Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

indesign ile yapılmış dergi/kitap

Zaten akşam bana çok söylendi.Neden? :) ilk baskı çalışmam diye ham dosyaları , pdf leri ve tiff leri klasör klasör koydum önüne :) dedi sadece pdf yeter dedim nerden bilimm ben tecrübe yapıyoruz sayende D:D neyse dizgisini hallettik bugün çıkacak sanırım birşeyler cumaya kadar elimde olur :)
  2. Aslı SAYILIR

ilköğretim yıllık sayfası çalışması

Süpersin çok teşekkür ederim arkadaşım.Daha ilk basılı çalışmam olacağı için bahsettiğin konulara hakim değilim.Ufuk açmak bu demek olsa gerek.Söylediklerini dikkate alacağım.
  3. Aslı SAYILIR

Ders mi diyorsun :) Olur ama şu an biraz yoğunum şu yıllık işini baskıya yetiştireyim onu öyle anlatırım :)
  4. Aslı SAYILIR

Tasarım Dersleri (mehmet özdemir)

:) çok sağol.. Yarın gideceğim matbayaa.Merak etme ilk basılı işim olacak ya hiç ayrılmam ben başlarından :S Bunu böle yaptım şunu şöle yaptım ooo daha neler neler ... ham dosyaları ve baskı için hazırladıklarımı ayrı ayrı arşivledim adam yarın benimle çok uğraşacak çookkkk ... Dediğin gibi...
  5. Aslı SAYILIR

Tasarım Dersleri (mehmet özdemir)

Bende bir şey soracağım yıllık sayfasında baskıya sayfalar A3 olarak mı giriyor bu durumda kesim payını sağ sayfa için sağdan bırakıp soldan bırakmayacakmıyım ???
  6. Aslı SAYILIR

indesign ile yapılmış dergi/kitap

Hazır burada konuşulurken bende birşey sorayım baskıya dergi göndereceğiz mesela bunu sayfa sayfa ps de tasarlasak sayfa numaralarını verıp psd ve pdf olarak matbaya versek olur mu?( Yıllık işi yapıyorum baskıya ama dergi şeklinde çalışma daha önce hiç yapmadım.Bu şekilde yaparım son anda matbaa...
  7. Aslı SAYILIR

Foto temizliği yaptırılacaktır

İlan hala aktif mi? Dekupe işinize talibim. asli.sayilir@yahoo.com.tr
  8. Aslı SAYILIR

Okuldaki öğrenciler 1. çalışmamı beğenmişler baskı çalışmaları ve baskı bunun üzerinden yapılacak :S Veliler ve ben 4. çalışma üzerinde dururken süpriz oldu bize :)
  9. Aslı SAYILIR

Photoshop CS6 yenilikleri neler ve nasıl kullanılırlar (resimli anlatım) bölüm 2..

Bir önceki incelememizde perspective crop tool dan bahsederek konumuzu kapatmıştık bugün CS6 sürümünün yeniliklerinden bahsetmeye devam edeceğim. Photoshop CS6 da layer (katman) panelinde; çalışma yaptığımız katmanları türlerine, efektlerine, renklerine vb. sıralama imkanımız oluyor.Nasıl mı ...
  10. Aslı SAYILIR

Photoshop CS6 yenilikleri neler ve nasıl kullanılırlar (resimli anlatım) bölüm 1..

Merhabalar ; Photoshop CS6 yı deneme fırsatı bulduğum gibi CS6 sürümü ile gelen yenilikler neler hep beraber inceleyelim istedim.Öncelikle programı ilk açtığınızda karşınıza çıkacak arayüzün değiştiğini göreceksiniz.Açıkcası bu yeni görünümü benim çok hoşuma gitti. Peki ben bu görünüme...
  11. Aslı SAYILIR

Katılım Belgesi

Emeğinize sağlık
  12. Aslı SAYILIR

Arkadaşlar merhabalar ; Aşağıda 4 adet yıllık sayfası taslağı yaptım müşterim okulda hocaların fikirlerini alacak ve bu benim ilk işim .Sizlerde artı ve eksi yönleri ile yorumlarsanız sevinirim.Yorumlarınız benim için çok önemli..
  13. Aslı SAYILIR

Müşteriye Sunulan 5 örnek l N.Tr.

Bende 2. çalışmanı beğendim.
  14. Aslı SAYILIR

Merhabalar

Herkese merhabalar.. İlk mesajımı buradan yazayım istedim.Forumu uzun süredir okuyordum ama üyeliğimi yapmak bugüne kısmet oldu.. Faydalı paylaşımlarda buluşmak dileği ile..
Yukarı Alt