kaç kuruştur kardweş bunlar kaç günlük satıyorsun 1 ssatli 1 günlük :) malüm fazlasına param yetmezz.. ufak bir hesap yaptın senin borçlar 1 kaçgün içersinde biter harhall..
müşteri görüşü; Nihayet grafikerliğide çözdüm bakın ben yaptım nasıl ama :) yapmadığımız iş kalmadı yahu ... şu ebat larda nakış olsun vuruşu da şu kardar olsun aslı astarı belli değil daha ne kardar vuruş çıkar ben tanminde zorlanırken onun rakam varmesi beni deli ediyorr
Bende bu yasanın maddelerine karşıyım ancak burada sadece kötü kısımları yazılmış hiç iyi yanı yokmu bu yasanın ? ayrıca şunu paylaşmak istiyorum benim bir çok tanıdığım abiler var 38 yaşında 39 yaşında bilemedin 40 yaşlarında emekli olmuşlar 3000 gün ödemişler 2500 gün ödemişler bence bu...
arkadaşlar bir sorumda benim olacak ufak desenlerde yani
küçük ebatlı desenlerde sorun yaşıyorum mesela lacoste deseni ni bir türlü tuturamıyorum acaba bu konuda bana yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkür ederim
nakış desenleri gayet güzel olmuş bende eos 3 kullanıyorum corel draw öğrenmeye çalışıorum yeni yeni bilmiyorum biliyormuydunuz ama corel draw da da nakış yapılabiliyor hem tasarım hem nakış ikisi bir arada ...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.