Arama sonuçları

1. Hatice Ceylan

Parmak Testi Çok İlginç

Baş parmak anne ve babamızı İşaret parmağı kardeşlerimizi Orta parmak kendimizi Dördüncü parmak yani yüzük parmağı eşimizi Küçük parmak da çocuklarımızı temsil ediyor.. Peki eşimizi,başka bir değişle hayatımızın aşkını temsil etmesi için neden dördüncü parmak seçilmiş. Bunu anlamak...
  2. Hatice Ceylan

Adamın Biri ....

"Adamın biri eviyle arkadaş olmuş demiş ki, 'Ey evim, seni yapan, bu hale getiren benim. Yıkılacağın zaman haber ver de ben çıkayım, öyle yıkıl.' Bir gün evin bir yeri çatlamış, adam bir avuç çamur alıp, orayı kapatmış. Bir başka gün, başka yeri çatlamış, yine bir avuç çamurla kapatmış. Aylar...
  3. Hatice Ceylan

Dünyanın En Zor Sorusu

''Uçurumun dibindesiniz bir elinizle küçük çocuğunuzu diğeriylede büyük çocuğunuzu tutuyorsunuz eğer bi müddet daha böyle kalırsanız üçünüz birden düşeceksiniz.Hangisinin elini bırakırdınız?'' Arkadaşlar kopya çekmek yasaktır :D Bilin bakalım??
  4. Hatice Ceylan

Swf uzantılı flash filmimi foruma ekleyemiyorum

Arkadaşlar hazırlamış olduğum flash filmimi foruma ekleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim...Şimdiden teşekkürler...
  5. Hatice Ceylan

Grafikerler İçin

1. 2. 3. Arkadaşlar sizce bu çalışmalarımdan hangisi daha güzel ;)
  6. Hatice Ceylan

Hayatının anlamı senin bakışlarında gizli

Eski zamanların birinde bir adam hayatın anlamının ne olduğuna takmış kafayı ...Bulduğu hiçbir cevap ona yeterli gelmemiş ve başkalarına sormaya karar vermiş Ama aldığı cevaplarda ona yetmemiş. Fakat mutlaka bir cevabı olmalı diyormuş Ve dolaşıp herkese bunu sormaya karar vermiş Köy,kasaba,ülke...
  7. Hatice Ceylan

İşte Matematik !!

Şaşırtıcı 1. Simetri : 1 x 8 + 1 = 9 12 x 8 + 2 = 98 123 x 8 + 3 = 987 1234 x 8 + 4 = 9876 12345 x 8 + 5 = 98765 123456 x 8 + 6 = 987654 1234567 x 8 + 7 = 9876543 12345678 x 8 + 8 = 98765432 123456789 x 8 + 9 = 987654321 Harikulade 2. Simetri : 1 x 9 + 2 = 11 12 x 9 + 3 = 111 123 x 9 + 4 =...
  8. Hatice Ceylan

3 tane yalanı bulabilirmisiniz ?

Bir adam varmış.. Horozuyla gemiye binmiş.. Horoz yumurtlamış.. Yumurta denize düşmüş kırılmış.. Soru şu... Bu yazıyla ilgili 3 tane yalanı bulabilirmisiniz....?
  9. Hatice Ceylan

Mutluluğu bekleme-erteleme !

1. Kusursuz olmaya çalışma. Unutma ki dünyada hiçbir şey mükemmel ve kusursuz değil. 2. Sevgi kapasiteni geliştir. Tabii önce insanları sevmen gerekiyor. İşe kendini başkalarının yerine koyup onların sıkıntılarına ortak olarak başlayabilirsin. 3. İyilik yap, denize at. Yaptığın iyilik karşısında...
  10. Hatice Ceylan

İnternet Sahteciliği

Microsoft, ‘Phishing’ olarak bilinen ve internet sahteciliği ile ilgili Türkiye’de tam 20 dava birden açıyor. Güncel Bilişim Dünya'nın Yazılım Devi Microsft Dünyanın en büyük yazılım şirketi Microsoft, internette kimlik hırsızlığı yapan sitelere bütün dünyada savaş açtı. İnternette banka ve...
  11. Hatice Ceylan

