Merhaba Arkdaşlar Nasılsınız
İş yada eleman aramıyorum fakat kayserili grafiker arkadaşlarımı uyarmak istediğim özellikle de iş arayan arkdaşları uyarmak istediğim bir kurum ve kişi var.
Kesinlikle bulaşmamanız gereken dokunursanız canınıza yakacağı kesin olan bir kurum.
Bu site ve...
Merhaba benim bir sorunum var bir site koruyorum sitenin en altına bir resim yerleştiriyorum. Bir Div açıp alt değerini 0 verip sayfanın en altına yolluyorum.
Fakat bir sorunum var. Mesela ben 800 x 25 px lik bir resim ekliyorum bu div'in her çözünürlükte normal görünmesi için width...
site için 2 yerle anlaşma yapılıp para ödenir birisi domain www.isim.com gibi diğeride bu siteyi barındıracak bir hosting firması.
Her ikisininde ayrı ayrı kontrol panelleri ve şifreleri vardır ve yüksek ihtimal iki hizmette aynı firmadan alınmıyordur.
Bu durumda eğer siteler sizin...
Merhaba arkdaşlar nasılsınız. Sizlerle bir photoshop derside ben vereyim dedim nacizane :)
Şimdi benim gibi istanbul aşıklarının bu çalışmayı çok seveceklerine eminim öncelikle aşağıdaki 2 resime bakarsanız hangi resmi ne hale getirdiğimizi göreceksiniz.
Artık başlayabiliriz...
bende il5 yüklü şimdi denedim sadece gölge vermekten başka birşey yapmadan çevirdim ve öge ile birlikte gölge de döndü sen başka birşey yapmış olabilir misin acaba?
save optimazed as adında bir menü zaten yok optimize ederek kayıt edeceksen Save For Web menüsünü kullanabilirsin yada Save As menüsünde dilediğin format var ise kaydet dedikten sonra zaten 1 ile 12 arasında bir kalite değeri soracaktır. Bu şekildede optimize edebilirsin
Arkadaşlar ben bir web programcı değilim ancak forumda gezerken birçok arkdaşımızın çok çok
basit şeylerde takıldığını gördüm ve bir arkadaşımın ricası için basitçe tasarladığım bir web
sitesinin yapımını resimli anlatım olarak sizlerle paylaşmak istedim.
Şunu belirtmek isterimki bu...
dostum tamam yardım edelim etmesine de yani sen bizden ödevini yapmamızı mı istiyorsun anlamadım ben yani hazırlayıp sana mı gönderelim yardımdan kastın ne?
adı geçen her 2 siteninde ekran görüntüsü altta dostum güncel olduğunu anlaman için saat tarihide açıp öyle caps aldım. Her iki sitede yasaklanmış doğrudur fakat bu erişilemeyeceği anlamına gelmez. Dediğim gibi internette yasaklar sökmez yada en azından acemilere söker diyelim :D
ben kendi adıma işveren sıkıntısının işçiye yansıtılmasını doğru bulmuyorum açıkçası
tamam herkesin sorunu olabilir fakat o elemanı orada çalıştırıyorsan o eleman birşeyler üretiyorsa demekki sende birilerine satıyorsun ama tahsilatı yapamazsan onu bilemiyorum fakat bu sorununda işçiye...
internette YASAK kelimesinin karşılığı yok dostum. Her yasağın aşılmasının bir yönetim mutlaka vardır.
Ancak ücretsiz hizmet sağlayan siteler kendi istekleri ile hizmetlerine son verebilir yada kendi kafalarından senin siteni silebilirler.
bunun dışında yasaklamak mümkün değil çünkü internet...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.