Arama sonuçları

1. Ahmet ALTUN

Tüsiad a yeni logo

@Altan Buca Beğenenlerden birisi olarak soruya cevap vermek istiyorum; Konuyu çok geniş düşünmek gerekir aslında ama basite indirgenirse; grafik, resim, müzik ve de dahi bütün sanat icratlarında eserleri bir beğenenler vardır bir de beğenmiyenler. Ben Van Gogh resimlerini sevmiyorum, evet...
  2. Ahmet ALTUN

Font Tanıtımları ve Galeri

Altuna Sans Font Altuna Sans Font; light, light italic, medium, medium italik, bold ve bold italic olmak üzere bir font ailesidir. myfonts üzerinde satışa sunduğum 4cü çalışmamdır. Altuna Sans - Webfont & Desktop font « MyFonts
  3. Ahmet ALTUN

FeminMarket 3 | Ahmet ALTUN

@erayeren Değil mi... ? İşte biz böyleyiz, hemfikiriz, birlik içindeyiz, bu forumun yöneticileri olarak.. :)
  4. Ahmet ALTUN

Açıklama için teşekkür ederim Erkan Bey, ekleyecek bir sözüm yok.. :)
  5. Ahmet ALTUN

Herkese Kocaman Merhaba ..

@MasterBora Gayet güzel bir başlangıç :) Hoşgeldiniz...
  6. Ahmet ALTUN

Femin Market Logo Yarışması Sonuçları.

Tebrikler Arzu hanım, tebriğiniz için teşekkür ederim. Firma için hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Ayrıca üçüncü olan arkadaşımız Yunus ÖZTÜRK'ü kutlar başarılarının devamını dilerim.. :)
  7. Ahmet ALTUN

Sıfırdan Bir Site Kuralım (Resimli Ders)

Çok güzel bir anlatım olmuş.. Teşekkürler.. :)
  8. Ahmet ALTUN

9. Ahmet ALTUN

Altinnn ve Pirlantaaa

Harika görünüyor Hakan Bey.... ? İşinize karışmak gibi olmasın, yüzükler ile arkaplan aynı renk tonlarında, farklı bir zemin renginde nasıl durur acaba. Ellerinize sağlık.. :)
  10. Ahmet ALTUN

Font Prog. "FontLab" ile TR karekterini olusturabilecek kimse varmi?

Bu sizin için faydalı olabilir.. https://docs.google.com/viewer?url=http://www.newpageflip.com/download/FTO.pdf&pli=1
  11. Ahmet ALTUN

Show Tv ye gönderdiğim mesaj

Yanılmıyorsam konuya malzeme olan dizi Muhteşem Yüzyıl..:) Evet bu diziyi saat 20. 00 vereceğiz diye ilan ediyorlar, neredenmi biliyorum.. ? Hani ben dizi izlemiyordum.. :D Evet ama izlemiyorum.. televizyonda.. Bu dizi çok tepki aldı ama ben sevdim.. bilgisayarda çalışırken açık olan tv...
  12. Ahmet ALTUN

Show Tv ye gönderdiğim mesaj

Sedat Bey'in Show TV'e olan sitemine katılıyorum. Zamanın boşa harcanmasına hiç tahammülüm yoktur, 1 saatlik dizinin reklamlar ve diğer tanıtım araları ile birlikte 3 saatte verilmesi beni çileden çıkarır ve ben bu yüzden televizyonda dizi ve film seyretmem.. Hele ki dizinin son 5- 10...
  13. Ahmet ALTUN

FeminMarket 2 | Ahmet ALTUN

@Hasan Güner Estağfurullah..:) Bahsettiğin mesajın aslı şöyleydi ; @Ahmet ALTUN İlk çalışmamı açıklama konusunu tam okumadan eklemişim.. verilen internet sayfasına girince teknolojik cihazlar satan bir site çıkıyordu.. Bu çalışmayı renkleri değiştirerek tamamladım. Yarışma ödülüne herkesin...
  14. Ahmet ALTUN

Gayet normal bir istek, fakat çalışmalar şimdilik şablon olarak sunulmak zorunda... Aklından ne geçiyor kestirmeye çalışıyorum, eğer çok sade olmuş sadece font var gibi bir şey ise ; bu font özel, sade ve etkileyici, bunu iki sıcak renk ile pekiştirmeye çalıştım, Logolarda aşırı şekilleri...
  15. Ahmet ALTUN

Deneysel Kurumsal Kimlik Çalışmam

Deneme demenize rağmen gayet başarılı çalışmalar bence.. İllaki kusur bulmak gerekirse ; çalışmalarınız üzerine kartvizit, katalog, bloknot gibi tanıtım kelimeleri yazmasanız daha şık görünür, hakim renk yeşil, acaba pembe, fuşya, turuncu veya kırmızı gibi daha sıcak renklerde çalışma nasıl...
  16. Ahmet ALTUN

17. Ahmet ALTUN

Engelliler Günü Afiş ve Slogan Yarışması Sonuçları

Dereceye giren üyelerimizi tebrik ederim. Çok güzel çalışmalar.:)
  18. Ahmet ALTUN

Femin Market | Güzelliğinize güzellik katacak olan herşey | LOGO ve SUNUM | COLD

@cold Serkan Bey.. Bu bir ödüllü yarışma.. Yarışma için kurumsal kimlik istenseydi ki bende katılıyorum yarışmaya; emin olun anahtarlıktan cd ye kadar hepsini yapar eklerdim buraya.. Ama belirttiğimiz gibi standart ve eşit şartlarda bir sunum için şablon halinde sunum isteniyor...
  19. Ahmet ALTUN

Femin Market | Güzelliğinize güzellik katacak olan herşey | LOGO ve SUNUM | COLD

Sayın Serkan Bey ; Yarışmaya katılan çalışmalar sadece kurallarda belirtilen şablon ile sunulacaktır. Şablon ile istenmesinin sebebi eşit ve standart şartlarda sunumu sağlamak içindir. Çalışmanızı bu kurala göre eklemenizi rica ederiz. Başarılar dilerim.
Yukarı Alt