arkadaşlar daha önce istekte bulunmuştum ancak malesef benim bulamadığım gibi sizlerde bulamamıştınız bende çekim yaptım yüksek çözünürlükte ve içlerinden ii olanlardan seçip paylaşıma sundum bir kaçtane (tiff) arkası temizlenmiş var uzun, tombul ve küçük tüp mevcut hatta ve hatta kontör...
@Hakan Dağdeviren
Estağfirullah emin olun hakan bey bu titizlikle çalışmaya devem ederseniz ii şler çıkartırsınız çünkü dataycısınız bende öyleyimdir çok severim detayları bazen dezavantaj olabiliyor zaman bakımından ama önemli olan sizin kendi yaptığınız işi beğenmesi ben öyle düşünüyorum hiç...
@Emine Şahin
ben teşekkür ederim Emine hanım...
@Yaşar Karadeniz
ben teşekkür ederim Yaşar bey...
@Abdullah Şahin
ben teşekkür ederim Abdullah bey...
@Erkin KARATAŞ
Teşekkürler Erkin bey...
@Erkin KARATAŞ
ben teşekkür ederim Erkin bey güzel işler çıkartmanız dileğiyle...
@Sabahattin ÖZLÜ
ben teşekkür ederim Sabahattin bey...
@Buse Türüdü
ben teşekkür ederim Buse hanım...
@Barış ALP
ben teşekkür ederim efem ne demek :D
Canan hanım
Abdullah beyin fikrine katılıyorum çalışmalar büyük olursa inceleme fırsatı bulabilir ve sizin gözden kaçırdığınız durumları farkedip söyleyebiliriz ii çalışmalar....
muhteşem bir adam... hayatını tamamiyle unutmuştum ama şimdi tekrar hatırladım sağol witchsila ilerleyen zamanlarda da buraya yaptığı güzel eserlerden örnekler suanbilirsin hatta " dali "hastalarıda bu paylaşımda bulunabilir bizlerle tabi varsa hikayeleriyle merak edenler ve bilmek isteyenler...
"tors" ve "detay" desenin çok hoş olmuş. efsunlu_kız arkadaşımızında belirttiği gibi teorikte temel kuralları bilir ve uygulamaya dökerseniz desende çok daha ii olabilirsiniz bir kural ben söyleyeyim size ışığı sürekli sol tarafınıza almanız gerekir... sonra canlı model çizimleri oldukça zordur...
@halil yayla
Halil bey detaylı bir okadar da kalabalık bir düşünce olmuş... fikir güzel ancak uygulama alanı a5 ölçü küçük istenilen fikri tam olarak yansıtabilcemizi sanmıyorum alan sınırından dolayı çok teşekkür ederim ilgi ve alakanız için ama aklımın bi köşesinde bu düşünce yatacak emin...
@Erkin KARATAŞ
Büyük geçmiş olsun Erkin bey merakle buluşmayı okumak isterken sizin kazanızı (yazınızı) gördüm çok üzüldüm Allah korumuş beterinden saklasın tekrar geçmiş olsun...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.