Arama sonuçları

1. kutsi_86

yeni afiş çalışmam

yaşar bey öncelikle teşekkür ederim evet açık büfeyi atlamşım onu ufak menü çalışmasında düzeltmiştim eski çalışmadan kopyalamışım düzeltirim, tel konusunda da haklısınız onunlada ilgilenecem, resimde nasıl bir yol izlemeliyim sizce ?
  2. kutsi_86

yeni afiş çalışmam

@ictencagri evet farklı çalışmalarda olabilir denemek lazım fırsat bulur da yaparsam burda paylaşırım
  3. kutsi_86

yeni afiş çalışmam

hatice hanım siz bana taktınız öncelikle söylediğinizde haklısınız ama atladığınız bikaç şey var, ya benim yorumlarımı okumadan cevap veriyorsunuz yada tecrübeniz yok ezbere konuşuyorsunuz. hata 1: ebat a3 dedim gözünüzde canlandırın eğer bunu yapamıyorsanız elinize kağıt kalem alıp çizin...
  4. kutsi_86

yeni afiş çalışmam

evet arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim bu afiş 297 * 420 yani A-3 ebatında olacak biraz büyük gözüküyor ama küçültünce hem çok boş kalıyor hem A-3 afişe biraz küçük kalıyor denedim çıktı alarak teyit ettim :)
  5. kutsi_86

yeni afiş çalışmam

baskıya gidecek sizlerinde bi gözden geçirmenizi istedim yorumlarınızı bekliyorum
  6. kutsi_86

Promotion Agency Kurumsal Kimlik Çalışması

güzel bi çalışma eline sağlık
  7. kutsi_86

Vektörel Zemin Desenleri-2

çok teşekkürler arayıpta bulamadığım bi arşivdi
  8. kutsi_86

yeni kart çalışmalarım

@Metopia haklısınız size katılıyorum ama arkadaşların yorumları çok farklı ben bir profesyonel değilim amatörüm hiç bir şekilde ne okuluna ne kursuna gitmedim ve birinin yanında eğitimde almadım 1 yıldır internetten ve usta grafikerlerin çalışmalarını takip ederek yapıyorum burda sizden...
  9. kutsi_86

Yilbaşi turlari afiş çalişmam

arkadaşlar katılıyorum renklerde sıkıntı var ama herkesin atladığı çok basit bi konu var seçtiğin resimler yılbaşını anlatmıyor yılbaşı turu diyorsun yaz havası var :) tekrar gözden geçir bence
  10. kutsi_86

en yeni menü çalışmam

@yamo söylediğinizi uyguladım ve kazanan ben oldum :) müşteri her zaman haklı olmak zorunda değildir. yeniden yüklüyorum.
  11. kutsi_86

ilan sayfası???

tuncer beye katılıyorum çok orantısız bir çalışma olmuş ve çalışmada aşırı boşluk var.
  12. kutsi_86

Özel idael Koleji için hazırladığım ilan sayfası??

biraz daha uğraşılsa daha iyi sonuçlar alabilirsin eline sağlık :)
  13. kutsi_86

yeni kart çalışmalarım

öylesine bi çalışma değil bu tasarımların ikiside toplam yarım saatte hazırlandı baskıya girdi yarım saatte fazla emek harcanmadan da güzel bi iş çıkabiliyor bunu göstermek istedim sadece ama siz arkadaşlar lafı ağzıma tıkadınız yinede teşekkürler
  14. kutsi_86

yeni kart çalışmalarım

çok zalimsiniz :)
  15. kutsi_86

yeni kart çalışmalarım

hatice hanım kurumsal bi kart çalışması değil bunlar sizde biliyorsunuzki konyada emeğinizin karşılığı yok o yüzden fazla emek harcamadan güzel bi iş çıkartmaya çalıştım.
  16. kutsi_86

yazıyla yapılmış portre

ayakta alkışlıyorum eline sağlık
  17. kutsi_86

kaşe çalışmam

kaşe yapımında sıra dışı fikir arayanlara örnek bi çalışma
  18. kutsi_86

sıra dışı ve yaratıcı bir resim

@Funda Arıcı Funda hanım resmin altında çalışmanın benim olmadığı yazısını sonradan ekledim resmi gece paylaştım ama çalışmanın bana ait olmadığını belirtmeyi unutmuşum :)
  19. kutsi_86

tüm samimiyetimle cevap veriyorum şu ana kadar hiç farketmedim yorumları okuyunca gördüm ve yorum yapılmasa belki daha da göremiyecektim. ama diğer paylaşımlarımda benim çalışmam diye özellikle belirtiyorum bunda belirtmemiştim sadece sıra dışı bi resim başlığı kullandım
  20. kutsi_86

@htc_gny evet haklısınız sayfa sakinlerinden özür dilerim yanlış anlaşılma olmuş gece 1 de uykulu bi şekilde paylaşınca atlamışım.
Yukarı Alt