Arama sonuçları

1. Ahmet ALTUN

Eğitim Şart! Derya

Çok güzel bir yaklaşım.. Güzel çalışma...:) Yalnız bir düzeltme şart sanırım ''Herkez'' değil '' Herkes'' olmalı.. Kolay gelsin Başarılar.
  2. Ahmet ALTUN

GünaydınLar HoşçakaLLar

Gününüz aydın olsun.. :)
  3. Ahmet ALTUN

Çok Teşekkürler!

O plaketlerden birine sahip olmuş biri olarak söylüyorum ki çok güzel bir duygu. Tekrar tebrikler ve başarılar dilerim Kübra Hanım..:)
  4. Ahmet ALTUN

Yeşim Taşı Kurumsal Kimlik Yarışması

Güzel yarışma olacağına eminim. Herkese şimdiden başarılar.
  5. Ahmet ALTUN

Eğitim Şart / Serhan Özmercan (2)

Kalem bu ehilin elinde güldür Kalem bu cahilin elinde züldür Kalem bu doğruyu gösteren yoldur Kaleme külhanlı ağzı yakışmaz Kalem bu yanlışa her an sertelir Kalem bu zalimin hakkından gelir Kalem bu haklıyı haksızı bilir Kalem doğrularla asla çatışmaz Her şiir yazana ozan dedirtir Hakaret...
  6. Ahmet ALTUN

Teknotime.net

@knightx Mesajı yazdığımda sunucu hatası veriyordu. Şimdi problem yok.. Site çok güzel bu arada.. düzenli.. Şık tasarlanmış.. tebrikler..:) TOSHİBA'nın dokunmatik cep kamarasına bayıldım..:p
  7. Ahmet ALTUN

eğitim şart | hasan güner (2)

Sponsor logoyu ve kocaman sayfada küçücük sloganı kayle almazsak ; boş bir sayfayı grafik diye sunmak için ya deli olmak lazım, ya acemi olmak lazım(işte burada eğitim şart:)) yada kendinden emin, cesaretli bir grafiker olmak lazım. Boş bir sayfa (C=0, M=0, Y=0 , K=0) , işte burada bir afiş...
  8. Ahmet ALTUN

photoshop yapımı saat

12'ye 5 var.. öğle tatiline az kalmış...:D Ellerine sağlık çok başarılı..:)
  9. Ahmet ALTUN

Eğitim Şart ! |1| Kerim ÖKSÜZ

Çok beğendim.. Ellerinize sağlık Kerim Bey..:)
  10. Ahmet ALTUN

Eğitim Neden Şart Bir Bakalım.

@Hakan Dağdeviren :) Çalışmanız çok güzel Hakan Bey. Ve söylemesem duramıyacağım; Herkesin bu çok beğendiği ''eğitim şart'' afiş konusu tarafımdan sayın adminimize önerilmiştir.:p Konunun bu derece beğnilmesi beni çok mutlu etti.:)
  11. Ahmet ALTUN

eğitim şart | hasan güner (1)

@Hasan Güner Sen başlattın...:D
  12. Ahmet ALTUN

eğitim şart | hasan güner (1)

@Kerim Öksüz Artı 1 :)
  13. Ahmet ALTUN

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

@Şener CANÖZ Turp gibi..:D
  14. Ahmet ALTUN

Eğitim Şart-2 / Ahmet ALTUN

@Kübra Kara Teşekkür ederim..:)
  15. Ahmet ALTUN

Teknotime.net

Verdiğiniz linkte sunucu bulunamadı yazıyor..
  16. Ahmet ALTUN

Blue wind - Logo & Afiş çalışması Yarışma Sonuçları

Dereceye giren arkadaşlarımızı kutlarım. Başarınız daimi olsun. Ayrıca yarışmaya katılan tüm üye arkadaşlarımıza teşekkür ederim. :)
Yukarı Alt