lise dönemlerimde amiyane bir tabir olacak ama kuru kafa manyağı idim :).. yani hep kuru kafa resimleri çizerdim (karakalem çalışması olarak ama) bulmakta hiç zorlanmazdınız defterimin her tarafında mevcuttu onlardan bazen hocalar gezinirlerken defterimi alır incelerlerdi dilek sen müthişsin...
@Fatih Coşkun
evet çok haklısınız Fatih bey bazen çok yardımcı olduklarıda yadsınamaz ben daha çok vektör çizimin tamamını almıyorum ya renkleri hoşuma gitmiştir yada içindeki bir desen tamamını kullanmamaya gayret ediyorum kendimden de bişeyler katma gayreti içersindeyim bu bir savunmamıdır...
burda görünen resimlerden ibaret olup eps uzantılı güzel vektörler mevcuttur. buyrun ii günlerde güzel tasarımlarda kullanınız...
buradan indirebilirsiniz:
http://rapidshare.de/files/45385204/food-label.rar.html
Abdullah bey "Siz çok yaşayın"... ben bunları okuduğumda gülme krizine girmiştim şimdi yine aynısı oldu hala gülmekteyim teşekkürler...
buda benden olsun...
İstanbul’ da, cok sıcak bir gunde,dolmuştaki bir
kokona yelpazesiyle
Şöfeer bey klimayı acar mısınız cok sıcak olduu” demisti.
Pala...
çok çok başarılı hakan bey ancak bişey dikkatimi çekti renkleri hep aynı çalışıyosunuz gri ve gri tonları hiç renkli çalışmayı düşünmediniz mi o renklerin asilliği tartışılmaz ama bence renk katmalısınız muhteşem olmuş yine düşüncenize ve ellerinize sağlık...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.