Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

"tüp" resimleri

arkadaşlar daha önce istekte bulunmuştum ancak malesef benim bulamadığım gibi sizlerde bulamamıştınız bende çekim yaptım yüksek çözünürlükte ve içlerinden ii olanlardan seçip paylaşıma sundum bir kaçtane (tiff) arkası temizlenmiş var uzun, tombul ve küçük tüp mevcut hatta ve hatta kontör...
  2. Dilek Doğrusöz

açık nesnelere dolgu vermek

Emine hanım bu dersiniz için teşekkürler...
  3. Dilek Doğrusöz

Sıfırdan Samurai Kılıç Çizim Tanıtım (Tokio Museum)

@Hakan Dağdeviren Estağfirullah emin olun hakan bey bu titizlikle çalışmaya devem ederseniz ii şler çıkartırsınız çünkü dataycısınız bende öyleyimdir çok severim detayları bazen dezavantaj olabiliyor zaman bakımından ama önemli olan sizin kendi yaptığınız işi beğenmesi ben öyle düşünüyorum hiç...
  4. Dilek Doğrusöz

"kurdela" resimleri

@Abdullah Şahin Teşekkürler Abdullah bey... @Emine Şahin Ben teşekkür ederim Emine hanım...
  5. Dilek Doğrusöz

vektör çizimler

@Emine Şahin ben teşekkür ederim Emine hanım... @Yaşar Karadeniz ben teşekkür ederim Yaşar bey... @Abdullah Şahin ben teşekkür ederim Abdullah bey... @Erkin KARATAŞ Teşekkürler Erkin bey...
  6. Dilek Doğrusöz

Sıfırdan Samurai Kılıç Çizim Tanıtım (Tokio Museum)

Hakan bey siz aşmışsınız olayı valla tebrik ediyorum sizi başka söze hacet yok başarılarınızın daim olması dileğimdir...
  7. Dilek Doğrusöz

Yüksek Çözünürlük Baharat ve Bakliyat

Sevinç hanım paylaşım için teşekkürler...
  8. Dilek Doğrusöz

"backround" resimleri

@Erkin KARATAŞ ben teşekkür ederim Erkin bey güzel işler çıkartmanız dileğiyle... @Sabahattin ÖZLÜ ben teşekkür ederim Sabahattin bey... @Buse Türüdü ben teşekkür ederim Buse hanım... @Barış ALP ben teşekkür ederim efem ne demek :D
  9. Dilek Doğrusöz

"backround" resimleri

buradan indirebilirsiniz http://rapidshare.de/files/45153905/backgrounds.rar.html
  10. Dilek Doğrusöz

"kurdela" resimleri

buradan indirebilirsiniz http://rapidshare.de/files/45152958/kurdela.rar.html
  11. Dilek Doğrusöz

vektör çizimler

zemindeki resimde dahil :D buradan indirebilirisiniz http://rapidshare.de/files/45152233/v-mix-24-11.rar.html
  12. Dilek Doğrusöz

ii gecelerrrrr

aramıza hoşgeldiniz "sürekli" olmanız dileğiyle...
  13. Dilek Doğrusöz

Sıfırdan Salon Tasarım Reklam(Zor Çizimler)Mutlaka Görün

Hakan bey düşüncenize ve ellerinize sağlık tek kelimeyle "harika" olmuş tebrik ediyorum sizi...
  14. Dilek Doğrusöz

Birde kart çalışması sunayım

Canan hanım Abdullah beyin fikrine katılıyorum çalışmalar büyük olursa inceleme fırsatı bulabilir ve sizin gözden kaçırdığınız durumları farkedip söyleyebiliriz ii çalışmalar....
  15. Dilek Doğrusöz

Salvador Dali

muhteşem bir adam... hayatını tamamiyle unutmuştum ama şimdi tekrar hatırladım sağol witchsila ilerleyen zamanlarda da buraya yaptığı güzel eserlerden örnekler suanbilirsin hatta " dali "hastalarıda bu paylaşımda bulunabilir bizlerle tabi varsa hikayeleriyle merak edenler ve bilmek isteyenler...
  16. Dilek Doğrusöz

Bunlarda Benim Karakalem Çalışmalarım:)

"tors" ve "detay" desenin çok hoş olmuş. efsunlu_kız arkadaşımızında belirttiği gibi teorikte temel kuralları bilir ve uygulamaya dökerseniz desende çok daha ii olabilirsiniz bir kural ben söyleyeyim size ışığı sürekli sol tarafınıza almanız gerekir... sonra canlı model çizimleri oldukça zordur...
  17. Dilek Doğrusöz

efe ve zeybek

paylaşım için teşekkürler Metin bey...
  18. Dilek Doğrusöz

"a5" Tek Sayfalık İnsert

@halil yayla Halil bey detaylı bir okadar da kalabalık bir düşünce olmuş... fikir güzel ancak uygulama alanı a5 ölçü küçük istenilen fikri tam olarak yansıtabilcemizi sanmıyorum alan sınırından dolayı çok teşekkür ederim ilgi ve alakanız için ama aklımın bi köşesinde bu düşünce yatacak emin...
  19. Dilek Doğrusöz

2. İstanbul Üyeler Buluşması - 08.02.2009 Pazar

@Erkin KARATAŞ Büyük geçmiş olsun Erkin bey merakle buluşmayı okumak isterken sizin kazanızı (yazınızı) gördüm çok üzüldüm Allah korumuş beterinden saklasın tekrar geçmiş olsun...
  20. Dilek Doğrusöz

"a5" Tek Sayfalık İnsert

@Serkan Baysal teşekkür ederim Serkan Bey önerinizi dikkate alıcam...
Yukarı Alt