Hafıza için 6 dakika yöntemi

Hafızanızın daha güçlü olmasını istiyorsanız sadece 6 dakika yeterli Düsseldorf Üniversitesi"nden bilim adamları da çok kısa süreli uykuların hafıza üzerindeki etkilerini ölçen bir araştırma yaptı. New Scientist dergisinde yayımlanan araştırmada, öğrencilere ezberlemeleri için bir grup...
  12. Hatice Ceylan

bugün hangi gündür ?

pazartesi salı çarşamba __________>> bu üç gün kadınların yalan söyleme günü perşembe cuma cumartesi __________>>bu üç günde erkeklerin yalan söyleme günü pazar_____>> her ikisinin[erkek ve kadın] ortak olan doğru söyleme günü. soru:erkek diyorki:ben dün...
  13. Hatice Ceylan

Bu Adam Kendini Nerde Ele Verdi ???

Rusya doğumlu iyi bir dedektif yıllar boyu Amerika için hizmet etmiştir.Oldukça büyük olayları çözen ve amerikanın bir numaralı dedektifi olan bu insan bir gün emekliye ayrılmak ister.Bu durumdan şüphelenen amerika dedektifin kendilerini rusyaya satacağından şüphelenmiştir ve bu adamın arkasına...
  14. Hatice Ceylan

Hepimizin bankası adı ZAMAN

Farz edin ki, her sabah hesabınıza 86.400 Dolar kredi veren bir bankanız var, ama bir günden diğerine hiç bakiye devretmiyor. Tutarı ne olursa olsun, kullanmadığınız bakiye miktarı her akşam iptal ediliyor. Böyle bir durumda ne yapardınız? Tabii ki son kuruşuna kadar çekerdiniz...
  15. Hatice Ceylan

Çin, kendi GPS sistemini kuruyor

Çin, kendi GPS sistemini kuruyor Ekonomisi hızla büyüyen Çin, kendi küresel yer konumlama sistemini kurmak için çalışma başlattı. AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, 2015 yılında tamamlanması planlanan projeyle, 30'dan fazla uydu birbirine bağlanacak. Askeri ve sivil amaçlı...
  16. Hatice Ceylan

iPod, MP3 kulaklıkları bakteri üretiyor

iPod, MP3 kulaklıkları bakteri üretiyor Daha önce, kulaklıkla yüksek sesle müzik dinlemenin zararlarına dikkat çeken araştırmacılar şimdi de milyonlarca kişi tarafından kullanılan iPod ve MP3 kulaklıklarının bakteri ürettiğini ve ciddi kulak enfeksiyonlarına yol açabileceğini açıkladı. Health...
  17. Hatice Ceylan

sana yazmamalıydım belki !

sana yazmamalıydım belki kimbilir...sende kendince haklıydın... doğrular vardı bana yanlış olan , seni güldüren beni ağlatan.. bana özlem sana bıkkınlık olan yazmamalıydım belki... sen herkesten farklısın diye düşünüyordum... farkında farklılık olup dökülmemeliydi cümlelere... eksik kalan...
  18. Hatice Ceylan

Seni içimden terk ediyorum

SENİ İÇİMDEN TERK EDİYORUM Binmediğim hiç bir otobüs Beklemediğim hiç bir durak kalmadı bu şehirde Gittikçe azalıyor hayat Neyi erken yaşadıysam Hep ona geç kalıyorum Sana göçüyorum her sonbahar Yolların çıkmıyor aşkıma Unuttuğun yağmurların adı saklımda Seni içimden terk ediyorum...
  19. Hatice Ceylan

Ben o dünya da yaşıyorum

Ya gördüğüm bir düşsün, ya da içimde yaşattığım bir şölen... Hani olur da bazen nefesin kesilir ya birden,ne tek bir kelimen kalır ne de kendini anlatabilecek bir cümlen... Çoğu zaman suskunluğum bu yüzden. Bir çok sebebim var seni sevmem için, ya da hiç bir nedenim yok bilmiyorum. Sadece tek...
  20. Hatice Ceylan

Sizi yanlış anladıklarını düşünür müsünüz ?

sizi yanlış anladıklarını düşünür müsünüz çevrenizdeki insanların...?? “ya ben öyle demek istemedim, kutlarım, bu sonuca nasıl vardın?” diye söylenirsiniz… yanlış anlama kazaları (yak) "göründüğü gibi değil" "öyle demek istemedim." "bu da nereden çıktı?" gibi cümleleri sık sık...
Yukarı Alt