Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

Sandalye vectorlerı

neyse bugün bakamıcam anlaşılan belki daha sonra görebilirim bana oyun oynuyo demekki :D pc
  2. Dilek Doğrusöz

Emprime kurukafa desenleri

lise dönemlerimde amiyane bir tabir olacak ama kuru kafa manyağı idim :).. yani hep kuru kafa resimleri çizerdim (karakalem çalışması olarak ama) bulmakta hiç zorlanmazdınız defterimin her tarafında mevcuttu onlardan bazen hocalar gezinirlerken defterimi alır incelerlerdi dilek sen müthişsin...
  3. Dilek Doğrusöz

Sandalye vectorlerı

bende resim göremiyorum Burçin hanım :(...
  4. Dilek Doğrusöz

Tabela ve Kutu Ambalaj Vektörleri

paylaşım için teşekkürler Burçin hanım...
  5. Dilek Doğrusöz

Bez Afiş, Kurumsal, Araç Giydirme Vektörleri

burçin hanım paylaşım için teşekkürler kesinlikle çok yararlı...
  6. Dilek Doğrusöz

"food label" vektör eps

@Fatih Coşkun evet çok haklısınız Fatih bey bazen çok yardımcı olduklarıda yadsınamaz ben daha çok vektör çizimin tamamını almıyorum ya renkleri hoşuma gitmiştir yada içindeki bir desen tamamını kullanmamaya gayret ediyorum kendimden de bişeyler katma gayreti içersindeyim bu bir savunmamıdır...
  7. Dilek Doğrusöz

BİR, İKİ, ÜÇ... ( Biraz gülelim :D )

süper yaa ofiste eşimle gülmekten kırıldık teşekkürler Abdullah bey...
  8. Dilek Doğrusöz

"food label" vektör eps

@Yaşar Karadeniz ben teşekkür ederim Yaşar bey... @Sait SANCAK ben teşekkür ederim Sait bey...
  9. Dilek Doğrusöz

"food label" vektör eps

burda görünen resimlerden ibaret olup eps uzantılı güzel vektörler mevcuttur. buyrun ii günlerde güzel tasarımlarda kullanınız... buradan indirebilirsiniz: http://rapidshare.de/files/45385204/food-label.rar.html
  10. Dilek Doğrusöz

Dolmuş muhabbetleri...

Abdullah bey "Siz çok yaşayın"... ben bunları okuduğumda gülme krizine girmiştim şimdi yine aynısı oldu hala gülmekteyim teşekkürler... buda benden olsun... İstanbul’ da, cok sıcak bir gunde,dolmuştaki bir kokona yelpazesiyle Şöfeer bey klimayı acar mısınız cok sıcak olduu” demisti. Pala...
  11. Dilek Doğrusöz

Hayvan Fotoğrafları

Teşekkürler Sait bey...
  12. Dilek Doğrusöz

Kahve & Çay Fotoğrafları (Arşivlik)

paylaşım için teşekkürler Sait bey...
  13. Dilek Doğrusöz

yüksek kaliteli Meyve resimleri

Paylaşım için teşekkürler adaşım Dilek hanım...
  14. Dilek Doğrusöz

"Şık İç Mekan Resimleri"

@Yılmaz Çetin teşekkürler Yılmaz bey... @Sedat Gül ben teşekkür ederim Sedat bey...
  15. Dilek Doğrusöz

Photoshop psd Albüm dosyaları

paylaşım için teşekkürler Alper bey...
  16. Dilek Doğrusöz

Yüksek kalitede Boş kutu,şişe, ambalaj resimleri (Arşivlik)

çok yararlı bir paylaşım teşekkürler Sait bey...
  17. Dilek Doğrusöz

Wallpaper images

paylaşımınız için teşekkürler Yaşar bey...
  18. Dilek Doğrusöz

197 Layerli Banyo Tasarım Dizayn Reklam(Sıfırdan)

çok çok başarılı hakan bey ancak bişey dikkatimi çekti renkleri hep aynı çalışıyosunuz gri ve gri tonları hiç renkli çalışmayı düşünmediniz mi o renklerin asilliği tartışılmaz ama bence renk katmalısınız muhteşem olmuş yine düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  19. Dilek Doğrusöz

"kurumsal" örnekler

@Buse Türüdü ben teşekkür ederim Buse hanım... @Sait SANCAK ben teşekkür ederim Sait bey...
  20. Dilek Doğrusöz

Buğday, Başak Fotoğrafları

paylaşım için teşekkürler Sait bey...
Yukarı Alt