Arama sonuçları

1. Ahmet ALTUN

Font Tanıtımları ve Galeri

FontFabric ; Hagin Font (Ücretsiz) :::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İ N D İ R :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  2. Ahmet ALTUN

FontFabric ; REX Font (Ücretsiz) :::::::::::::::::::::::::::::::::: İ N D İ R ::::::::::::::::::::::::::::::::.
  3. Ahmet ALTUN

FontFabric tarafından sunulan ücretsiz Font ; INTRO (Yeni) :::::::::::::::::::::::::::::::: İ N D İ R :::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  4. Ahmet ALTUN

@Murat VARDAR Teşekkür ederim..
  5. Ahmet ALTUN

MANCHO FONT Mancho Font Ailesi 2 ağırlıktan oluşur ; Regular ve Bold. Tamamıyle grafik tablet ile hazırlanmıştır. Türkçe desteklidir. Bugünden itibaren MyFonts sitesinde yer almaktadır. Bu font ailesine çok sevdiğim Barış Manço'nun adını verdim.
  6. Ahmet ALTUN

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası “TL Simge Yarışması”

Neden bu ülkede resmi kurumların düzenlediği logo ve benzeri yarışmalarının hepsi fiyasko ile sonuçlanır; ya birinciliğe değer eser bulunmaz (örnek: THY Hava meydanları yada Tusiad, İzmir Bornova belediyesi, Atatürk Orman Çiftliği vs), ya birileri kazanır çalışma kullanılmaz(örnek: Eyüp...
  7. Ahmet ALTUN

Mac Book hakkında.

@Kerim ÖKSÜZ Kerim Bey.. Ben şu an her iki bilgisayarı da kullanıyorum.. İkisinin de birbirlerine göre artıları ve eksileri var.. Ben ne Mac bilgisayarımdan ne de PC den vazgeçerim.. Ama illaki birini seçmem gerekirse PC'den sonra zor alıştığım Mac bilgisayarımı tercih ederim.. Evet çok...
  8. Ahmet ALTUN

Türkçemize sahip çıkalım.

Benim de her zaman çok hassas olduğum bir konu ve her zaman bu konuda kendi çapımda hassas davranmışımdır. Yukarıdaki turuncu ilk resimde paragraf içinde 11 yanlıştan 2'si -de ve -ki eklerinin bitişik yazıldığı için diğer 9 hata türkçe yerine ingilizce kelime kullanıldı için.. En altta...
  9. Ahmet ALTUN

Daphne Font Türkçe Defne demektir. Daphne fontu üç ağırlık ve farklı üç stil olarak tasarladım. Bugünden itibaren MYfonts sitesinde satışa sunulmuştur.
  10. Ahmet ALTUN

Grafikerlerin Maaşı

@DarkNight Sevgili DarkNight; Yaşar Bey'in mesajı çok yerinde ve anlamlı olmuş ve çok beğendim. Grafikerlik ; yetenek isteyen, eğitim isteyen ve en önemlisi bu mesleğe gönülden aşk gerektiren bir meslektir. Bu meslekte başkasının bir yılda kazandığını bir saatte kazanan da var...
  11. Ahmet ALTUN

Profosyonel destek lüften:(

Bu resimlerdeki şekiller Adobe İllustrator ile çizilebilir.. Kısaca anlatmak gerekirse; Önce yeteri sayıda ellipse tool aracı ile daireler çizilmiş, align tool ile düzgün sıra verilmiş, sonra blend tool ile şekiller çoğaltılıp compound path ile bileşik grup yapılıp iki grup resim arasında...
  12. Ahmet ALTUN

Ferforje Font & Çerçeve ve kenarlıklar Ferforje desenleri, ferforjeyi oldum olası çok sevmişimdir, bu sevgiden yola çıkarak, çerçeve ve kenarlık desenler dahil Ferforje fontunu tasarladım, bugünden itibaren myfonts sitesinde sergilenmektedir. Grafik dünyasına hayırlı olmasını dilerim.
  13. Ahmet ALTUN

Gördüğün İlk 3 Kelime 2012'de Seninle Olsun! :)

villa, eğlence ve keyif... İnşallahh.....:)
  14. Ahmet ALTUN

negatif fotoğrafı renklendirme?

Çok iyi bir photoshop kullanıcısı değilim ama, negatif resimi photoshop ile açtıktan sonra ; Image >Adjustments altında Invert komutu ile resim renklerini ters çeviriyorsunuz. Resimi program ile açtığınızda , ctrl+i tuşu ile de aynı işi yaparsınız. Daha sonra lasso tool aracı ile...
  15. Ahmet ALTUN

Mutlu Yıllar

Çok güzel bir çalışma olmuş :) 2011 yılı grafikerler.org için güzel bir yıl oldu diye düşünüyorum. 2012 yılı ve sonrasında da bu forumun hep ileriye gideceğine, daha nice güzel şeylere imza atacağına gönülden inanıyorum. Yeni yılın kutlu olsun www.grafikerler.org, yeni yılın kutlu olsun...
  16. Ahmet ALTUN

Illustrator'da nesne aynalamak..

@Tuncer Özkan Allah iyiliğinizi versin Tuncer Bey.. Güne, bu nükte ile iyi başladım kabul ediyorum. Öğrenmenin ve öğretmenin en güzel yönteminin bu olduğuna inanırım ; insanların bir noktaya dikkatini toplamanın ve orada tutmanın süresi saniyeler seviyesinde çok kısa.. Fakat sizin...
  17. Ahmet ALTUN

CS5 Illustrator Plugin ekleme sorunu

Merhaba; Eğer eklentileriniz CS5 sürümü ile uyumlu ise; uzantısına göre eklenti dosyalarını support files/required/plug-ins klasörü içine atıp deneyin derim.. Veya ; Eklentilerin uzantıları farklı olduğundan hangi eklentinin ne olduğunu bilmiyorsanız program files içersinde, adobe klasörü...
  18. Ahmet ALTUN

Bir LOGO'nun hikayesi

Bu fikri beğendim.. Özellikle ortadaki geliştirilebilir.. :)
  19. Ahmet ALTUN

Grafik tablet

@ilhnklv Saydığım mağazalar Türkiye'nin büyük şehirlerinde şubeleri olan markalar dı.. Wacom ve benzeri cihazlar her zaman satılan şeyler olmadığı için ara ara satışa sunuyorlarmış.. Ben İzmir Carrefour Çiğli şubesindeki Teknosa mağazasında son bir yıl içinde tablet gördüğümü hatırlıyorum...
  20. Ahmet ALTUN

Grafik tablet

Görmediğim şeyi satın almadığım için internetten alışveriş yapmıyorum dolasıyle nereden almanız konusunda fikir veremiyeceğim.. Teknosa, Bimeks, Darty ve benzeri büyük mağazaların hemen hemen hepsinde var diye biliyorum.. Bilgisayar ve sarf malzemesi satan küçük mağazalarda da bulabilirsiniz...
Yukarı Alt