Arama sonuçları

1. Ahmet ALTUN

Resimdeki Font lazım

by_later; konuyu görünce bu fontu bulmak için 20 dakikadan fazla araştırdım, bulamadım. Konuyu bir saat önce açmışsın bir saat sonra ''yokmu bilen'' diye sitem etmek doğru değil.. Mutlaka ilgilenen birisi çıkacaktır ve varsa paylaşacaktır.Tabi bunun için de sabırlı olmak gerekir.
  2. Ahmet ALTUN

Adobe CS3 sorunu..

Program için kullandığınız lisansın artık geçersiz olduğunu programı yeniden yüklemeniz gerektiğini belirtiyor mesajda..
  3. Ahmet ALTUN

Web Site Tasarımımı Çalmışlar

@ByDvT Hasan bence sen bu teklifi değerlendir.. :)
  4. Ahmet ALTUN

@Hasan Güner orjinalinden güzel görünüyor derken, takılıp şaka yapmak istemiştim.. :o
  5. Ahmet ALTUN

Orjinalinden güzel görünüyor..:D Hasancığım senin siten Almanya, çakma site ise Hollanda ip adresli görünüyor.
  6. Ahmet ALTUN

Grafikerler.Org Tshirt Tasarımı Yarışması Sonuçları

@nergis kamer Nergis hanım, Böyle bir yarışma için size jüri oluşturmanız istense siz kimleri seçerdiniz. ? Böyle bir durumda kim kendisini nerede kanıtlayabilir..? Mesela çok büyük ve çok tanınmış bir giyim firmasının grafik tasarımcısı olabilir mi? Aynı şekilde bu firmanın yine bu işlerden...
  7. Ahmet ALTUN

Font Talebi

Hasan galiba bu font Robusta ailesi içinde.. Nokia metin olarak bu fontu kullanıyor. Malesef arşivimde yok.. Temin edersem paylaşırım. http://new.myfonts.com/fonts/tilde/robusta-pro/
  8. Ahmet ALTUN

Font Talebi

Hasancığım bu font sanırım bende mevcut. fakat ismi lazım.. resim küçük myfont pek tanımadı.. Güzel font.. dax ailesine benziyor biraz..
  9. Ahmet ALTUN

Ahmet ALTUN /Trafik Konulu Afiş-1

@grafina Sanırım asıldığı yerde okunamıyacak gibi demişsiniz..? Afişlerin birinci amacı, bakan kişileri baktıkları kısa süre içinde olabildiğince etkilemektir. uzun mesafalerden görünse de bu amacına hizmet etmelidir. Ben biraz farklı çalıştım. Dikkatleri toplayan kırmızı ve dev bir ok. Ok...
  10. Ahmet ALTUN

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın... :)
  11. Ahmet ALTUN

Abdullah TAŞÇI

Kaligrafiye ve Fontlara Adanmış Bir Ömür ; Abdullah Taşçı Abdullah Taşçı afiş, kitap-dergi kapağı, ambalaj, amblem, logo ve kurum kimliği gibi işlere dünden bugüne emek vermiş bir sanatçı ama font tasarımının onun için özel bir yeri var…, PS: Bize önce biraz kendinizi tanıtır mısınız...
  12. Ahmet ALTUN

Tipografi İle İlgili Bilgiler

Tipografiye aşırı ilgili birisi olarak bu harika bilgiler için teşekkür ederim..
  13. Ahmet ALTUN

SeLamLar

Hoşgeldin mevsim.. :)
  14. Ahmet ALTUN

Geyik Muhabbeti

Gününüz aydın olsun grafikerler.org sakinleri..:)
  15. Ahmet ALTUN

Özlem Tv için logo çalışması

Arkadaşlar; Konularda bazen çatışma olabilir, farklı fikirler olabilir, ben bu tür mesajların, bir başkasına örnek teşkil etmesi bakımından, içerisinde küfür olmadığı sürece silinmesi taraftarı değilim. yazarcizer rumuzlu üyemiz, aslında çok değerli bilgi ve kültüre sahip bir üyemiz di, fakat...
  16. Ahmet ALTUN

İyi ki doğdun Ahmet ALTUN

@Hasan Güner Sorun yok.. mahkemeye başvurup ismimi Hakan Ahmet ALTUN yaptım mı Buse hanımın tebriği boşa gitmemiş olur.. :D Teşekkür ederim arkadaşlar.. Ben de herkese sağlıklı, uzun ve mutlu ömürler dilerim. :)
  17. Ahmet ALTUN

İyi ki doğdun Ahmet ALTUN

Teşekkür ederim arkadaşlar. Facebook doğru söylüyor. 45 yaş dolu dolu bitti 46 dan gün aldım. :)
  18. Ahmet ALTUN

Sinan ARIK - ÖZKAN ATİK 3

Güzelll.. :)
  19. Ahmet ALTUN

1989'un güçlü bilgisayarı!

@Hasan Güner Yıl 1993 ilk bilgisayarımı aldım. 1993'e kadar da hardiskki olmayan içinde basic yüklü bilgisayarlar ile çalıştık. Aldığım bilgisayar 386 Dx 40 idi ve o günün 4 çekirdekli bilgisayarı gibiydi. 1 MB RAM hardisk ise 40 mb idi. dha sonra yetmedi de 1 mb daha ram eklemiştim. İşletim...
Yukarı Alt