Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Durukan Berk için :)

hayırlı olsun burçin. hem bebeğiniz, hem renginiz... altın olmuşsunuz :)
  2. Emine Şahin

5N1K1T için yaptığım gazete sayfası

merhaba kerim bey, elinize emeğinize sağlık. göze hoş gelen bir çalışma olmuş. sadece iki husus dikkatimi çekti. birincisi, grafiğinizde orantılarda sorun var sanırım. iki adet %27 lik dilimlerin birbirini tutmadığı ve bu nispetle %24 lük oranında biraz kusurlu kaldığı görülüyor. ikinci husus bu...
  3. Emine Şahin

Deniz Feneri

@GÜNEL AYVACI teşekkürler günel abla. şu programı bir temin edeyim... başını çok ağartırım bu konuda :) senin başın ağardıkça, gönlünde ağarsın :p
  4. Emine Şahin

Şener Şen İllüstrasyon Çalışmam

elinize sağlık. bu çalışma diğer çalışmalarınızda daha farklı. daha keskin ve net... tarzınıza benzemiyor. yani, beklediğim bir çalışma. işte böyle olmalı diyebileceğim ve bakmaktan zevk alacağım türden. yalnız, şener şen deyince aklıma hep gülmek geliyor. bir kemel sunal gibi ciddi dururken...
  5. Emine Şahin

yorumsuz olarak...

anderin ne demek olduğunu kavradınız. "gaybana" ise hoş olmayan nesneler veya canlı varlıklar için kullanılır.
  6. Emine Şahin

yorumsuz olarak...

sanırım şengül hanım yok. ben biraz anlatmaya çalışayım. değerli volkan konak'ın bir parçasının içinde geçiyordu. annesine mektup yazan bir delikanlının sözleri... biraz daha anlaşılır olması için mektubun sok kısmını ekliyorum. "Mektubumdaki üzünçlerimden babama bahsetme Beni kırsada yıkamaz...
  7. Emine Şahin

yorumsuz olarak...

8. Emine Şahin

Logo , Broşür , Menü Tasarımı

haklısınız aykut bey. gözden kaçmış bir hata değil, iki yerde galiba bu hata var. doğrusu "iddia" olmalı.
  9. Emine Şahin

GÖKNUR ONUR' UN Resimleri Yardım

GÖKNUR ONUR kimdir? bir resmini koyar mısınız? pek meşhur değil galiba tanımadığıma göre :)
  10. Emine Şahin

Deniz Feneri

merhaba... gerçekten güzel çalışma çıkarmışsınız. fatih beyin dile getirdiği objelerle tam bir tablo olmuş. ben bu 3Dmax işinde kötü iş çıkarana rastlamadım. artık merak etmeye başaldım şu programı :)
  11. Emine Şahin

alev alev gitar, harfler yüksek kalite resimler

@ireth link yenilenmiştir...
  12. Emine Şahin

ilginç ying yang vektörleri

şifre: grafikerler.org buyrun indirin: http://rapidshare.com/files/272525006/Desktop.rar.html
  13. Emine Şahin

Fotoğrafta Kağıt Efekti

@hi_selamlar photoshop dersleri klasörüne bir göz atarsanız bununla ilgili dersler olduğunu göreceksiniz...
  14. Emine Şahin

zoom, navigator, hand kullanımı

teşekkürler yaralı bir bilgi oldu. zoom ile ilgili başka denecek bir şey de kalmadı galiba...
  15. Emine Şahin

Araç Giydime Ve Proğramı

sırayla açıp bakacaksınız. döküman içerisinde bilgiler mevcut. (yazıyor)
  16. Emine Şahin

Araç Giydime Ve Proğramı

@powerclip araçlar markalarına göre klasör içindedir. klasörleri açtığınızda içeriğinde modellerine göre sıra numaralıdır. bu numaralı dosyaları açtığınızda gerekli bilgileri içerisinde bulacaksınız. yani açmadan görmeniz zor.
  17. Emine Şahin

| Tasarım Halindeki İşyerime | ait logom..

@Emre Zengin tebrik ediyorum...
  18. Emine Şahin

CorelDRAW menülerini Türkçeleştirelim...

@Mustafa Mecdi KOÇ bende yaralı bir bilgi olarak niteledim. asla kullanıcılara programların orijinal dillerini bozmamalarını tavsiye ediyorum. çünkü önlerine gelecek bütün çözüm örnekleri orijinal dilinde olacaktır. saygılar...
  19. Emine Şahin

CorelDRAW menülerini Türkçeleştirelim...

teşekkürler. yaralı bir bilgi oldu.
  20. Emine Şahin

Bayram Tebriki ( istek )

halen daha müşterilerinize göre tavır almanızı uygun görüyorum. bu da bir kaç metin demek. zaman demek. ayrıca elyazısı ile yazılması daha ince bir davranıştır. fikirlerinizi tekrar belirtin. yanlış anlaşılmış bir durum olmasın lütfen...
Yukarı Alt