Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Pepsi Tasarımcısını Arıyor

Teşekkürler düzenleme için ;)
  2. Aslı SAYILIR

Kıvırma Efekti Uygulama (resimli anlatım)

emeğinize sağlık güzel bir anlatım
  3. Aslı SAYILIR

bende deneyeceğim acemi şansı olur belkim :)
  4. Aslı SAYILIR

Arkadaşlar merhabalar; Bugün nette gezerken aşağıdaki yarışmadan haberdar oldum. Belki aramızdan katılmak isteyen olur diye bilgileri aşağıya ekliyorum .. Kitchenartist, Kitchenette’in Pepsi ile birlikte düzenlediği tasarım yarışmasıdır. Yarışmanın amacı, Kitchenette’lerde ve...
  5. Aslı SAYILIR

Bilgimer Kurumsal

Emeğinize sağlık..
  6. Aslı SAYILIR

ilk website tasarımım

Emeğine sağlık. Gayet hoş ve sade bir çalışma, amacına uygun ..
  7. Aslı SAYILIR

Facebook Zaman Tüneli Kapak Tasarımları

Paylaşım için teşekkürler.. Sabırsızlıkla inmesini bekliyorum bakalım ilham verecek neler bulacağım :)
  8. Aslı SAYILIR

Yağmur / Su Damlaları Hazırlama (resimli anlatım)

Emeğinize sağlık.. Derslerin devamını bekliyoruz ;)
  9. Aslı SAYILIR

Siyah Beyaz

Bende yeniyim ama tasarımını görünce fikir beyan etmek istedim . Kenarlara çok gitmişsin tasarımda bıçak payı bırakmak lazım ;) Ayrıca fontlarda sıkıntı var benim fikrimce .. Ünvan fontunu şahsın önüne çıkarmamalısın yanı isim fontunu ünvan fontundan daha büyük kullanmalısın.Adres fontunu...
  10. Aslı SAYILIR

Çorbacı Osman Usta Logo Çalışmaları

Hayırlısı olsun.. Bekliyoruz o zaman ..
  11. Aslı SAYILIR

Peen tool ile ışık efekti yapma (resimli anlatım)

Emeğinize sağlık .. Resimleri görüntü olarak yüklesek uygulamamız daha kolay olacak sanırım ...
  12. Aslı SAYILIR

Haşa

Yüreğinize, kaleminize sağlık
  13. Aslı SAYILIR

Çorbacı Osman Usta Logo Çalışmaları

4. logo hoş olmuş. 5. logoda da espri güzel üzerinde çalışılabilir .. Emeğinize ellerinize sağlık ..
  14. Aslı SAYILIR

3 boyut Denemem

xarayı bende kurdum bilgisayarıma kurcalamaya fırsat bulamadım daha .. emeğine sağlık ..
  15. Aslı SAYILIR

corelde gümüş sılver rengi nasıl yapılır acil

Uzun bir yol olacak ama sanırım şu an seni kurtarır. DAha kolay yolu varsa X4 için yada 11 için paylaşırsa arkadaşlar faydalanırız.
  16. Aslı SAYILIR

inan bilmiyorum ben x6 kullanıyorum su an ama en kötü gradient ayarlarındaki renklerı sana sırası ıle soyleyebılırım
  17. Aslı SAYILIR

Kırmızı Beyaz Restaurant - Tek kırım kartvizit

Emeğinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş..
  18. Aslı SAYILIR

Hemen yardımcı olmaya çalışıyorum Corel de F11 kısayolu - Fountain Fill ile bu işlemi yapabiliyoruz. Nesnemiz seçili iken Açılan ekrandan Presets kısmından radial silver, conical silver gibi seçenekler var onlardan birini seçiyoruz. açılan ekrandan gradient ayarlarımızı istediğimiz...
  19. Aslı SAYILIR

Merhaba Diyerek Başlayalım mı =) (=

Aramıza hoşgeldiniz. Hayırlı olsun ..
  20. Aslı SAYILIR

Deneme

Katılıyorum, ayrıca tripodun bacakları ve sanırım objectifin kapağı oluyor o siyah alan :S biraz daha uğraşmak gerek gibi .. Emeğinize sağlık ..
Yukarı Alt