Arama sonuçları

1. Ahmet ALTUN

vigo tour broşür

@Hasan Güner Senin işlerini biliyoruz artık ama bu corel draw her kim ise oldukça yetenekli imiş... :D
  2. Ahmet ALTUN

Grafikerler Org ve Uluslararası Af Örgütü afiş

Merhaba ilker; Bir mesajından alıntı yapmak istiyorum ; @ilkeray35 Yukarıdaki birinci çalışmanda yorumsuzluktan şikayetin var.. bunu bazı mesajlarında da dile getiriyorsun... Öncelikle bir şeyi baştan kabul etmek gerekir. O da, hiç kimsenin yorum yapmak zorunluluğu olmadığıdır. Biz toplum...
  3. Ahmet ALTUN

Son çalışmalarım. (taylan özgür çalışkan)

Hepsi de çok profesyonel, harika şeyler..Ellerinize sağlık..:)
  4. Ahmet ALTUN

Geyik Muhabbeti

Günaydın herkese..:) Çiçekler, Şener Bey'den çalıntıdır. Sabah sabah açık çiçekçi bulamadım... :D
  5. Ahmet ALTUN

bu font hangisi acaba

Fontu inceledim. Böyle bir font olduğunu zannetmiyorum.. ya da ben rastlamadım.. modifiye edilmiş olabilir..
  6. Ahmet ALTUN

Fatih coşkun / Özkan atik 1

Ve ilk çalışma Fatih Bey'den..:) Ellerinize sağlık Fatih Bey.. Gayet güzel görünüyor.. .:)
  7. Ahmet ALTUN

günün sözü...

@danisman 2003 yılından beri uygulamaya çalıştığım felsefe bu... Ne oldu 2003'te.? Eşim kaybettim.. O güne kadar herşeyi ciddiye alırdım ; bu adam niçin bana böyle baktı yoksa bir şeye kızmış, bu iş niye olmadı hep te beni bulur, ne olacak bunun sonu vs vs. Panik atak, her işte mükemmellik...
  8. Ahmet ALTUN

GünaydınLar HoşçakaLLar

@Hasan Güner Açık mavi renk sana yakışır diyordum ama.... turuncu diyorsan turuncu..:D
  9. Ahmet ALTUN

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...:)
  10. Ahmet ALTUN

Sucuk firması logo çalışmalarım

İlk ikisini beğendim.:)
  11. Ahmet ALTUN

Türkçeleştirilmiş fontlar hakkında

@yazarcizer Sayın Faruk AKIN'ı bilirim. Font tasarladığını bilmiyordum. Çok mutlu oldum. Teşekkür ederim bilgi için. :)
  12. Ahmet ALTUN

Ödüllü Grafik Tasarım Firma Yarışmaları

@Hasan Güner Haklısın Hasan.. Çalışmaların birbirini etkilemesi adına bu önlemi ben önermiştim.. Fakat teknik bakımdan mümkün değilmiş.. Çalışmalar gizlenince üyeler görmese de yöneticiler görebiliyor, böyle olunca yönetici olup ta yarışmaya katılanlar bakımından pek etik durmayacak tı. Bu...
  13. Ahmet ALTUN

uyumlu renkler konusunda yetersiz misin? TIKLA

Paylaşımın için teşekkürler.. Fakat, birbirine uyumlu renkler konusunda her yerde öneriler ve kurallar varken ben bunun dışına arada bir çıkılabilir diyorum. Birbirine çok zıt zannedilen iki renk bazen çok güzel uyum sağlayabiliyor. :)
  14. Ahmet ALTUN

Ödüllü ÖZKAN ATİK Paz. Ltd. Şti. Kurumsal Kimlik ve Logo Yarışması

@grafiks Bu konunun ana başlığı altında yen konu açarak yükleyebilirsiniz. https://www.grafikerler.org/700-tl-odullu-kurumsal-kimlik-ve-logo-yarismasi/
  15. Ahmet ALTUN

Kırık bir yazı istermisiniz? Buyrun o zaman =)

Çok güzel anlatım.. Teşekkürler.
  16. Ahmet ALTUN

Geyik Muhabbeti

Hayırlı sabahlar, grafkerler.org sakinleri. Gününüz aydın, vücudunuz sağlıklı, keyfiniz yerinde, huzurlu ve bol kazançlı olursunuz inşalah...:)
  17. Ahmet ALTUN

@VaraKA Hem amblem hem logo olacak.. Bir benzetme yapılırsa; NİKE Markası gibi.. Hem Nike ismi bir marka hemde amblemi altında ismi yazmasa da bakıldığında bu marka olduğu anlaşılıyor. :)
  18. Ahmet ALTUN

@VaraKA 2ci ve üçüncülük için Altın üyelik eklendi.
  19. Ahmet ALTUN

Font istek

Elimde olan scala fontlar ; http://hotfile.com/dl/39573358/972d4b2/scala.rar.html
Yukarı Alt