@Arsenal
dostum ben dediğinden öyle anladım.
şimdi senin bu uyarından sonra yukarıya çıkıp tekrar okudum ancak şimdiki açıklamanı okumasaydım eğer yine aynı şeyi anlardım. bu konuda polemiğe girecek değilim olabilir böyle basit şeyler :)
kusura bakma diyelim
ben çok başarılı bulmadım açıkçası dostum kusuruma bakma
bana sorarsan gözü çok yoran bir çalışma olmuş derim bir de katılın yerine katilin yazman hiç olmamış daha tamamı açılmadan saniyesinde gözüme battı benim :)
fontlar konsunda yasemin hanıma katılmakla beraber başka eleştirilerimde var
Türk milletiyiz ya eleştirmeye gelince süperizdir :) ama özgü demeyin :)
daha belirgin bir gökyüzü seçebilirdin yani gündüz gibi değil ama bu da çok koyu olmuş
çocuğu çok iyi koymuşsun ama gözlerdeki...
eğer müşterinize gönderdiğiniz dijital nüsa ile baskıdan çıkan nüsa birbirini tutmuyor ise problemin sizde olduğu kesin.
matbada iş baskısı sırasında yüksek ihtimalle verilerin yer değişmesi gibi durumların olmayacağını düşünüyorum renk hatası çıkar, kesim hatası çıkar ama veri hatası çıkmaz...
corelde büyük bir çalışma sayfası aç mesela 10 metreye 10 metre içine kendi çalışmanı yerleştir ve oradan export et. bu denli büyük olduğuna göre dijitalde basılacaktır o yüzden PDF yapmana gerek yok TIF işini görür. En fazla 50-60 DPI yetetli olacaktır daha fazla dpi vermene gerek yok. Export...
resmin büyük halini göremedim fakat coreldeki tasarımını export ederken öncelikle çiziminin yada tasarımının bir çalışma sayfasının içinde olmasına dikkat et zaman zaman sayfa dışındaki ögelerin export edilmesinde bu gibi sorunlarla karşılaşılıyor.
Bir ikincisi export ederken dpi ayarı...
Özellikler
Ebat : 21X21
Sayfa : 56+kapak
Renk : 4+4
Kağıt : iç: 170 gr. Mat Kuşe / Kapak : 300 gr. Mat Kuşe
Laminasyon : iç : Mat Vernik Ö+A / Kapak : Mat Selofan Ön + Lokal lak
Cilt : İplik, Amerikan cilt
Özelllik : Kapakta Lokal Lak
Adet : 500 - 1000 Ayrı ayrı
sadece fatura...
benzeri bir konu daha olmuştu ya arkadaşlar sizlere okulda göstermedikleri programdan ödev mi veriyorlar mektapli arkdaşların böyle konularını sık sık görüyoruz çünkü.
arkadaşım herkes birşeyler paylaşır ama yani senin ödevini yapacaklarını zannetmiyorum. Fakat
Adobe Illustrator Tutorials...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.