Bir süredir üzerinde çalıştığım kişisel portfolyo web sitemi nihayet bitirmeyi başardım.
İçindeki bazı bölümlerde henüz veri olmadığının farkındayım fakat bugün yarın o bölümlerde bitirilmiş olacak. Sizlerden ricam kontrol edip fikirlerinizi ve yapıcı eleştirilerinizi sunmanız.
Teşekkür...
biraz fazlaca pembe kullanmış bence birde o mixer'mi artık ne ise adı şu plak takılan alet görseli bana yanlış yerde göründü yani bulunduğu pozisyonda fazlaca dikkat çekiyor bana sorarsan onun dışında başarılı bence tebrikler
ayakkabı ve çantaların yerlerinde havada imiş gibi durması gözümü tırmaladı yani orada doğal durmuyorlar bence onun dışında gayet başarılı tebrik ederim.
@kadercandan88
bana sorarsan resim eklemeyi bilmeyen biri için çok başarılı olmuş tebrik ederim. Yani ilk ikisi
birde sonradan dikkatimi çekti niye hiçbirinde isim ünvan yok
@demirel1281
Aslına haklısınız tabiki bu bir tekel değil illustrator, corel, freehand vb vektörel çalışabilen her program olur. Photoshop'ta olur tabiki ama iyi bir tercih olmaz.
Anladığım kadarı ile arkadaşımız oldukça acemi bu konularda fakat bizim yapıp göndermemiz olmayacağına göre...
@Sedat Gül
bakın sedat bey ben kimse ile dalga felan geçmiyorum tamam mizahi 2 kelimeyi öyle algılamış olabilirsiniz onun içinde kusura bakmayın ama dalga felan yok ortada tüm mesajlarıma bakın kimse ile öyle dalga geçtiğim yok ama ben 2-3 kelimeye o denli takılacağınızı espiri olsun diye...
@Tuncer Özkan
Öncelikle Sedat Bey bu işin doğrusu budur böyle olmalı vs diye birşey söylemiyorum haddimde değil onu bildirmek isterim.
Fakat tuncer bey söylediklerimin sırf lam olsun diye yazılmış olduğunu düşündüğünden ona biraz daha fazla açıklayıcı olmak gerektiğinden nacizane fikrimi...
güzel olmasına güzelde kongre broşüründen çok kongrelere talip bir otel broşürü gibi geldi bana bu
birde ikinci çalışmadaki görsel hiç okumasam eğer bana otel rezervasyonu anımsatmazdı bir callcenter gibi duruyor bana sorarsanız yani tamam otelinkide callcenter da hani banka telleri gibi
tebrik ederim sedat bence güzel olmuş
yada arkadaki yeşil plan gözümü kandırıyor da olabilir :)
fakat birşeye takıldım ön yüzdeki beyaz alan baskıda şeffaf olacak değil mi oradan yufka görünecek yani aynısı arka içinde geçerli.
Şimdi oralar şeffaf olacak ise eywallah ama yok beyaz...
bende renklere takmış durumdayım CMYK dan jpg yaptığınız için mi böyle görünüyor bilemiyorum ama bana biraz fazla mavi göründü.
birde birşeyi merak ettim alttaki adres bölümünü niye sansürledinizki neyse başarılar dilerim
güzel bir konu fakat translate google dan türkçesini okutmaya çalışmak zor birşey olmuş ama anlayabilen için güzel ders her ne kadar ben iyi derecede ps bilsemde resmin bir anda nasıl çizim haline geldiğini henüz çözebilmiş değilim
35+ Awesome Photoshop Water Effect Tutorials and Brush Collections - tripwire magazine
üsteki link tam olarak açıklaması olmasada eminim fikir sahibi olmanızı sağlayacaktır.
Son zamanlarda haberleri izliyor, gazete okuyor musunuz?
Peki utanıyor musunuz?
Eğer utanmıyor iseniz biran önce doktora görünmenizde fayda var.
Tabiki kadına yönelik şiddetin günden güne daha da çoğalmasından bahsediyorum. Aslında şiddet kelimesine çokta takılmayın daha da fazlası...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.