Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Selamun Aleyküm

Hoş geldiniz ..
  2. Aslı SAYILIR

açılış sayfası deneme çalışması

Çoookkkk çalışmam lazım ççoookkkk
  3. Aslı SAYILIR

Ya aslında haklısın bende daha farklı tasarımda bir site hayal ediyorum ama bunun için 3dmax ve flash kullanmak gerekiyor fakat benim bilgilerim daha yeterli değil ve domaini aldığım için bir an önce siteyi yayına vermek istiyorum.. Cafe ya da restaurant fikrine gelince sitenin amacı tasarım...
  4. Aslı SAYILIR

Merhabalar ; Kendi web sitem için açılış sayfası hazırladım -- logoya bakmayalım şu an yapım aşamasında olduğundan geçici bir şey koydum--.Yorumlarınız rica ... Ayrıca daha çok yeniyim bu görüntüyü web de izleme aldığımda tasarım çok büyük görünüyor .. 1024x768 px yaptım çalışmayı ps de...
  5. Aslı SAYILIR

Engelli çalışmam

Yorum yapacağımda nasıl ? Neden böyle dedim kendimi başkasını eleştirecek kadar güçlü görmüyorum tasarım konusunda ama genel olarak bakarsak benim fikrim 1. çalışmada tema güzel verilmiş fakat efektler daha farklı olabilirmiydi ????
  6. Aslı SAYILIR

Engelli çalışmam

Bende resim göremiyorum. Linki yenileyip tekrar eklemeyi deneseniz ..
  7. Aslı SAYILIR

Notebook mu ? Desktop mu ? :)

Ben şartlar gereği desktop kullanamıyorum laptop kullanmak durumunda kalıyorum evet bence de desktop vazgeçilmez özellikle ekran boyutları bakımından ve gerekirse ram vb. ekleme çıkarma işlemlerini kolayca yapabiliyoruz.Parça tedariği daha kolay :) Fakat ben laptoptan da memnunum ama memnun...
  8. Aslı SAYILIR

Resmin Arka Planını Siyah Yaparmısınız

yapmak istediğim derken dekupe mi yaparken yanlışlıkla kesiyorsun, yoksa elinde bir fotograf oluyor ama bazı yerleri eksik onu mu tamamlamak istiyorsun ??? anlayamadım açıkcası istersen görsel yükle onun üzerinde anlat yapmak istediğini
  9. Aslı SAYILIR

Karakalem-portre

Emeğine sağlık :) Çizimlerini takip ediyorum .. Gelişme bariz.. Başarılar..
  10. Aslı SAYILIR

corel kısa yollar

Paylaşım için teşekkürler
  11. Aslı SAYILIR

DREAMWEAVER'da iletişim formu (mail form) yapmak

Teşekkürler arkadaşlar bakalım çalıştırabilecekmiyim :)
  12. Aslı SAYILIR

MEB' in Hazırlamış Olduğu Dreamweaver Türkçe Görsel Eğitim CD' si

Emeğinize sağlık...İndirmeye başladım ve sabırsızlıkla bekliyorum..Kendi web sitemi yapmaya çalışırken çok işime yarayacağından eminim.. Teşekkürler..
  13. Aslı SAYILIR

Kişisel Çalışmalarım ..

var ne için sordunuz acaba ?
  14. Aslı SAYILIR

Cloud Logo Denemesi

Emeğine sağlık güzel bir çalışma olmuş ..
  15. Aslı SAYILIR

morven erkek giyim kurumsal

Ben çok beğendim.. Emeğinize sağlık .. Darısı başıma ;)
  16. Aslı SAYILIR

Kişisel Çalışmalarım ..

@Hasan Güner Amin cümlemizi inşallah .. Teşekkür ederim ..
  17. Aslı SAYILIR

Kişisel Çalışmalarım ..

@aliarcom teşekkür ederim
  18. Aslı SAYILIR

Kişisel Çalışmalarım ..

Teşekkürler.. Göz önünde bulunduracağım
  19. Aslı SAYILIR

Arkadaşlar böyle bir şey yapmam lazım yardım edebilirmisiniz ?

Evet arkadaşlarımız sana anlatmışlar farklı farklı yollar.Uzun zaman da olmuş paylaşalı sanırım altından kalktın işin.. Son halini paylaşırmısın bizlerde görelim..
Yukarı Alt