Arama sonuçları

1. Zeki KAYNAK

Photoshopta yazıya efekt verme

@Arzu ULUIRMAK güzel soru :D
  2. Zeki KAYNAK

Baskı sonrası sıkıntı yaşıyoruz.

@Arsenal dostum ben dediğinden öyle anladım. şimdi senin bu uyarından sonra yukarıya çıkıp tekrar okudum ancak şimdiki açıklamanı okumasaydım eğer yine aynı şeyi anlardım. bu konuda polemiğe girecek değilim olabilir böyle basit şeyler :) kusura bakma diyelim
  3. Zeki KAYNAK

CD - Arkaplan Background Çalışmaları

keşke cd ölçülerine uygulasaydın daha sağlıklı bir görüntü çıkardı sonuçla ilgili
  4. Zeki KAYNAK

karya izcilik afis calismasi

ben çok başarılı bulmadım açıkçası dostum kusuruma bakma bana sorarsan gözü çok yoran bir çalışma olmuş derim bir de katılın yerine katilin yazman hiç olmamış daha tamamı açılmadan saniyesinde gözüme battı benim :)
  5. Zeki KAYNAK

İstanbul Boğazı'na Işık Efekti (Resimli Ders)

@Fatih Coşkun @Yasemin Uyar teşekkür ederim sağolun
  6. Zeki KAYNAK

Movie poster for fun 3

fontlar konsunda yasemin hanıma katılmakla beraber başka eleştirilerimde var Türk milletiyiz ya eleştirmeye gelince süperizdir :) ama özgü demeyin :) daha belirgin bir gökyüzü seçebilirdin yani gündüz gibi değil ama bu da çok koyu olmuş çocuğu çok iyi koymuşsun ama gözlerdeki...
  7. Zeki KAYNAK

@Hasan Güner Çok haklısın dostum tasarımcı kendi hatasını nadiren görür. 3. bir göz her zaman en iyi çözümdür.
  8. Zeki KAYNAK

eğer müşterinize gönderdiğiniz dijital nüsa ile baskıdan çıkan nüsa birbirini tutmuyor ise problemin sizde olduğu kesin. matbada iş baskısı sırasında yüksek ihtimalle verilerin yer değişmesi gibi durumların olmayacağını düşünüyorum renk hatası çıkar, kesim hatası çıkar ama veri hatası çıkmaz...
  9. Zeki KAYNAK

Corel'de Buyuk Boyut 8m x 3m PDF yapmak??

@CraCkPoT geçmiş olsun :) :grafikerler:
  10. Zeki KAYNAK

Corel'de Buyuk Boyut 8m x 3m PDF yapmak??

corelde büyük bir çalışma sayfası aç mesela 10 metreye 10 metre içine kendi çalışmanı yerleştir ve oradan export et. bu denli büyük olduğuna göre dijitalde basılacaktır o yüzden PDF yapmana gerek yok TIF işini görür. En fazla 50-60 DPI yetetli olacaktır daha fazla dpi vermene gerek yok. Export...
  11. Zeki KAYNAK

Karışık artık ne derseniz :)

dostum vazgeçme çok başarılı olacaksın bence bir amatör için oldukça başarılı çalışmalar tebrik ederim.
  12. Zeki KAYNAK

Google İle Kendinize Site Kurun || Google Sites

tam google işi çok basit tek düze sıradan :)
  13. Zeki KAYNAK

İframe Virüsü Nasıl Temizlenir?

böyle bir virüs kapmayı bırak varlığı bile ilk kez okudum enterasan :)
  14. Zeki KAYNAK

Corel jpg kayıt yardım

resmin büyük halini göremedim fakat coreldeki tasarımını export ederken öncelikle çiziminin yada tasarımının bir çalışma sayfasının içinde olmasına dikkat et zaman zaman sayfa dışındaki ögelerin export edilmesinde bu gibi sorunlarla karşılaşılıyor. Bir ikincisi export ederken dpi ayarı...
  15. Zeki KAYNAK

Gradient Tool oval çekme hareketleri (yardım)

Photoshop Glass Logo Icon bubbles photoshop brush|cool photoshop effects|cracked glass in photoshop | website template designs|psd website template|cool website templates|stock Photo|political website template|news website template|stock photo|stock Yukarıdaki linkte istediğini...
  16. Zeki KAYNAK

Sıfırdan Bir Site Kuralım (Resimli Ders)

@Yaşar KARADENİZ @mehmet türkoğlu @inci_grafi @funkycc teşekkür ederim sağolun
  17. Zeki KAYNAK

Katalog Baskı Fiyat Teklifleriniz Lütfen

Özellikler Ebat : 21X21 Sayfa : 56+kapak Renk : 4+4 Kağıt : iç: 170 gr. Mat Kuşe / Kapak : 300 gr. Mat Kuşe Laminasyon : iç : Mat Vernik Ö+A / Kapak : Mat Selofan Ön + Lokal lak Cilt : İplik, Amerikan cilt Özelllik : Kapakta Lokal Lak Adet : 500 - 1000 Ayrı ayrı sadece fatura...
  18. Zeki KAYNAK

Adobe Illustrator proje ödevi

benzeri bir konu daha olmuştu ya arkadaşlar sizlere okulda göstermedikleri programdan ödev mi veriyorlar mektapli arkdaşların böyle konularını sık sık görüyoruz çünkü. arkadaşım herkes birşeyler paylaşır ama yani senin ödevini yapacaklarını zannetmiyorum. Fakat Adobe Illustrator Tutorials...
  19. Zeki KAYNAK

corel draw x5 modele kumas gıydırme

ne demek istediğinizi açıkçası tam anlayamadım resimli olarak sorununuzu anlatırsanız bir çözüm üretebiliriz belki
Yukarı Alt