Arama sonuçları

1. Ahmet ALTUN

Font Tanıtımları ve Galeri

Glode Glode light, medium ve bold olmak üzere üç ağırlıktan oluşur. Henüz tasarlayıp bitirdiğim bu font ailesi bugün tarihi itbarıyle myfonts sitesinde satışa sunulmuştur. Grafik dünyasına hayırlı olmasını dilerim. http://new.myfonts.com/fonts/ahmet-altun/glode/
  2. Ahmet ALTUN

pdf dosyalarını kitap gibi çıkarmak

Herhangi bir programa ihtiyacınız yok sanırım.. Windows kullanıyorsanız yazdırma seçeneklerinde küçültme ve büyütme seçenekleri olduğu gibi yazıcınız destekliyorsa her iki sayfaya önlü arkalı kitap baskı yapabilirsiniz.
  3. Ahmet ALTUN

Merhaba ve bir uzman sorusu

Tarif ettiğiniz şeyi bana yap deseler Photodex Proshow Gold programını denerdim. Bu program ile gif resim yapabileceğiniz gibi animasyon ve benzeri şeyler çalışabilirsiniz.
  4. Ahmet ALTUN

Merhaba ve bir uzman sorusu

Bu olabilir mi? Abrosoft FantaMorph - Photo Morphing Software for Creating Morphing Photos and Animations
  5. Ahmet ALTUN

Sizce en iyi Virüs Programı hangisi?

Windows 7kullanıyorsanız, microsoft'un ücretsiz antivirüs programı ; Security Essential'i öneririm, hem sistemi kasmıyor hemde çok başarılı.
  6. Ahmet ALTUN

yazı fontları hakkında

@Seyit Tiken 1- Nexus programını sisteminize kurun. 2-C: sürücüsü dışında herhangi bir sürücüde bir klasör oluşturun. Sisteme yüklemeden kullanmak istediğiniz bütün fontları bu klasör içine atın. 3-Nexus programını çalıştırın. New group komutu ile yeni bir grup oluşturun. Bu grupun içine font...
  7. Ahmet ALTUN

yazı fontları hakkında

https://www.grafikerler.org/fontlar-amp-yazi-karakterleri/24532-font-yonetimi.html Bu konu başlığı size yardımcı olabilir.
  8. Ahmet ALTUN

Geçmişten Günümüze Windows Ekran Görüntüleri

Bu güzel nostalji için teşekkürler Sedat Bey.. 1993 yılında bilgisayar ile tanıştım ve o günlerde etrafımdaki bilgisayarlar şöyle idi; hardisk yoktu, DOS 4.0 işletim sistemi vardı, önce Basic programlama dilini disketten yüklüyorduk sonra bu ortamda program yapmaya çalışıyorduk, ekran siyah...
  9. Ahmet ALTUN

Grafikerler.org'u destekleyen üyelerimizin web siteleri

www.aatype.net Sitemde, grafikerler.org ilk günden itibaren desteklediğim siteler arasında yerini almıştır.
  10. Ahmet ALTUN

Siz ne yapıyorsunuz?

Yerden göğe kadar haklısınız Ozan bey.. Teknoloji biz insanların, hayatlarını kolaylaştırmak uğruna gelişiyor ama; doyumsuzluğumuzu da arttırıyor belli bir süre sonra hiç bir şeyden memnun olmaz hale geleceğiz, bu çok kötü.. Teknolojinin insanlığı nereye kadar götüreceği konusunda Albert...
  11. Ahmet ALTUN

Sterk Font Sterk font 6 ağırlıktan oluşur. Bugün tarihi itibarıyle myfonts sitesinde sergilenmeye başlanmış ve satışa sunulmuştur. Sterk; flemenkçe güçlü manasına gelir. Sterk font çalışmamın ismini değerli arkadaşım ve sayın adminimiz Ömer YILDIZ bey vermiştir. Kendisine teşekkür...
  12. Ahmet ALTUN

Hasan GÜNER ; Doğum Günün Kutlu Olsun :)

Değerli arkadaşımız ,eski yöneticilerimizden Sevgili Hasan GÜNER arkadaşımıza, sağlık,mutluluk, bol kazançlı ve huzur dolu bir hayat dilerim. Doğum günün kutlu olsun. :) :birthday:
  13. Ahmet ALTUN

Font hatasi acil yardim

Sisteminde yüklü eurostile font dosyası ve dosyalarında sorun var.. muhtemelen bu isimde bir kaç tane çakışan font var veya ismi dosya ismi değiştirilmiş aynı fontdan birden fazla var.. Yapmanız gereken eurostile isimli bütün fontları önce bulmanız sonra bunları ayıklamanız gerekir..
  14. Ahmet ALTUN

logo yardım!!

Xara3d programı ile bu problemi çözebilirsiniz. Gayet basit ve kullanışlı, resmi linki aşağıda , Create 3D Graphics with Xara 3D Maker 7
  15. Ahmet ALTUN

Ömer YILDIZ ; doğum günün kutlu olsun :)

Sevgili, değerli, kıymetli arkadaşım, sitemizin kurucusu sayın Ömer YILDIZ bey ; Doğum günün kutlu olsun ; bundan sonraki hayatında, uzuuuun ve sağlıklı bir ömür, bol kazançlar ve esenlik dilerim. Her şey gönlünce olsun. :birthday: :grafikerler:
  16. Ahmet ALTUN

Shirin font Shirin font regular ve bold olmak üzere iki formdan oluşur. Şirin, yuvarlak hatlı, çok küçük puntolarda dahi yazıcı ve baskı çıktısı gayet düzgün görünen bu el yazısı font ailesi myfont sitesinde satışa sunulmuştur. Shirin - Desktop font « MyFonts
  17. Ahmet ALTUN

Nihayet Bitirdim :) Yorumlarınız Lütfen

Zeki bey siteniz hayırlı olsun, yalnız bir şey dikkatimi çekti, sitenizdeki logoda bir hatamı var acaba ? soyadınız Kaynak fakat ''Kayank'' yazıyor...:allalla:
  18. Ahmet ALTUN

@warans Teşekkür ederim..:)
  19. Ahmet ALTUN

illustratör öğrenebilir miyim

@ekinoks76 Öğrenmek için önünde hiç bir engelin yok bence.. En sevdiğim programdır ve kendi kendime öğrendim geliştirdim.. Bu forumda ve internette istemediğin kadar ders ve videolar var.. :)
  20. Ahmet ALTUN

Deria Sans Deria sans font ; light,light italic,regular, italic,medium, medium italic, bold ve bold italic olmak üzere 8 font dan oluşur. Bu font ailesi benim çalışmamdır ve bugün itibarıyle myfonts sitesinde satışa sunulmuştur. Deria Sans - Desktop font « MyFonts :)
Yukarı Alt