Arama sonuçları

1. Ahmet ALTUN

Selamün ALeyküm Kıymetli Arkadaşlar Hocalarım

@Grafik Web Master Aleyküm Selam Sayın Grafik Web Master; öncelikle www.grafikerler.org forumuna Hoşgeldiniz. Adobe Photoshop CS3 Lisanslı bir programdır. Fiyatı 850 dolar civarıdır. Bu forumda lisansız bir programın paylaşılması, lisans anahtarı ve crack benzeri bir içeriğin paylaşılması...
  2. Ahmet ALTUN

Emirgan Memba Suları-2/Ahmet ALTUN

@Hasan Güner Sağol çekirge :D
  3. Ahmet ALTUN

Emirgan Memba Suları-2/Ahmet ALTUN

Emirgan Memba Suları-2/Ahmet ALTUN Logo çalışması ; Tabela Çalışması ;
  4. Ahmet ALTUN

Devlet Hava Meydanları Genel Müdürülüğü logo yarışması

Bu yarışmaya DHMİ personelinin katılması ve ödülün belli olmaması konusunda itirazlar olmuş ve DHMİ aşağıdaki açıklamayı eklemiş.. LOGO YARIŞMASI HAKKINDA AÇIKLAMA Temelde bir fikir projesi olan Logo yarışması hakkında web sitemizde yayımlanan duyuru hakkında, aşağıdaki açıklamaların...
  5. Ahmet ALTUN

Adobe Cs5 çok yakında çıkıyor.

Sabırsızlıkla bekliyorum.. Bakalım yeni ne özelliklerle gelecek.. Bazen ya şu özellik yok.. keşke şu yeteneği olsaydı dediğimiz bir sürü beklentimiz var.. Umarım bu ihtiaçlara cevap verecek yeni şeyler eklenir.. Teşekkürler haber için..:)
  6. Ahmet ALTUN

Perdemizde Türk Bayrağı Yapalım

Teşekkürler..
  7. Ahmet ALTUN

Resimlerinize Dürbün Animasyonu yapalım 2

Teşekkürler bu güzel ders için.. :)
  8. Ahmet ALTUN

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydıııın...
  9. Ahmet ALTUN

Geyik Muhabbeti

@Hasan Güner Hoca camide... hoca camide.. :)
  10. Ahmet ALTUN

Geyik Muhabbeti

Günaydın..:wacko::D::ehe::kop:
  11. Ahmet ALTUN

Geyik Muhabbeti

Hayırlısı olsun.. :)
  12. Ahmet ALTUN

Geyik Muhabbeti

Sorduğun soru benim hayatımın hatalarından biridir Hasan...çok hayalimi birilerini kırmamak, birilerini incitmemek için erteledim, vazgeçtim.. Kimseye bir şey olmadı.. 45 yaşındayım Hasan.. Bu yaşlarda her nedense zaman daha hızlı geçiyor.. Şimdi o ertelediğim hayallerimin keşkeleri içinde...
  13. Ahmet ALTUN

Geyik Muhabbeti

Hayal ettiğin iş teklifi var iken, patronun ''sen olmazsan ölürüm biterim'' lafı arasına sıkışan ey fani... Hasan.. Dünyaya bir kere geliyorsun.. Hayallerini erteleme bence.. Korkma patrona bir şey olmaz..:cool:
  14. Ahmet ALTUN

Emirgan Memba Suları-1/Ahmet ALTUN

@Fulyam Teşekkürler Fulyam.. :)
  15. Ahmet ALTUN

bu fontun adı

Sanırım Cemal Bey Mac formunu verdi.. buda windows biçimi..:) http://hotfile.com/dl/34601830/5b2dd74/murray-bold.zip.html
  16. Ahmet ALTUN

2. resim

@superher000 Olurmu hiç.. :) Güzel olmuş.. Ama biraz açıklama yapsan.. program ilemi çizdin, ellemi çizdin gibi... Ben beğendim.. dudaklar biraz daha koyumu olsa ne.. pembe gibi... :rolleyes: Ellerine sağlık..
Yukarı Alt