Fotoğraflarınızı daha yakından görüntüsü bozulmadanmı görmek istiyosunuz işte tam size göre bir program. PhotoZoom Professional fotoğrafların pixellerinde kayıp olmadan fotoğrafınızı zoom(yakınlaştırma) özelliğine sahiptir. Çok fazla seçeneğide bulunan programla ihtiyacınız olan...
10 farklı sargı dalları var bu dalları birleştiriyoruz fakat aralarında atlamalar var var bu atlamaları kaldırabiliyormuyuz yokse sargı dallarını tekrar yapmammız mı gerekiyor şimdiden teşekkürler
tamam bende ben yada siz üstünsünüz die birşey söylemedim ben durumu arz ettim takıldığım konular olduğunu belirttim yoksa bu form sitesine kimsenin birşey dediği yok burda özel birşeyler arayanda yok genede bir kabahat işlediysen soryyy
bu çekme payı deseni daha büyük mü çıkartıyor yoksa desen içinde aralık filan mı uyguluyor ?? bindirmelerim ii yanlız bazı yerler sık bazı yerler seyrek o yüzden büzmeler olmuştu düzelttim değerlendirmeler için teşekkür ederim
anlıyorum greeneyes teşekkür ederim peki alt kontur seçimleri parametreleri ni nasıl ayrlıyorsun ben mesela zik zak kısmını çok yoğun yağmıyorum bazen %80 e kadar çıkıyorum sıklık derecesini birde sargı bölümünde asıl değer ve yüzdelik değer kısmı var bunun bilgisi varmı ?? tekrar teşekkür ederim
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.