Arama sonuçları

1. sarp230

Ben,ben,ben ve ben geldim :P

hoşgeldin arkadaşım ..........
  2. sarp230

merhaba arkadaşlar

merhaba hoşgeldin
  3. sarp230

arkadaşLar lütfen yardım edin zor durumdayım =(

kaç kuruştur kardweş bunlar kaç günlük satıyorsun 1 ssatli 1 günlük :) malüm fazlasına param yetmezz.. ufak bir hesap yaptın senin borçlar 1 kaçgün içersinde biter harhall..
  4. sarp230

Müşteriye göre yapılan bir işe tasarım diyebilir misiniz?

müşteri görüşü; Nihayet grafikerliğide çözdüm bakın ben yaptım nasıl ama :) yapmadığımız iş kalmadı yahu ... şu ebat larda nakış olsun vuruşu da şu kardar olsun aslı astarı belli değil daha ne kardar vuruş çıkar ben tanminde zorlanırken onun rakam varmesi beni deli ediyorr
  5. sarp230

Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası

Bende bu yasanın maddelerine karşıyım ancak burada sadece kötü kısımları yazılmış hiç iyi yanı yokmu bu yasanın ? ayrıca şunu paylaşmak istiyorum benim bir çok tanıdığım abiler var 38 yaşında 39 yaşında bilemedin 40 yaşlarında emekli olmuşlar 3000 gün ödemişler 2500 gün ödemişler bence bu...
  6. sarp230

coreldraw da yazıya perspektif wermek.

Gerçekten hocam emeğinize saygı duyuyorum hakkınız ödenmez ....... Tebriklerrrrr
  7. sarp230

Merhabalar arkadaşlar:)

hoşgeldiniz.............
  8. sarp230

emprime desenleri yaz sezonu desenleri. (superturkishman)

gerçektewn güzel aline sağlık
  9. sarp230

Accurate 4 te resim işleme

iligin için çok teşşekür ederim dream gerçekten çok sorun oluyor .. yapcak bişe yok çalımaa devam :)
  10. sarp230

Accurate 4 te resim işleme

arkadaşlar bir sorumda benim olacak ufak desenlerde yani küçük ebatlı desenlerde sorun yaşıyorum mesela lacoste deseni ni bir türlü tuturamıyorum acaba bu konuda bana yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkür ederim
  11. sarp230

Eos3 Ve Accurate 4 İÇİn Kurs Acilmak Uzre

evet bende dream arkadaşımıza katılıyorum nakış makinesinde azda olsa bilgisi ,tecrubesi olması gerekiyor aksi halde zorluklarla karşılaşılabiliyor
  12. sarp230

Lacoste

arkadaşlar acil Lacoste desen lazım çok uğraştım ama beğendiremedim yardım please ....
  13. sarp230

arkadaslar accuratede yapmıs oldugum desenlerden bır kaçı

nakış desenleri gayet güzel olmuş bende eos 3 kullanıyorum corel draw öğrenmeye çalışıorum yeni yeni bilmiyorum biliyormuydunuz ama corel draw da da nakış yapılabiliyor hem tasarım hem nakış ikisi bir arada ...
  14. sarp230

1. Istanbul Buluşması

bende geleceğim kısmetse
  15. sarp230

kağıttan tasarımlar

gerçekten yaratıcı tebrik ederim paylaştığın için teşekkür ederim
  16. sarp230

ilk yaptığım çalışmalar

karnım acıktı vallaaa kebapları görünce :)
  17. sarp230

uygulamalar

teşekkür ederimmmmmmmmm bende sizden ricada bulunmuştum
  18. sarp230

uygulamalar

teşekkür ederim mehmet yanlız bu nakış deseni crel draw programı indirim fakat key bulamadım yardımcı olurmusunuz
  19. sarp230

İmage Converter

teşkürrrrrrrr paylaşım içinnn
  20. sarp230

Grafik Tasarım Çalışmalarım

güzel olmuş bu tarz çaşılmalar jeans ürünlerine sallantı kartı da olabiliyorrrr
Yukarı Alt