümkün sanırım. ayrıca bayanın saç dekupesi güzel olmamış. Şemsiyeninde üst tarafında direk bir kesilme var. Ayrıca üstteki resimde gölgelendirme yapmadığınız için eksik görünmüş. Klima çizimine gelince...
  10. Serkan Baysal

Affet Babacıgım

Daha önceden okuduğum ve kesinlikle ders alınması gereken bir hikaye. Paylaşımın için teşekkür ederim. Okumayan arkadaşlara okumalarını tavsiye ederim. Saygılar.
  11. Serkan Baysal

Anladığım kadarı ile sıfırdan bir matbaa kurma niyetindesiniz. Bence bu şartlarda yeni bir matbaa kurmak ne kadar mantıklı bilemiyorum. Kendi şehrinizde matbaa makineleri satışı ile uğraşan yerler var ise oralar ile görüşmeniz mümkün. Fakat imkanınız olursa istanbula gelmenizi ve buradaki...
  12. Serkan Baysal

Corel Öğreniyorum

Elinizde buna benzer bir örnek var ise onun üzerinden yardımcı olmaya çalışayım. Örnek yoksa bir şeyler çizmeye çalışın kaba taslak geliştirmenize yardımcı olayım. Saygılar.
  13. Serkan Baysal

311, 313 veya 413 alkolsüz tavsiye edebilirim bende. 413,313 ve 311 elektronik, 211 mekanik bir makinedir. Piyasada tahmin ediyorum en çok kullanılan model 311 dir. Alkollü gestetneri tavsiye etmem çünkü soğutma sistemi olmayan makinelerde alkol uçabiliyor ve buda ton yapmasına neden olabilir...
  14. Serkan Baysal

Öylesine bir çalışma

K harfinin üst tarafınada bir kaç figür koysaydınız sanırım güvercine benceyecekmiş ;) Elinize sağlık.
  15. Serkan Baysal

corel drawın photoshopa göre üstünlükleri neler

Sayın bulutank uslubunuz biraz kaba olmuş sanırım. İki program arasındaki farkı herkes bilmek zorunda değil. Burası bu işi yeni öğrenmeye başlayan kişilerinde, hatta hiç bilmeyen ve öğrenmek isteyen kişilerinde üye olabilecekleri bir forum. Bizim amacımız konularla ilgili detaylı ve teknik...
  16. Serkan Baysal

graffiti vektörler

Çok güzel paylaşlım. Emeğine sağlık.
  17. Serkan Baysal

sultan ahmet camii kes-yapıştır

Güzel paylaşım. Teşekkürler eminecik.
  18. Serkan Baysal

Süper Yemek çeşitleri ve food üksek çözünürlük

Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz GSMOFFICE Ayrıca RapidShare'den dosya indirmeyi bilmiyorsanız aşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz. https://www.grafikerler.org/rapidshare-dosya-indirme/696-rapid-den-dosya-indirme.html
  19. Serkan Baysal

pembe gül ve kalp Aİ

Paylaşım için teşekkürler. Çok güzel görünüyo ;)
  20. Serkan Baysal

sport vektör

Eline sağlık eminecik. Çok güzel bir paylaşım yapmışsın. Kendi resmimi koyup bi t-shirtmü bastırsam ;)
Yukarı Alt