Arama sonuçları

1. kutsi_86

en yeni menü çalışmam

@yamo Müşteriye durumu izah ettim düzeltme istemedi :) yine de çok teşekkür ederim.
  2. kutsi_86

en yeni menü çalışmam

@yamo üste belittiğim gibi kartvizit tadında oldu yani kartvizit ebadından biraz büyük yazılar zaten ufak olmuş oluyor daha da küçültürsem hiç okunmaz :) ve açıkbüfe yazısını özellikle müşteri öyle istedi. yorumun için teşekkürler
  3. kutsi_86

sıra dışı ve yaratıcı bir resim

( Alıntıdır; benim çalışmam değil )
  4. kutsi_86

yeni kart çalışmalarım

yorumlarınızı esirgemeyin :)
  5. kutsi_86

can sıkıntısından yapmış olduğum çalışmalar :)

@bay_talha @candasarin teşekkür ederim o yazılar benimde dikkatimi çekti ama baskıya girmişti yine de fena olmadı çok hoş durmuştu
  6. kutsi_86

en yeni menü çalışmam

yorumlarınızı bekliyorum kartvizit tadında oldu ama biraz büyük siyah yer ön tarafı ve resmin biraz üstüne adres bilgisi yazıldı
  7. kutsi_86

broşür çalışmam

:) yabancı gelmemesi normalsir o herkesin kullandığı hazır kartvizit şablonunu ilk önce kartvizite uyarladım sonra benden fatura zarf antetli istedi bende o backroundu hepsine uyarladım bence hoş oldu
  8. kutsi_86

kendi çalışmalarım

kesim olayına gelince karton olacağı için ince kesimler işi bozacaktır uzun ömürlü olması için kaba kesim kullandım
  9. kutsi_86

kendi çalışmalarım

( 831518.jpg nolu çalışma ) evet haklısınız adres biraz yukarda kalmış onu değerlendirecem font kısmı onu bende düşündüm ama adresle logo göze bir görünüyor logoyu diğer yazılardan ayırması için böyle yaptım siyah üzerine kırmızı olayı bence çok hoş duruyor ( b.kırmızı ) benim asıl işim baskı...
  10. kutsi_86

broşür çalışmam

evet ama bunu hazırlarken müşterinin istekleri doğrultuda hazırlandı fontların puntoları orantısız biri büyük biri küçük :) birine uzaktan bakarken birine çok yaklaşması lazım ben çalışma yaparken konuyu daha çok sade yaparım ve görselle anlatmaya çalışırım yine de söylediklerinizi yapmaya...
  11. kutsi_86

broşür çalışmam

yorumlarınızı bekliyorum ön arka
  12. kutsi_86

Kartvizit Tasarımım

5 mm kesim payı bırakılmaz sadece kesim yerinden 5 mm içeride hazırlaman lazım özellikle grup baskılarda bende matbaacıyım buna kesim payı demeyelim çünkü grup baskıda şişirme payı veremezsin onların sabit ebatı olur onun dışına çıkamazsın onun için 5 mm içerde çalışmak zorundasın ki kesimdeki...
  13. kutsi_86

Photoshop Kullanma Klavuzu (Lütfen Tüm grafikerlerimiz okusun!!!!)

paylaşım için çok teşekkür çok işime yarayacak
  14. kutsi_86

Tebrik Kartı Yaptım Kısaca Yorumlarınızı Alabilir miyim ?

yazı ve logonun olduğu zeminleri yazı renklerine zıt renkler kullanmalısın zemin rengi yazlıları boğmuş
  15. kutsi_86

İlk Kartvizit Çalışmam

aynı zamanda matbaa baskı operatörü olarak sana tavsiyem çalışmada kullanacağın yazı ve görselleri kesim yerinden biraz uzak tutman telefonları adrese bloklayıp karta ortalamalısın
  16. kutsi_86

Kartvizit ve Serbest Çalışma ( ALINTI DEĞİLDİR )

ellerine sağlık özellikle yaşil çok harika olmuş
  17. kutsi_86

kendi çalışmalarım

yorumlarınız benim için önemlidir
  18. kutsi_86

yorumlarınız benim için önemlidir
  19. kutsi_86

içinde baskıya gidenlerde var tabi uzman avize basıldı libas inşaat basıldı
  20. kutsi_86

kendi çalışmalarım

kartvizit tasarımlarım kendi kartım
Yukarı Alt