serkan bey arkadaşın msjlarını silmenize gerek yok. arkadaş işleri taklit ediyorum bir tarzla yaklaşmadı zaten olaya... arkadaşımın çalışmarına benziyor dedi bende benzemesinin nedenini yorumumda kendisine açıkladım zaten...
tipografi işi benim için bi zevk işi... bu işi maddi anlamda yapmıyorum... tipodaki tazıyla çalışmarıyla örn. aldığım bir isim tabiki var. bunlar yeni çalışmalarım bu konuda kendi tarzımı otutamamış olup çalışmalarımın o kişinin işlerine benzemesi doğaldır aynı kişiden bahsediyosak tabi... ve bu...
ben tecrübenin bi önemi yok die bişey söylemedim... ortada bi yalış anlaşılma var sanırım...
sayın mint ne söylemek isteğinizi açıkça söylerseniz bende size bu konuda bi yorum yapabilirim...
tabiki uygulamayı doğru bi şkilde yapabilmek tecrübeye bağlıdır bu konuda haklısınız... tecrübeli değilim konusuna gelince tabi şuanda hala kendimi bu konuda yetersiz buluyorum ve yaptığım çalışmların beni hala tatmin edememesi beni dahada isteklendiriyor daha iyisini yapmak için...
bu işte en...
tasarım işinin yaşa bağlı bir etken olduğunu şahsen kendi açımdan düşünmüyorum... herşey biraz hayal gücü biraz yetenek ve önemlisi sabır gerektiren bir konu... işini severek yapan bir kişinin başarı devamında zaten geliir... teşekkürler...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.