Arama sonuçları

1. sarp230

fotoğrafın görüntüsünü bozmadan bütyütün

Fotoğraflarınızı daha yakından görüntüsü bozulmadanmı görmek istiyosunuz işte tam size göre bir program. PhotoZoom Professional fotoğrafların pixellerinde kayıp olmadan fotoğrafınızı zoom(yakınlaştırma) özelliğine sahiptir. Çok fazla seçeneğide bulunan programla ihtiyacınız olan...
  2. sarp230

uygulamalar

teşekkür ederim
  3. sarp230

uygulamalar

sabahtan beri uğraşıyorum valla çekiştir derken nasıl yani saygılar
  4. sarp230

uygulamalar

10 farklı sargı dalları var bu dalları birleştiriyoruz fakat aralarında atlamalar var var bu atlamaları kaldırabiliyormuyuz yokse sargı dallarını tekrar yapmammız mı gerekiyor şimdiden teşekkürler
  5. sarp230

uygulamalar

teş sizede
  6. sarp230

uygulamalar

tamam bende ben yada siz üstünsünüz die birşey söylemedim ben durumu arz ettim takıldığım konular olduğunu belirttim yoksa bu form sitesine kimsenin birşey dediği yok burda özel birşeyler arayanda yok genede bir kabahat işlediysen soryyy
  7. sarp230

uygulamalar

bu sinir ne yaw ben sinirlenmiorum siz sinirlniyorsunuz ilk defa forum kullanıyorum ilginç bu kadar tepki verecek ne yaptım anlamış değilim soryyy
  8. sarp230

bebiş takvim örneği

Anooooooooo Çok Şİrİn Bebeler Bunlar Tasarimla Beraber Kendİnİ TamamlamiŞ
  9. sarp230

PROF. ÜSTÜN DÖKMENiN ÇOK GÜZEL BiR YORUMU

ÇOK GÜZEL BİR ÖRNEK desen bozuk olmuş ne yapalım pc öle yapmışşş :)
  10. sarp230

uygulamalar

bu çekme payı deseni daha büyük mü çıkartıyor yoksa desen içinde aralık filan mı uyguluyor ?? bindirmelerim ii yanlız bazı yerler sık bazı yerler seyrek o yüzden büzmeler olmuştu düzelttim değerlendirmeler için teşekkür ederim
  11. sarp230

uygulamalar

http://img100.imageshack.us/my.php?image=46724184ek5.png
  12. sarp230

uygulamalar

teşekkür ederim greenEyes
  13. sarp230

uygulamalar

ancak link yollaya bildim şu anda acil desen yapıyorum arkadaşlar daha sonra tekrar paylaşacağım sizlerle acil olduuuu soryyyyyyyy
  14. sarp230

uygulamalar

15. sarp230

uygulamalar

teşşşşşşşşşşşşşş
  16. sarp230

uygulamalar

arkdaşlar resim yükleme yerini bulamıyorum link mi vermem şart mı foruma yükleme yapamıyoruz herhal öy le mi
  17. sarp230

uygulamalar

imalat yapılmış desenler yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
  18. sarp230

Standart Sıklık Parametreleri

bu arada kaplumbağlar çok şiirin :)
  19. sarp230

Standart Sıklık Parametreleri

anlıyorum greeneyes teşekkür ederim peki alt kontur seçimleri parametreleri ni nasıl ayrlıyorsun ben mesela zik zak kısmını çok yoğun yağmıyorum bazen %80 e kadar çıkıyorum sıklık derecesini birde sargı bölümünde asıl değer ve yüzdelik değer kısmı var bunun bilgisi varmı ?? tekrar teşekkür ederim
  20. sarp230

Grafitti Fontları (67 Adet)

teş ederim paylaştığın için
Yukarı Alt