Arama sonuçları

1. Emine Şahin

kibrit görselleri

Teşekkürler Dilek Hanım...
  2. Emine Şahin

okul - sınıf - tahta görselleri

teşekkürler... arşivlenmesi gerek...
  3. Emine Şahin

Öfke Baldan Tatlıdır.

Öfke Baldan Tatlıdır. Öfke: ruhen, incinme neticesindeki etki tepkidir. Duygu yoğunluğu ve duygu kabarmasıdır. Kızgınlık, hışım, hiddet, gazap, intikam içerir ki; içeriğe göre öfkenin şiddeti açığa çıkar. Çatacak yer bulana kadar bu şiddet azalma eğilimi gösterir. Öfke, bir kriz ortamıdır...
  4. Emine Şahin

İstek ; ayvalık tostu,izmir kumru,sandwich,kumpir

@yakan Sizin sahura kalkamamanız bizi hiç ilgilendirmez...:eek::eek: Bende açım. Böyle yapınca karnımız mı doyacak yani?:D
  5. Emine Şahin

İstek ; ayvalık tostu,izmir kumru,sandwich,kumpir

@yakan gereksiz mesajlar siliniyor. bilginiz olsun.:D:D:D
  6. Emine Şahin

chat dili sms dili ve türkçemiz

@Melih Yongacı Merhaba Melih Bey... Özellikle bu yazınızdan sonra pek bir dikkat eder oldum imla kurallarına. Hep söylemişimdir uslup benim için çok önemli diye. Zaten konuyu ve ilgili, ilintili konuları takip eden arkadaşlar biliyorlardır. Burada daha çok söze bir hacet kalmadığını...
  7. Emine Şahin

Sayın Faruk çağla kendinizi mihenk taşı mı sanıyorsunuz? Ben dedim oldu. cet dili çet dilidir filan... Hem merak ettim, şu özelden size destek verenler ne yazmış... Hadi "Hodri Meydan"!!! Dökelim özelimizi ortaya, ak koyun karakoyun çıksın ortaya... Kaldıki, siz ve özeliniz bu gerçeği asla...
  8. Emine Şahin

Krizde reklamı kesen ağır bedel öder

Bu konuyu görünce aklıma tarihe mal olmuş Marie Antoinette geldi. Kim mi? 1789'da Versailles (Versay) Sarayı önünde gösteri yürüyüşü yapan fakir kadınların ne istediğini sorup: 'Ekmek istiyorlar' cevabını alınca sarfettiği ve devrim sonrası kendisini giyotine gönderen söz olduğu söylenir...
  9. Emine Şahin

Doğum Günün Kutlu Olsun

Ekrem Demirlerli , matmazel, doğum gününüz kutlu olsun...
  10. Emine Şahin

Yazı editleme yapamıyorum ACİL

Merhaba... Texlerinizin üzerinde bir nesne vardı. Gurubu bozarak bu nesneyi alt kısma gönderdim. Texleriniz daha öncesinde convert edilmiş. yani font değiller. Yeniden yazmaktan başka çareniz yok. Saygılar...
  11. Emine Şahin

Çözünürlük Farkı

çok geç açılıyor...
  12. Emine Şahin

Format sabit diski öldürür mü?

@BURÇİN DAMLA YETEN Canın sıkıldıkça :D
  13. Emine Şahin

Benimle TURKCHE Konuşma!

Bu yazı bana ait değildir. Alıntı yapıyorum. Yazıyı yazanın adının ne olduğunu henüz anlayamadığım garip forum sistemleri vardı. Yazıyı kaleme alan arkadaşın affına sığınarak sadece alıntı diyorum... Türkçe Yazıldığı gibi okur değil mi? O halde, konuşulduğu gibi yazılmaya başlanırsa! Taktiri...
  14. Emine Şahin

CorelDRAW'da forma (sayfa) bağlama

Teşekkürler Mustafa Bey... Emeğinize sağlık.
  15. Emine Şahin

biraz sms kısaltmalarından derlediğimiz, okurken yüzünüzde tebessüm oluşturacak ama bir o kadar içler acısı tabloya göz atalım. ama sorun etmeyin bunlar size zamandan ve pardan tasarruf sağlayacaktır. diğer kaybettiklerinizin önemi yoktur. sizede bir fon müziği buldum hayali olarak...
  16. Emine Şahin

haklısınız ismail bey. tıpkı osmanlı döneminde yazışma dili ile halkın kullandığı dil gibi farklılıklar bu gün istemesekte oluşuyor. merhum Atatürk'ün harf inkılabı ile bir şeyler yoluna girsede kısa sürede yine yozlaşmalar yaşanmakta... dediğim gibi on sene sonrasını düşünemek bile istemiyorum..
  17. Emine Şahin

Teşekkür Ederim

teşekkür ederim :)
  18. Emine Şahin

Ustalarin fikirleri önemli

ama ben görüyorum... ayrıca abdullah bey resim göründüğü için düzenleme talabinde bulundum. ama hala göremeyenler varmış... bu konuyu teknik olarak çözmek mümkün mü? resim yüklenen siteden kaynaklanıyor olabilir mi?
  19. Emine Şahin

melih beyin ifadesi can alıcı noktasından yakalamış konuyu... - Araba devrildikten sonra akıl veren çok olur. maalesef araba devrilmeden farkına varamıyoruz bir şeylerin. osmanlı döneminde divan edebiyatından bahsetmemek ne mümkün. o zamanın getirisi olarak halk ile yüksek zümre arasında dil...
  20. Emine Şahin

Ustalarin fikirleri önemli

moderatör arkadaşlar konuyu düzenlerse iyi olacak... resim yükleme sorunu kalmadığına göre gereksiz mesajlar karmaşaya yol açıyor...
Yukarı Alt