Arama sonuçları

1. kıpkırmızı

Bu bir grafikerler hikayesidir

Hahahahaha :D Nerden vardın bu kanıya dedi kadın ciddi bir tavırla :D
  2. kıpkırmızı

Ne tilkiler dönüyor kafanda der gibi merakla baktı kadın adama ve baklayı çıkarması için sabırla bekledi :D
  3. kıpkırmızı

(hahaha bana güvenme bebek sağım solum belli olmaz :D ) Bundan berbat sorun mu olur dedi kadın sinirli, ner(en)den uyduruyosun bu saçmalıkları diye sordu kızarak.. :D
  4. kıpkırmızı

Ne kardeşi ne şeysi lütfen sakin ol.. otur şuraya diyerek tekli koltuğu gösterdi kadın..
  5. kıpkırmızı

Şukufe adamı sakinleştirmek için soğuk kanlılığını koruyarak kahve yapsam içermiyiz diye ekledi :D (fena olduk :D )
  6. kıpkırmızı

Hahahaha fena karıştık :D Eminmisin testleri başka doktora gösterseydin dedi kadın doğuk kanlılıkla :D
  7. kıpkırmızı

Hahahaha koptum yalnız :D Ağlama kızanım dedi kadın adama yaklaşarak kıyamam göz yaşlarına hemen turşu çıkarıyorum sana işini görür mü diye ekledi :D
  8. kıpkırmızı

Ekmek başka bir alanda kullanılmıyorsa "Nevet yicim" dedi adam grurla ve ekledi nasıl kadınsın sen evde yiyecek bişey nasıl olmaz :D (malkoçoğluna bağladık iyiymi :D)
  9. kıpkırmızı

Nasıl mutlu oldu nasıl bahtiyar oldu nukrettin amcanın boynuna atladı sarıldı öptü :D :D :D
  10. kıpkırmızı

Hahahahaha :D Adam arkasını döndüğünde derinlerde vicdanının sızladığını ve bu parayı hayır olarak vermesi gerektiğine karar verdi ve tekrar dönüm "ruknettin getir oğlum sen şu parayı fikrimi değiştirdim" dedi ve camiye yöneldi :D
  11. kıpkırmızı

Hahahahaha :D Az camide işim var dükkana gidiyosan birazdan gelicem iki laflayalım dedi :D
  12. kıpkırmızı

Ya da camiye geri dönmeliyim dedi :D :D :D :D
  13. kıpkırmızı

Bir birinden değişik wallpaperslar...

Immm.. Harika.. teşekkürler renk böcüğüm :*
  14. kıpkırmızı

(hahahahaha :D öhüm!) Tereddütle eğilip parayı aldı, biraz elinde gezdirdi ve bu boğazımızda kalır diyerek yürüdü, biraz ilerideki caminin kapısından girdi...
  15. kıpkırmızı

Vektörel Aşçı ve Otel Görevlileri

Hemen ekliyorum arşivime, eklemezsem olmaz ;) Teşekkürler bebek :*
  16. kıpkırmızı

Kapadı ama ekmeği nasıl alacağını düşünmeye başladı bir an telaşalandı :D
  17. kıpkırmızı

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

Kendimi bugün oldukça şefkatli hissediyorum.. Herkesi sevebilirim :D
  18. kıpkırmızı

Şukufe kulakları tırmalayan sesiyle "Gelirken ekmek al la" didi :D :D :D :D
Yukarı Alt