Arama sonuçları

1. Ahmet ALTUN

Eyüp belediye başkanlığı ödüllü logo yarışması-sonuçlandı

EYÜP BELEDİYESİ LOGO YARIŞMASI SONUÇLARI 10 Mayıs 2010 toplanan jüri yaptığı değerlendirmeler neticesinde ilk 9’a giren eserleri belirlemiştir.Aşağıda isimleri ve rumuzları yazılı olan sanatçılar Eyüp Belediyesi Logo Yarışmasında dereceye giren...
  2. Ahmet ALTUN

Grafikerler.Org Tshirt Tasarımı Yarışması Sonuçları

@Hasan Güner Olabiliyorsa bende istiyorum. :)
  3. Ahmet ALTUN

ve bi de Ben geLdim

Hoşgeldiniz Samet Bey.. :grafikerler:
  4. Ahmet ALTUN

Grafikerler.Org Tshirt Tasarımı Yarışması Sonuçları

PEA arkadaşımızın birinci seçilen çalışmasını ben de çok beğenmiştim.. Yerinde seçim olmuş. Dereceye giren arkadaşları tebrik ederim. Ayrıca tüm katılımcılara teşekkür ederim. :)
  5. Ahmet ALTUN

bu font hangisi acaba

@wagabond7883 swiss ailesinin bir çok fontu mevcut orada.. Ben böyle durumlarda kullandığım fontun bold halini bulamazsam illustrator'de stroke yapıyorum bir deneyin isterseniz.. :)
  6. Ahmet ALTUN

Grafikerler.Org Tshirt Tasarımı Yarışması.

@TurkAslan @weysel.83 Jüri üyelerinden gelecek sonuçlar bekleniyor, bir aksama olmazsa bu akşam sonuçlar açıklanacak.. :)
  7. Ahmet ALTUN

merhaba arkadaşlar

Hoşgeldiniz..
  8. Ahmet ALTUN

Illustrator Görsel Anlatımları - Kaçırılmaz...

Güzel paylaşım.. teşekkürler..
  9. Ahmet ALTUN

bu font hangisi acaba

@wagabond7883 indirdiğin dosyanın uzantısı yok. dosyaya sağ tıkla> yeniden adlandır > nokta koy uzantısını ttf yap.. :)
  10. Ahmet ALTUN

Tekrar Selamlar...

Hoşgeldiniz Sait Bey.. Geçmiş olsun..:)
  11. Ahmet ALTUN

bu font hangisi acaba

@wagabond7883 Aşağıdaki linkten indirebilirsin. http://www.fontyukle.com/tr/1,Swiss+721
  12. Ahmet ALTUN

Kerim ÖKSÜZ ||Özkan Atik Kurumsal

Elinize sağlık,çok güzel olmuş Kerim Bey.. Ama firma diyor ki ''yapılacak logo ve amblem sadece sağlık ürünleri ile ilgili olmasın, her alanda kullanabileceğim genel bir logo olsun''
  13. Ahmet ALTUN

iyi ki doğdun İnan Kılıç

Yeni yaşınız hayırlı, uğurlu olsun İnan Bey. Mutlu ve sağlıklı ömürler dilerim.
  14. Ahmet ALTUN

Logistik firması için logo tasarımlarım

1,2,7,8 VE 16 numaralı çalışmalarda amblemler güzel düşünülmüş fakat sade hale getirilmesi lazım... Kerim Bey'in dediği gibi fontlar uyumsuz.. italik fontlar daha uygun olur.. Kolay gelsin.
  15. Ahmet ALTUN

Trafik Konulu Afiş ve Slogan Yarışması

@saliha öztürk Hoşgeldiniz.. :) Forumda her ay çeşitli konu ve alanlarsa bu tür yarışmalar düzenlenir. Belli br maddi ödül yoktur. Genel amaç öğrenmek, geliştirmektir. Yarışmalarsa başarılı olanlara imtiyazlı üyelikler verilir. En önemlisi böylesine büyük ve kaliteli bir forumda yarışmalarda...
  16. Ahmet ALTUN

Geyik Muhabbeti

Günaydın.. :)
  17. Ahmet ALTUN

Hayal gücüm kepenk indirdi

@Hasan Güner Tatil deyince aklına deniz mi geliyor Hasancığım.. Nerede kafanı boşaltıyorsan o ortama gitmen gerek.. Örneğin ben şimdi Bolu tarafında serin bir ormanda çam ağaçları içinde ahşap bir evde şöyle 10 gün kalabilseydim, akşama kadar odun kırsaydım bu benim için süper bir tatil olurdu.. :)
  18. Ahmet ALTUN

Buğday Başak (Wheat)002

Çok güzel.. teşekkürler Dilek Hanım..
  19. Ahmet ALTUN

Merhaba...

Hoşgeldiniz.
  20. Ahmet ALTUN

Erkan Nehir-Özkan Atik Kurumsal/4

Erkan Bey.. Logoyu çok beğendim.. Ellerinize, emeğinize sağlık..:)
Yukarı Alt