Arama sonuçları

1. cengiz kaçar

mustang tipografi

serkan bey arkadaşın msjlarını silmenize gerek yok. arkadaş işleri taklit ediyorum bir tarzla yaklaşmadı zaten olaya... arkadaşımın çalışmarına benziyor dedi bende benzemesinin nedenini yorumumda kendisine açıkladım zaten...
  2. cengiz kaçar

palyaço tipografi

teşekkürler pelin
  3. cengiz kaçar

mustang tipografi

tipografi işi benim için bi zevk işi... bu işi maddi anlamda yapmıyorum... tipodaki tazıyla çalışmarıyla örn. aldığım bir isim tabiki var. bunlar yeni çalışmalarım bu konuda kendi tarzımı otutamamış olup çalışmalarımın o kişinin işlerine benzemesi doğaldır aynı kişiden bahsediyosak tabi... ve bu...
  4. cengiz kaçar

mustang tipografi

ben tecrübenin bi önemi yok die bişey söylemedim... ortada bi yalış anlaşılma var sanırım... sayın mint ne söylemek isteğinizi açıkça söylerseniz bende size bu konuda bi yorum yapabilirim...
  5. cengiz kaçar

Sade kartvizit tasarımım

yazıların hizaları dışında normal... daha çekici olabilirdi kanaatindeyim... iyi çalışmlar...
  6. cengiz kaçar

palyaço tipografi

7. cengiz kaçar

mustang tipografi

tabiki uygulamayı doğru bi şkilde yapabilmek tecrübeye bağlıdır bu konuda haklısınız... tecrübeli değilim konusuna gelince tabi şuanda hala kendimi bu konuda yetersiz buluyorum ve yaptığım çalışmların beni hala tatmin edememesi beni dahada isteklendiriyor daha iyisini yapmak için... bu işte en...
  8. cengiz kaçar

mustang tipografi

sağol arkaşaım...
  9. cengiz kaçar

erkek kuaförü kartvizit

yorumlarınız için teşekkürler... genelde bir kartvizitte görsel kullanmak zorunda kalmadığım sürece kullanmamaya çalışırım...
  10. cengiz kaçar

mustang tipografi

tasarım işinin yaşa bağlı bir etken olduğunu şahsen kendi açımdan düşünmüyorum... herşey biraz hayal gücü biraz yetenek ve önemlisi sabır gerektiren bir konu... işini severek yapan bir kişinin başarı devamında zaten geliir... teşekkürler...
  11. cengiz kaçar

hayat ne garip tipografi

teşekkür ederim...
  12. cengiz kaçar

hayat ne garip tipografi

13. cengiz kaçar

september takvim typography

@Bahtınur YILDIZ teşekkürler... boş alanı severim ama rahatsız etmediği sürece... =)
  14. cengiz kaçar

medikal kartvizit

teşekkürler arkadaşlar. isim soyisim in öyle olması benim açımdan tercihim oldu fakat sonradan değiştirilmiştir.
  15. cengiz kaçar

mustang tipografi

teşekkür ederim arkadaşlar... yaşım 22 bu arada =)
  16. cengiz kaçar

portre tipografi

teşekkürler arkadaşlar... 6 senedir bu işi yapıyorum yeni başlamış değilim... =)
  17. cengiz kaçar

(beauty parlour) typography

sağol arkadaşım... çalışmarını görmek isterdim ...
  18. cengiz kaçar

mustang tipografi

Yukarı Alt