Arama sonuçları

1. Ahmet ALTUN

Grafik tablet

Merhaba, Daha esnek şekiller ve seçenekler elde edebilmek için teknolojinin sunduğu imkanlardan olanaklarım ölçüsünde faydalanmaya çalışıyorum. Font tasarımı yapıyorum ve bazen, mouse yada pad, kafamda canlandırdığım şekili oluşturmak için yetersiz kalıyordu. Wacom'un Bamboo pen modelini...
  2. Ahmet ALTUN

İşte gurur gecemizden görüntüler...

Acaba ne yazsam da bir süre öncesine kadar yöneticilerinden biri olduğum bu platformun tescil edilmiş bilgeliğinden duyduğum sevinci ve gururu anlatabilsem...Kelimeler ve cümleler hep aynı fakat ben yine de yazmak istiyorum ; Bilgeliğin kutlu olsun eyy grafikerler.org... Tebrikler, sayın...
  3. Ahmet ALTUN

Grafikerler.org Türkiye'nin "EN BİLGE FORUM" u seçildi!

:grafikerler: :turkiye: :grafikerler: :turkiye: :grafikerler: :turkiye: :grafikerler: :turkiye: Tebrikler Ömer Bey.. Tebrikler www.grafikerler.org
  4. Ahmet ALTUN

Grafikerler.org Türkiye'nin "EN BİLGE FORUM" u seçildi!

Tebrikler Ömer kardeşim.. :) Bu forumun daha çok güzel işlere ve başarılara imza atacağına inanıyorum ben..
  5. Ahmet ALTUN

Acımasızca eleştirin lütfen!

Renk ve yazı tipi iyi, gölge logoyu bulanıklaştırmış, yaprak fikri güzel fakat logodaki zeytin yaprağı değil, ayrıca yaprak veya bir başka materyal kullanılacaksa logo elementlerini mümkün olduğu kadar üst üste koymamak gerekir diye düşünüyorum.. Başarılar..
  6. Ahmet ALTUN

Müşteri klasik dedi, ama benim en iyi işlerimden. :)

Fikir çok güzel.. Keşke Selami Kıral "terzi" olsaydı, ama kuaför içinde olsa güzel olmuş. Ben logoda olabildiğince az detaydan ve sadelikten yana olduğumdan makas üzerindeki vidayı fazla buldum.. Ellerine sağlık... :)
  7. Ahmet ALTUN

Sevim Çamaşırları Maskot yarışması sonucu

Tebrikler Ozan Bey.. Firma için de hayırlı olmasını dilerim.. :)
  8. Ahmet ALTUN

Font Tanıtımları ve Galeri

Uno font Uno fontu dekoratif&display sınıfında iki ağırlık ve iki stilden oluşan bir yazı tipidir. Türkçe karakter desteklidir.
  9. Ahmet ALTUN

ICC Profili Nedir, Nasıl Kullanılır ?

Aşağıdaki linkte detaylı bir açıklama mevcut.. http://tr.wikipedia.org/wiki/Renk_Y%C3%B6netimi
  10. Ahmet ALTUN

Font Tanıtımları ve Galeri

Turkuaz Font
  11. Ahmet ALTUN

Dugun Resimlerinin Rötüşlanmasi

@aspirin_00 Çok teşekkür ederim aspirin değerli açıklaman için.. Ben bu halkın içinde yaşamadığım için doğal olarak anlamamıştım. Gidip biraz halka karışayım bari, siz burada zaten dilimize sonradan girmiş rötuş kelimesini rutuş yada rutus olarak telefuz etmeye devam edin... Yalnız birisi...
  12. Ahmet ALTUN

Font Yönetimi

@UfukhanN Windows Fonts klasörüne daha önce font yüklediyseniz ve bunları artık nexus font kullanıyorum diye silmek istiyorsanız, işletim sisteminize göre farklı biçimde yol izlmeniz gerekiyor ; ***İşletim sisteminiz Seven ise C: sürücüsü içindeki windows klasörü içindeki Fonts...
  13. Ahmet ALTUN

Photoshop çok yavaşladı.

@GÜNEL AYVACI Güle güle kullanın :) Yıllardır font tasarımı yapıyorum ve haliyle fontlar ile oldukça iç içeyim.. Tasarladığım fontu denemek veya herhangi bir fontu denemek için yüklemek gerek, ben bu şekilde kaç kez sistemimi çökerttim. Ücretli çözümler de berbattı. Bu program ile...
  14. Ahmet ALTUN

Dugun Resimlerinin Rötüşlanmasi

Arkadaşlar ben buraların yabancısıyım, acaba rutus yada rutuş ne demek merak ettim, biraz açıklayabilirmisiniz.. ? Teşekkür ederim.
  15. Ahmet ALTUN

Photoshop çok yavaşladı.

@Erkan_Nehir @GÜNEL AYVACI Ee.. bana bir danışsanız.. o kadar yazdım çizdim.. :) Sisteminize tek bir font bile yüklemeden isteğiniz fontu istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.. hem de ücretsiz, harika bir çözüm, sisteminiz tertemiz bir şekilde.. Aşağıdaki konuya bakınız lütfen...
  16. Ahmet ALTUN

Sevim İç Çamaşırları Maskot 1 | Ahmet ALTUN

@Greg Haklısın, maskottan ziyade logo gibi, fakat aklıma gelen kuğu fikrini de heba etmek istemedim.. Tasarım hakkındaki görüşün için teşekkür ederim.. :)
  17. Ahmet ALTUN

@Hatice Algın Teşekkür ederim.. Bahsettiğiniz logo bu olmalı.. Evet o da kuğu.. Fakat dünyadaki bütün kuğuları Seramiksan tescil etmemiştir sanırım... :)
  18. Ahmet ALTUN

Font Yönetimi

@yamo Rica ederim.. Güle güle kullanın.. :)
  19. Ahmet ALTUN

@Fairytale Teşekkürler İzden hanım, yoğun işlerim yüzünden yarışmaya katılmayı düşünmüyordum fakat son anda aklıma gelen tasarımı sunmak istedim. Kaliteli çalışmalara imza atmış birisinden övgü duymak çok güzel, Ben de sana bol şans dilerim.. :)
Yukarı Alt