Arama sonuçları

1. Zeki KAYNAK

corelde EPS kaydediyorum ama Aİ de açmıyor

corelden ai yerine PDF olarak kaydet dostum sonra o dosyayı ai de aç sorun yaşamazsın muhtemelen
  2. Zeki KAYNAK

Cam Bardak Çizimi (efekti)

Photoshop Glass Logo Icon bubbles photoshop brush|cool photoshop effects|cracked glass in photoshop | website template designs|psd website template|cool website templates|stock Photo|political website template|news website template|stock photo|stock yukarıdaki derste fazlası ile aradığını...
  3. Zeki KAYNAK

Kayserili Grafikerler Dikkat !!!

Merhaba Arkdaşlar Nasılsınız İş yada eleman aramıyorum fakat kayserili grafiker arkadaşlarımı uyarmak istediğim özellikle de iş arayan arkdaşları uyarmak istediğim bir kurum ve kişi var. Kesinlikle bulaşmamanız gereken dokunursanız canınıza yakacağı kesin olan bir kurum. Bu site ve...
  4. Zeki KAYNAK

iframe kullanımı hakkında

link verdiğin kısımda Open URLs in kısmından linke tıklanınca gelecek sayfanın nerede görünmesini istediğini ayarlayabilirsin işini görecektir sanırım
  5. Zeki KAYNAK

İçeriği ve Boyutu Değişken Div

Merhaba benim bir sorunum var bir site koruyorum sitenin en altına bir resim yerleştiriyorum. Bir Div açıp alt değerini 0 verip sayfanın en altına yolluyorum. Fakat bir sorunum var. Mesela ben 800 x 25 px lik bir resim ekliyorum bu div'in her çözünürlükte normal görünmesi için width...
  6. Zeki KAYNAK

sitede sorun var

site için 2 yerle anlaşma yapılıp para ödenir birisi domain www.isim.com gibi diğeride bu siteyi barındıracak bir hosting firması. Her ikisininde ayrı ayrı kontrol panelleri ve şifreleri vardır ve yüksek ihtimal iki hizmette aynı firmadan alınmıyordur. Bu durumda eğer siteler sizin...
  7. Zeki KAYNAK

İstanbul Boğazı'na Işık Efekti (Resimli Ders)

Merhaba arkdaşlar nasılsınız. Sizlerle bir photoshop derside ben vereyim dedim nacizane :) Şimdi benim gibi istanbul aşıklarının bu çalışmayı çok seveceklerine eminim öncelikle aşağıdaki 2 resime bakarsanız hangi resmi ne hale getirdiğimizi göreceksiniz. Artık başlayabiliriz...
  8. Zeki KAYNAK

Drop Shadow da verilen gölge efetini işle birlikte çevirme

bende il5 yüklü şimdi denedim sadece gölge vermekten başka birşey yapmadan çevirdim ve öge ile birlikte gölge de döndü sen başka birşey yapmış olabilir misin acaba?
  9. Zeki KAYNAK

adobe photoshop ta resmi saydamlastırma

çok basit 2. kişinin layer'ı seçili durumda iken layer menüsünün sağ üst tarafındaki opacity değerini düşürürsen dilediğin olur.
  10. Zeki KAYNAK

save optimazed as yok yardım lütfen

save optimazed as adında bir menü zaten yok optimize ederek kayıt edeceksen Save For Web menüsünü kullanabilirsin yada Save As menüsünde dilediğin format var ise kaydet dedikten sonra zaten 1 ile 12 arasında bir kalite değeri soracaktır. Bu şekildede optimize edebilirsin
  11. Zeki KAYNAK

Piksel Plus Çalışma Arkadaşlarını Arıyor..

cv dosyam ile birlikte örnek tasarımlarımdan bazılarını mail adresinize gönderdim değerlendirip olumlu olumsuz dönüş yaparsanız sevinirim.
  12. Zeki KAYNAK

Tecrübeli Grafiker Arıyoruz.

firmanız hakkında bilgi verirseniz ilgilenebilirim
  13. Zeki KAYNAK

Sıfırdan Bir Site Kuralım (Resimli Ders)

@Ömer YILDIZ @Ahmet ALTUN @Yasemin Uyar Rica ederim her üçünüzede nezaketiniz için ben teşekkür ederim. Umarım birilerinin işlerine yarar.
  14. Zeki KAYNAK

Sıfırdan Bir Site Kuralım (Resimli Ders)

Arkadaşlar ben bir web programcı değilim ancak forumda gezerken birçok arkdaşımızın çok çok basit şeylerde takıldığını gördüm ve bir arkadaşımın ricası için basitçe tasarladığım bir web sitesinin yapımını resimli anlatım olarak sizlerle paylaşmak istedim. Şunu belirtmek isterimki bu...
  15. Zeki KAYNAK

Gözünü sevdiğim illustrator için yardım

dostum tamam yardım edelim etmesine de yani sen bizden ödevini yapmamızı mı istiyorsun anlamadım ben yani hazırlayıp sana mı gönderelim yardımdan kastın ne?
  16. Zeki KAYNAK

Bedava sitelere yasak mı geliyor?

adı geçen her 2 siteninde ekran görüntüsü altta dostum güncel olduğunu anlaman için saat tarihide açıp öyle caps aldım. Her iki sitede yasaklanmış doğrudur fakat bu erişilemeyeceği anlamına gelmez. Dediğim gibi internette yasaklar sökmez yada en azından acemilere söker diyelim :D
  17. Zeki KAYNAK

Ne olacak bu tekstilin hali

ben kendi adıma işveren sıkıntısının işçiye yansıtılmasını doğru bulmuyorum açıkçası tamam herkesin sorunu olabilir fakat o elemanı orada çalıştırıyorsan o eleman birşeyler üretiyorsa demekki sende birilerine satıyorsun ama tahsilatı yapamazsan onu bilemiyorum fakat bu sorununda işçiye...
  18. Zeki KAYNAK

bu kayan resim şeridindeki resimlerin hepsinin boyutunu nasıl aynı yapabilirm ?

arasına "height:300""width: 300" gibi boyut kodunu ekle olsun bitsin
  19. Zeki KAYNAK

Bedava sitelere yasak mı geliyor?

internette YASAK kelimesinin karşılığı yok dostum. Her yasağın aşılmasının bir yönetim mutlaka vardır. Ancak ücretsiz hizmet sağlayan siteler kendi istekleri ile hizmetlerine son verebilir yada kendi kafalarından senin siteni silebilirler. bunun dışında yasaklamak mümkün değil çünkü internet...
  20. Zeki KAYNAK

Birden fazla resmin rotasyonu nasıl yapılır

çok basit flash animasyon programları var dostum flash slideshow diye ararsan bulursun fazlasıyla işini görür
Yukarı Alt