arkadaşlar bunun gibi (ai) dosyası olan örnek çalışmalar mevcuttur incelemenizi tavsiye ederim müthişler...
buradan indirebilirsiniz
http://rapidshare.de/files/48054290/kurumsal_oernekler.rar.html
@Buse Türüdü
ben teşekkür ederim Buse hanım...
@Fatih Coşkun
ben teşekkür ederim Fatih bey doğru söylüyosunuz...
@Serkan Baysal
ben çok teşekkür ederim ilginiz için Serkan bey ...
ben teşekkür ederim Emine hanım o kadar uzun zaman olduki bunu yükleyeli ilk sizin ilginizi çekmiş umarım işinize yarar gerçekten çok şık iç mekanlar...
arkadaşlar layerli bir resimdir gözleri kapalıdır ve bazılarını açık bazılarını kapadığımızda bu resimler ortaya çıkıyor ben bu kadar bulabildim sizinde görmeniz açısından upload ettim bilginize ben çok beğendim umarım sizde beğenirsiniz (ALINTI)
BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ...
ayrı telden çalmak deyimini kullanmak istiyorum kusura bakmayınız... hiç bir uyum yok yazı karakteriniz yukarda kullandığınız harflerle bağlantısız. 4 renk ve degre kullanmışsınız az renkle süper logolar mevcut size önerim yapılan logo çalışmalarını incelemeniz eminimki size esin kaynağı...
perspektifte sorun yok gibi görünüyor ancak lekesel değerlerde bi zayoflık söz konusu neden derseniz tüm desenler neredeyse aynı değerede (tonlamada) işlenmiş tekniğinizde çizgisel mi lekesel mi karar verememişsiniz bazı yerler çizgisel bazı yerler lekesel ve parmak yardımıyla yumuşatma...
bu örnekteki gibi oto gaz için pompa ya da dispencer (isimleri bu galiba)resimleri varsa paylaşımda bulunurmusunuz lütfen çok rica ediyorum acil olarak hemde...ii çalışmalar
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.