EYÜP BELEDİYESİ LOGO YARIŞMASI SONUÇLARI
10 Mayıs 2010 toplanan jüri yaptığı değerlendirmeler neticesinde ilk 9’a giren eserleri belirlemiştir.Aşağıda isimleri ve rumuzları yazılı olan sanatçılar Eyüp Belediyesi Logo Yarışmasında dereceye giren...
PEA arkadaşımızın birinci seçilen çalışmasını ben de çok beğenmiştim.. Yerinde seçim olmuş. Dereceye giren arkadaşları tebrik ederim. Ayrıca tüm katılımcılara teşekkür ederim.
:)
@wagabond7883
swiss ailesinin bir çok fontu mevcut orada.. Ben böyle durumlarda kullandığım fontun bold halini bulamazsam illustrator'de stroke yapıyorum bir deneyin isterseniz.. :)
Elinize sağlık,çok güzel olmuş Kerim Bey.. Ama firma diyor ki ''yapılacak logo ve amblem sadece sağlık ürünleri ile ilgili olmasın, her alanda kullanabileceğim genel bir logo olsun''
1,2,7,8 VE 16 numaralı çalışmalarda amblemler güzel düşünülmüş fakat sade hale getirilmesi lazım... Kerim Bey'in dediği gibi fontlar uyumsuz.. italik fontlar daha uygun olur..
Kolay gelsin.
@saliha öztürk
Hoşgeldiniz.. :)
Forumda her ay çeşitli konu ve alanlarsa bu tür yarışmalar düzenlenir. Belli br maddi ödül yoktur. Genel amaç öğrenmek, geliştirmektir. Yarışmalarsa başarılı olanlara imtiyazlı üyelikler verilir. En önemlisi böylesine büyük ve kaliteli bir forumda yarışmalarda...
@Hasan Güner
Tatil deyince aklına deniz mi geliyor Hasancığım.. Nerede kafanı boşaltıyorsan o ortama gitmen gerek.. Örneğin ben şimdi Bolu tarafında serin bir ormanda çam ağaçları içinde ahşap bir evde şöyle 10 gün kalabilseydim, akşama kadar odun kırsaydım bu benim için süper bir tatil olurdu.. :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.