Arama sonuçları

1. Emine Şahin

beachlife | hasan güner

Tebrik ederim. Farklı ve hoş bir çalışma olmuş.
  2. Emine Şahin

bemece :)

Mercedes oluyor da BMC niye olmasın. Pardon Bemece :) Ya MAN almaya niyetlenseydi ya da FORD filan. Bence şükret. Bu da iyi... :D
  3. Emine Şahin

coreldraw otomatik takvim macrosu

@kaya63 Sorununuz resimlerin linkleri silinmiş... Bölüm sorumlusu arkadaş sanırım konuyu düzenleme fırsatı bulamamış. Bu konu ile ilgili sorununuzu yeni konu açarak sorar mısınız?
  4. Emine Şahin

Özkan Atik Kurumsal Logo Yarışması Sonuçları.

Dereceye girenleri tebrik ederim. Hayırlı olsun...
  5. Emine Şahin

Font Yükleme Sıkıntısı

O kadar font yüklerseniz olacağı buydu. :D Kullanmadığınız Fontları kaldırmanızı öneririm. Ne kadar çok font yüklerseniz Corel gibi programlarınız bile açılırken zorlanır.
  6. Emine Şahin

suluboya calışmam...

İri gözler, bakışlardaki gizem ve renk uyumu... Çok başarılı. Harika. Emeğinize sağlık.
  7. Emine Şahin

pastel boya manzara ...

Genel olarak güzel. Ama çalışmayaı digital ortama aktarırken orijinalliği bozulmuş. Pastel tadında değil. Yani çalışanın başlığında pastel demeseydiniz ben de buna pastel demezdim. Daha güzel bir tarayıcı ile denerseniz iyi olur. Ya da fotoğrafını mı çekniz ne?
  8. Emine Şahin

guaj çıçek çalışmam...

Guaj değil de beni daha çok sulu boya çalışmaları tatmin ediyor. Sulu boya tadında bir çalışmaya bakar gibi baktım. Başarılı diye bilirim.
  9. Emine Şahin

tükenmez kalemle cızdıgım bır calışma

Tükenmez kalem. Kaleminiz hiç tükenmesin. Gayet başarılı. Emeğinize sağlık...
  10. Emine Şahin

karakalem portre çalışmalarım...

Benim bu kadar iyi kara kalemim yok. Yapılan çalışmaları da hayranlık içerisinde izliyorum. Hadim olmayarak bir küçük eleştiri yapmak istiyorum. İlk resimdeki bayanın göz altları vs çok düz. Buralarda biraz daha detaylandırma yapılsa çok daha harika olurdu. Belki sağ taraftan gelen ışık...
  11. Emine Şahin

Müslüm Gürses Kolaj Çalışması (Tipografi)

Eski bir müslümcü olarak yorum yapmazsam çatlarım. Müslümcünün eskisi olmaz aslında, hala kendisini her fırsatta dinliyorum... Başlıkta mümlüm Gürses yazmasa idi ve sorulsa idi, bu kim? Ben şüphesiz bu müslüm gürses derdim. Evet, Hakan Bey'in dediği gibi pek bir mahsun bakıyor. Bu zaten...
  12. Emine Şahin

Google'da öncelik farklılığı

@Erkan_Nehir Siz çıkmıyorsunuz Erkan Bey :) Şaka bir yana "grafiker.tripod.com" çıkıyor.
  13. Emine Şahin

Yurdum İnsanı...

@Hakan Dağdeviren Hala gülebiliyor hakimim :D
  14. Emine Şahin

Yurdum İnsanı...

İşte buyrun toplumsal patlama... Sayın hakimim Abdullah Şahin Beyefendinin baş harflerine bir bakar mısınız? A ve Ş... Hiç iddianamede geçen A ve Ş var mı? Bu da demek oluyor ki örgüt halk içerisinde tutunmaya çalışıyor. Toplumun değerlerini kendi emmeleri için kullarak onları etkilemeye...
  15. Emine Şahin

Yurdum İnsanı...

Hayır. Kabul edilemez bir ifadedir bu sayın hakimim... Adının baş herfleri AA olduğu H.D. tarafından bildirilmiş olup kimlikler henüz ortaya çıkmamıştır. Şimdi Ahmet Altun Bey ortaya ben yaptım diye çıkarak asıl örgüt elebaşısının deşifre edilmesini engellemektedir. Bu kasıtlı bir yanıltmacadan...
  16. Emine Şahin

MehmetGroup Kurumsal | Hasan Güner

Çok güzel. Elinize sağlık...
  17. Emine Şahin

Yurdum İnsanı...

@Burak Tunahan Yaklaşık iki yıldan fazla okulda çalıştım. Bizim okulumuzda bir stres duvarı vardı... Hemen hemen her sene boyalar kazınır tekrar hazır hale getirilirdi.:) Yasaklarla içe kapanık ya da asi gençler yetiştiririz.
  18. Emine Şahin

broşür-menü-kartvizit(kırmızı & beyaz et-balık tasarımı)

@e_gdk Ne yapmak istiyorsunuz? Daha net ifade eder misiniz?
  19. Emine Şahin

Yurdum İnsanı...

@Hakan Dağdeviren Bu açıklamalar tam bir suçluluk psikolojisi ile yapıldığı ortadadır. Suçlu kendisini, yaptığı son açıklamalarla elevermiştir. Biz burada iddia makamı değiliz görgü tanığı hiç değiliz. Sevgili duvarın, hatta yukarıda geçtiği şekliyle duvarların gönüllü savunucusuyuz. İş bu...
  20. Emine Şahin

Yurdum İnsanı...

@Hakan Dağdeviren Oraya yazmak için o lisede okumak mı gerekiyor? Yazıp kaçmışsındır. Ha birde fotosunu çekip kaçmışsın :) Yurdun insanı işte nolcek... :D
Yukarı Alt